hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
Çok doğru söylüyorsun hocam kimseye fayda sağlamaz. ama bi zahmet hep benci değil, birazda farklı sesleri duymak lazım. sizi, parkın içinde yerde oturup kitap okuyan eylemcilere polis dağıtmak için gaz sıktığında bu nasıl iş, polisin böyle davranması etik değil, kimseye fayda sağlamaz dedinizmi?hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
kakababa' Alıntı:hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
Bi zahmet bunu polislere söyleyiver kamp yapar gibi eylem yapan, yiyip içen, eğlenen, kitap okuyan arasıra göstermelik yürüyüş yapan insanların üstüne gece yarısı tazdikli su sıkıp, gaz bombası atıp saldırmasın. Ben o görüntüleri ilk gün gördüm bu olay büyür dedim kapak oldu ne güzel. Polisler Adam olsunlar biraz.
Sadece var olan haberi gösterdim.İyi ki saldırıyorlar demedim..hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
mamoste' Alıntı:Kral Çıplak, Demenin Bir Bedeli Var.
Bedelsiz sonuç bekleyenler: doğru ama yöntem yanlış der.
Parti Tarafları: Çabulçu alkolik, zarar vericiler der.
Bu iki grupta, dayatma (diktatör) yapıya sessiz kalmayı , polisin insanlık haysiyetine bağdaşmaz müdahalesini ve polisin arkasından gelen korkak eli sopalıları görmez,
....
Bir şey değişsin isterseniz bedel vermelisiniz, DİRENMELİSİNİZ!
kal-el' Alıntı:Sadece var olan haberi gösterdim.İyi ki saldırıyorlar demedim..hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
hozgulen' Alıntı:kakababa' Alıntı:hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
Bi zahmet bunu polislere söyleyiver kamp yapar gibi eylem yapan, yiyip içen, eğlenen, kitap okuyan arasıra göstermelik yürüyüş yapan insanların üstüne gece yarısı tazdikli su sıkıp, gaz bombası atıp saldırmasın. Ben o görüntüleri ilk gün gördüm bu olay büyür dedim kapak oldu ne güzel. Polisler Adam olsunlar biraz.
Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine tarihi yine sosyal alanların yapılacağı bir çalışmayı sabote etmek ancak bu kadar masum anlatılabilir. O kitap okuyanlar kışkırtma amacıyla yaptılar her şeyi insanlar da faceden twitten okuduğuyla hurraaa koyun sürüsü gibi akın etti kimin neyi protesto ettiği belli değil amaç ülkeyi yıpratmak...Helal olsun iyi yaptılar işlerini....Milyonlarca Türk Lirası zarar ettik yaşasın özgürlük
s_kajmeran' Alıntı:Niye hükümetimizi üzüyorlar diyen duygusal zeka yoksunlarına açıklamadır!
1- Bu ülkenin kurucusuna "iki ayyaş" dersen
2- Tüm müslüman coğrafya senin taşeronluğunla ADB-İsrail eksenine kaymışsa
3- Ben yaptım oldu diye böbürlenirsen
4- Ekonomi uçtu deyip, ekonominin yükünü orta halliye yüklersen
5- İnsanları 5-10 yıldır içerde tutup "durun bakalım suçunuz yoksa çıkacaksınız" diye dalga geçip sokaklarda kırmızı koltuklarla geçirilen şiir cezalarını anlatırsan
6- Çöpçü olmak için bile sizlerden referans gerekiyorsa, adil değilseniz
7- Konuşan herkesi bir örgüte bağlama gayretiniz varsa
8- "Dicle kenarındaki kuzunun" hesabıyla gelip "TC içindeki ihale" yokuşuna tırmanmışsanız
9- Medya konuşamıyorsa
10- Mahkemeleriniz adil değilse
11- Genel kurmay başkanını içeri tıkıp, pkk ile görüşmelere başlamışsanız. Bir orospu çocuğu için af gündemdeyse
12- Kimseye sormadan ABD-NATO askerini füzesini toprağımıza (bağrımıza) saplamışsanız
13- Dün twitter üzerinden toplanıp vatan bölenleri övmüşseniz, onlara silah malzeme temin etmişseniz
14- Ülkenizdeki en büyük terör eyleminin ertesi günü "Ben abd'ye sorayım gelince açıklarım" diye ABD'ye koşmuşsanız
15- Her gün yeni yasaklar listeniz açıklanıyorsa, insanların özel hayatına müdahale hakkı buluyorsanız
Yani demokrasiyi benimsememiş, çoğunluğun ezme hakkını savunuyorsanız. Muhalefet için tüm yolları tıkamışsanız. Halk bunu meşru görür!
ah bide diğer taraftan bakılsa. talan edilen otobüsleri, kendilerine gelen ambulansı parçalayanları, sökülen kaldırım taşlarını, polise atılan havai fişekleri-taşları, kirletilen camileri...thelion' Alıntı:http://onlinesiyaset.com/gezi-park-olaylari/
bu adrrese bi bakın derim
thelion' Alıntı:http://onlinesiyaset.com/gezi-park-olaylari/
bu adrrese bi bakın derim
pergun' Alıntı:hozgulen' Alıntı:kakababa' Alıntı:hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki
Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine tarihi yine sosyal alanların yapılacağı bir çalışmayı sabote etmek ancak bu kadar masum anlatılabilir. O kitap okuyanlar kışkırtma amacıyla yaptılar her şeyi insanlar da faceden twitten okuduğuyla hurraaa koyun sürüsü gibi akın etti kimin neyi protesto ettiği belli değil amaç ülkeyi yıpratmak...Helal olsun iyi yaptılar işlerini....Milyonlarca Türk Lirası zarar ettik yaşasın özgürlük
kömür için oy satanlar, din sömürüsünü görmeden oy verenler koyun sürüsü değil, bunlar koyun sürüsü yani. çözümlemeniz harika.
neyzen26' Alıntı:Sayın arkadaşlarım bu konuşulanlar bu başlığa pek uymamış ama şunu ilave etmek isitiyorum bende. 28 şubat sürecinde neredeydi bu arkadaşlar. Özgürlükler kısıtlanırken, bankalar hortumlanırken diğer hükümetler gibi bu hükümette yemiş olabilir. Polis yanlışta yapmış olabilir. Biri sizin evinizin ortasına pisletse, onu temizler misiniz yada onu kapatmak için daha bir büyük bin pisliği oraya mı bırakırsınız diğer pisliği örtsün diye. Hak hukuk saygı kendileri için hep, camiyi kirlettin, ayakkabınla girdin bir şey demedik yine sinemize çektik. El insaf elindeki bira kutusunu bari dışarıda bırakta öyle gir.
hozgulen' Alıntı:bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki