Anonymous

Kodla Büyü
theghost83' Alıntı:
sandık olayı bence faso fiso... güvenilirliği tartısılır.. bos sandıklar tasınırken, dusen bir sandıgın içinde oylar cıkmıstı.. dolu sandıkta boslarla birlikte kaldırılıyordu depoya sonuc ne oldu.. ???

seçimlerde güvenlik ve dusurtluk zaafı var bence..

he he haklısın haklısın

theghost83' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki

sandık olayı bence faso fiso... güvenilirliği tartısılır.. bos sandıklar tasınırken, dusen bir sandıgın içinde oylar cıkmıstı.. dolu sandıkta boslarla birlikte kaldırılıyordu depoya sonuc ne oldu.. ???

açık oy gizli sayımla iktidara gelenler varken geçmişimizde açık sayıma çamur atmak komik doğrusu

hozgulen' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
bu olaylar karşısında başarı elde etmiş gibi sevinenlere acıyorum bir siyasiye kızıyorsan cevabını sandıkta verirsin bu şekilde ülkenin imajına ekonomisine güvenliğine zarar verecek çalışmalar kime fayda sağlar ki

açık oy gizli sayımla iktidara gelenler varken geçmişimizde açık sayıma çamur atmak komik doğrusu
hiç seçimlerde görev aldın mı?
Almadıysan saçmalamak serbest, saygı duyarım.
Açıklayayım, sandıkta bir başkan (devlet memuru, genellikle öğretmen), yazman(devlet memuru, genellikle öğretmen) ve seçiime giren her partiden bir temsilci bulunur. Oy sayımı yapılırken yine partilerden sandık kurulu dışında ayrıca gözlemciler gönderilir. Sayım sonucunda da sandıktan çıkan oyların çetelesi herkesin görebileceği yere asılır ve ayrıca en az 3 kopya çıkartılarak isteyen gözlemcilere verilir.
Bundan sonrası partilere kalmış, çeteleler elinde aldığın oy anında genel merkezinde ve gelen oy ile sayılan oy farklı ise YSK ya başvurursun.

Çeteleyle uğraşmak yerine, işin kolayı var. At çamuru izi tutmasada izi kalır (Nasıl oluyorsa!) .
Daha çeteleyi takip edemeyen adam memleket meselelerini nasıl takip edecek.

he he haklısın çok haklısın :) töbe töbe yaaa....

okadda' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:

Açıklayayım, sandıkta bir başkan (devlet memuru, genellikle öğretmen), yazman(devlet memuru, genellikle öğretmen) ve seçiime giren her partiden bir temsilci bulunur. Oy sayımı yapılırken yine partilerden sandık kurulu dışında ayrıca gözlemciler gönderilir. Sayım sonucunda da sandıktan çıkan oyların çetelesi herkesin görebileceği yere asılır ve ayrıca en az 3 kopya çıkartılarak isteyen gözlemcilere verilir.
Bundan sonrası partilere kalmış, çeteleler elinde aldığın oy anında genel merkezinde ve gelen oy ile sayılan oy farklı ise YSK ya başvurursun.

Çeteleyle uğraşmak yerine, işin kolayı var. At çamuru izi tutmasada izi kalır (Nasıl oluyorsa!) .
hoca sen neyi savunuyon ben onu anlamadım saçmalayan kim alıntı yaparken açıklama yap bari

hayret bişey yaaa ne hale geldik... hatayda ölen genç için polis kurşunuyla vuruldu diyorlardı... otopsi yapılmış kurşun izine rastlanmamış.... :verymad:

LionKing' Alıntı:
hayret bişey yaaa ne hale geldik... hatayda ölen genç için polis kurşunuyla vuruldu diyorlardı... otopsi yapılmış kurşun izine rastlanmamış.... :verymad:
amaç ne gezi parkı ne ağaç ne çiçek ne demokrasi amaç polisleri ve onların üstünden hükümeti yıpratıp karkaşa çıkarmak şaşırmamak lazım

eskisehir' Alıntı:
thelion' Alıntı:
http://onlinesiyaset.com/gezi-park-olaylari/

bu adrrese bi bakın derim

onlarca gerçek videonun ardından 3-5 facebok twitter resmi ile yalanlama yapmaya çalışmak sadece kötü niyettir. sadece ben 20 tane polis zülmü videosu yükledim siteye. ne dediniz ozaman o görüntülere. ağzınızı açıp bir kelime eleştiri yaptınız mı? onlar da mı montaj?

Sayın arkadaşım bizim en azından benim gibi düşünen insanların derdi. Polis milleti dayak manyağı yapsın demiyor ki. Yapılan haksızlıklara verilen tepki haksızlığa yol açması. Polis meydandan çekildi hala sağa sola zarar verenler var. Buna ne diyeceğiz. Varsa haksızlığa uğrayan milletin savcısı hakimi ne güne duruyor. Niyeti sadece protesto etmek olan insanlar, olaylar başka mecralara kaydığında oradan ayrılabilseydi. Susuyorum sadece kendi yada kendi gibi düşünen insanlar haksızlığa uğradığı zamanlar konuşanlar konuştuğu için. Zulmü yapan her kimse hepsini Allah'a havale ediyorum.

turapt' Alıntı:
:+1:
s_kajmeran' Alıntı:
Niye hükümetimizi üzüyorlar diyen duygusal zeka yoksunlarına açıklamadır!

