Yok hocam ben evlenmeden önce 5 yıl,evlendikten sonra 6 yıla yakın doğu hizmeti yaptım .Slm hocam, meslekte kaç yıl oldu ?
Emeklilik durumuna gelen var mıdır ? Bilişim Teknolojilerinde ondan soruyorum.
Puanınız bizlere göre baya yüksek.
Bu arada umarım sizinde gönlünüze göre olur insallahSlm hocam, meslekte kaç yıl oldu ?
Emeklilik durumuna gelen var mıdır ? Bilişim Teknolojilerinde ondan soruyorum.
Puanınız bizlere göre baya yüksek.
Benim bildiğim kadarıyla yok hocam ben yapamadım henüz yarın son dimi ortada kalmayayimArkadaşlar 2. Aşamada okul tercihlerini okulun onaylamasından başka yapacağımız bir işlem var mı
Şehir dışındayım ben okulum onay verdi ama başka bir işlem olup olmadığını merak ettim
Evet hocam yarın sonBenim bildiğim kadarıyla yok hocam ben yapamadım henüz yarın son dimi ortada kalmayayim
Sizin tayin nereden170 kusurle ben de Mamak öncelikli tüm okullari yazdim ilk sirada meslek lisesi var ama geri kalanlar dağınık. Bakalim yarin yarin bize ne getirecek
Hocam tayininizin çıkma olasılığı ne durumda okulunuzu tercih ettim, 1. Sıraya yazdım, günlük git gel 70 km yol yapıyorum inşallah gönlümüze göre olur..puan 223..Yok hocam ben evlenmeden önce 5 yıl,evlendikten sonra 6 yıla yakın doğu hizmeti yaptım .
3 yıldır da Ankaradaydım
Artık bizde puan da önemini yitirdi İnan’ın
Adana’da bana açılan 30 tane okul var bu okulların sadece 2 tanesi boş ve ikamet adresime çok uzak şehir değiştirsem daha iyi yani, gerisi de muhtemel boşalacak omlarıda okullarına gidip sordum çoğu arkadaş başvurmuş ama az okul açıldı diye tercih yapmamış yani bu puanla ortada kalma ihtimalim var
O yüzden puandan ziyade hayırlısı diyorum artık hepimiz için.
Yazdığım gibi hocam Adana’da boş okul yok gibi birseyHocam tayininizin çıkma olasılığı ne durumda okulunuzu tercih ettim, 1. Sıraya yazdım, günlük git gel 70 km yol yapıyorum inşallah gönlümüze göre olur..puan 223..
Bende tek tercih hocamın okulu yazmıştım. Siz ilk tercihe yazdığınıza göre bana gelme ihtimali kalmadı. HayırlısıHocam tayininizin çıkma olasılığı ne durumda okulunuzu tercih ettim, 1. Sıraya yazdım, günlük git gel 70 km yol yapıyorum inşallah gönlümüze göre olur..puan 223..
Mamakta hangi okulları yazmistin hocam okulları bilerek mi tercih yaptın170 kusurle ben de Mamak öncelikli tüm okullari yazdim ilk sirada meslek lisesi var ama geri kalanlar dağınık. Bakalim yarin yarin bize ne getirecek
Hocam öğlen sonunu buluraçıklasalar da işimize baksak çocuğu okula yazdıracağım.
Ben de 2 çocukla ülkenin bir ucundan diğer ucuna taşınmak için bekliyorum.Zamanlama hep böyle kötü oluyor.Branşımızla ilgili de güzel bir durum yaşamayalı ne çok zaman olmuş.Biz ev bulucaz tasinicaz. Çocuğa kreş ayarlayacagiz. Sanki elimizi kolumuzu sallayarak ilişik kesip görev yerimize geçeceğim. Ne zaman vaktinde oldu ki bu işler.
Göreve başladım her yıl olumsuz şeyler gördüm. O okuldan bu okula gitmekten yoruldum. Şimdi herkes norm fazlası tabiri caizse küllerimiz savruluyor umarım bakanlık görür de böyle bir zamanda çağın gerekliliklerini, bilişim dersinin önemini küllerimizden doğarızBen de 2 çocukla ülkenin bir ucundan diğer ucuna taşınmak için bekliyorum.Zamanlama hep böyle kötü oluyor.Branşımızla ilgili de güzel bir durum yaşamayalı ne çok zaman olmuş.