95 puan il dışı
justified_tg' Alıntı:38 puan
eş durumu özür grubundan isticem arkadaşlar
legendary' Alıntı:çok alakasız olacak kusura bakmayın ama artık çarem kalmadı.dbkrda çalışıyorm 2,5 senedir.3 yıl şartı beni de vurdu. ailem ankarada. formalite evlilik için anlaşacağım birini arıyorum ordan.artık dayanacak halim kalmadı. bi Allah ın kulu yardım etsin bana
azaz' Alıntı:justified_tg' Alıntı:38 puan
eş durumu özür grubundan isticem arkadaşlar
tefmi bötemi?
vecta9779' Alıntı:Arkadaşlar BÖTE'li olupta 120-150 puanla tayin isteyecekler,nereden topladılar bu puanları.
1-köyde çalışan böteli hiç yok gibi bir şey
2-ilk mezunları 2002 eylülde göreve başladılar
3- 8 senede herkes yerine yerleşmiştir.
4- ortalama 6 senelik öğretmen olsa ortalama 15 puandan en fazla 90 puan yapar
açıkcası ben 120-150 puanı olan bötelilere inanmıyorum.
Ayrıca İl içi ile İldışı aynı anda yerleşecekse Ankara en düşük 40 puanlara bile öğretmen alacak göreceksiniz. Çünkü 2007 ildışında 15 tane Ankara açıldı ve Keçiörendeki bir okula yazan bile olmadı
ppll' Alıntı:vecta9779' Alıntı:Arkadaşlar BÖTE'li olupta 120-150 puanla tayin isteyecekler,nereden topladılar bu puanları.
Ayrıca İl içi ile İldışı aynı anda yerleşecekse Ankara en düşük 40 puanlara bile öğretmen alacak göreceksiniz. Çünkü 2007 ildışında 15 tane Ankara açıldı ve Keçiörendeki bir okula yazan bile olmadı
hocam bir yanlışınız olmasın keçiören gibi bir yeri yazmak istemeyen bir bilgisayarcı olacağını ben pek sanmıyorum. 40 puanla ankara ildışı kabul ederse bu ancak mucize olur allahın mamak ilçesi bile 70-80 ile almış hem il içi ve il dışı aynı anda yapılsa bile her 2 sine de farklı okullar açılacağını düşünüyorum çünkü aynı okul hem il içi ve il dışına açılmış olsa kime öncelik verilcek hem il içi ve il dışı aynı anda yapılması bence atamalarda bir dezavantaj oluşturcak.
vecta9779' Alıntı:Arkadaşlar BÖTE'li olupta 120-150 puanla tayin isteyecekler,nereden topladılar bu puanları.
hocam sen ciddi misin? yani d.bakır seni okadar mı sıktı. senin için duygularının bir önemi yoktu. evlilik ile mi tek kurtuluş yolun görüyorsun, etrafında ailene söylediğinde sana layık birini gerçekten evleneceğinin birini bulamadılar mı? profil resmine kendi resmini koymanda kendine uygun birini aramak için mi? ya ülkemin genç öğretmenleri bu hale geldiyse vay vay ki vay. keşke bunu böle açıktan yapmak yerine ailenize sevdiğiniz dostlarınıza bir duyurup sizi uygun birileriyle tanıştırmalarını isteseydiniz. inş bu düşüncenizden ve uygulamanızdan zarar görmezsiniz.legendary' Alıntı:çok alakasız olacak kusura bakmayın ama artık çarem kalmadı.dbkrda çalışıyorm 2,5 senedir.3 yıl şartı beni de vurdu. ailem ankarada. formalite evlilik için anlaşacağım birini arıyorum ordan.artık dayanacak halim kalmadı. bi Allah ın kulu yardım etsin bana