Az önce Ankara MEM insan kaynakları atama bölümüyle görüştüm. ilk aşama sadece kendi ilçemizi isteyebileciğiz.....2. Aşamada; birinci aşamada atanamayan öğretmenler ile başvuruda bulunmayan öğretmenler, görev yaptığı ilçenin bulunduğu sınıf ile alt sınıf içerisinde bulunan ilçelerimizde boş kalan eğitim kurumlarına istiyecekler...(A sınıfı ilçede görev yapan öğretmen A, B, C ve D sınıfı ilçelerden, B sınıfı ilçede görev yapan öğretmen B, C ve D sınıfı ilçelerden, C sınıfı ilçelerde görev yapan öğretmen C ve D sınıfı ilçelerden, D sınıfı ilçede görev yapan öğretmen ise sadece D sınıfı ilçelerden tercih edebileceklerdir.) ....3. aşamada ise boş kontenjanlara düşük puanlıdan başlayarak resen atama yapacaklarını söyledi...Bu yüzden resen atamada boş kadrolar dolup size sıra gelmezse aynı okulda kalma ihtimalimizinde olduğunu belirtti....
Bazı ilçeler boş kontenjanları açıkladı ben Etimesguttayım bizde hala ses yok...zaten 1. aşamada sayılı olan boş kadrolar kendi ilçe öğretmenleri tarafından doldurulacağından 2. aşamada tayin zor görünüyo....Resen atamaya kalırsak hakkımızda hayırlısı artık....haymana yolları görünecek bt cilere....