1- Bu ülkenin kurucusuna "iki ayyaş" dersen
2- Tüm müslüman coğrafya senin taşeronluğunla ADB-İsrail eksenine kaymışsa
3- Ben yaptım oldu diye böbürlenirsen
4- Ekonomi uçtu deyip, ekonominin yükünü orta halliye yüklersen
5- İnsanları 5-10 yıldır içerde tutup "durun bakalım suçunuz yoksa çıkacaksınız" diye dalga geçip sokaklarda kırmızı koltuklarla geçirilen şiir cezalarını anlatırsan
6- Çöpçü olmak için bile sizlerden referans gerekiyorsa, adil değilseniz
7- Konuşan herkesi bir örgüte bağlama gayretiniz varsa
8- "Dicle kenarındaki kuzunun" hesabıyla gelip "TC içindeki ihale" yokuşuna tırmanmışsanız
9- Medya konuşamıyorsa
10- Mahkemeleriniz adil değilse
11- Genel kurmay başkanını içeri tıkıp, pkk ile görüşmelere başlamışsanız. Bir orospu çocuğu için af gündemdeyse
12- Kimseye sormadan ABD-NATO askerini füzesini toprağımıza (bağrımıza) saplamışsanız
13- Dün twitter üzerinden toplanıp vatan bölenleri övmüşseniz, onlara silah malzeme temin etmişseniz
14- Ülkenizdeki en büyük terör eyleminin ertesi günü "Ben abd'ye sorayım gelince açıklarım" diye ABD'ye koşmuşsanız
15- Her gün yeni yasaklar listeniz açıklanıyorsa, insanların özel hayatına müdahale hakkı buluyorsanız

Yani demokrasiyi benimsememiş, çoğunluğun ezme hakkını savunuyorsanız. Muhalefet için tüm yolları tıkamışsanız. Halk bunu meşru görür!

:+1:

ilk gün destekledim, taksimdeki sert müdahale yanlış dedim ama iki üç gün geçti olay büyüdü siyasi olmaya başladı kokusu sonradan çıktı belli bir kafanın belli bir zihniyetin örgütlenmesi ve hem kendi içimizde hemde dünyada bizi rezil etmelerinden ibaret. Ergen çoluk çocuk sağa sola saldır yol kes çevreyi rahatsız et sonrada de ki demokratik hakkımızı kullanıyoruz eylem yapıyoruz polis biber gazı sıktı bize. Gül atacak değil ya arkadaş.O değilde akp den soğumuştu millet alternatifleri deneyecekti bu geriler sayesinde oylarını artırdılar.

Ben bu olanları çok normal karşılıyorum neden mi?
Çünkü türkiye de 3 seçim ezici bir çoğunlukla halk tarafından seçilmiş bir iktidar vardır .
Halk tarafından iktidara getirilemeyenlerin 10 yılda bir başvurdukları yöntemdir bu.
2007 de denediler fakat başaramadılar. tekrar atağa kalktılar.
Dahilde ve Hariçte bu milletin başarılı olmasını istemeyenlerin oyunudur.

Bu oyuna halkımız gelmemeli bu fitneyi halkımız görmeli. Kesinlikle bu bir fitnedir.
Hadisi şerif:
“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.”

akeldan' Alıntı:
Ben bu olanları çok normal karşılıyorum neden mi?
Çünkü türkiye de 3 seçim ezici bir çoğunlukla halk tarafından seçilmiş bir iktidar vardır .
Halk tarafından iktidara getirilemeyenlerin 10 yılda bir başvurdukları yöntemdir bu.
2007 de denediler fakat başaramadılar. tekrar atağa kalktılar.
Dahilde ve Hariçte bu milletin başarılı olmasını istemeyenlerin oyunudur.

Bu oyuna halkımız gelmemeli bu fitneyi halkımız görmeli. Kesinlikle bu bir fitnedir.
Hadisi şerif:
“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.”

:+1: :+1: :+1:

hozgulen' Alıntı:
okadda' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:

hoca sen neyi savunuyon ben onu anlamadım saçmalayan kim alıntı yaparken açıklama yap bari
Sayın öğretmenim,
Sözüm sana değil ,

Seçimlerde güvenlik ve dürüstlük zaafı var diyenlere diyorum ki,
a) Seçimlerde görev almadıysan, her türlü yalanı söyleyebilirsin, iftirayı atabilirsin, vs. vs.
b) Seçimlerde görev aldıysan prosedür yukarıdaki gibidir. Senin partinden adamlar var orada, yetmedi partinin gönderdiği gözşlemciler var, yetmedi medya ve ajans muhabirleri var.

Bu ortamda nasıl hile ve hurda dönebilir?
Varsa böyle bir hile YSK'ya başvurdun mu? Yok.
Ozaman seçimlerin güvenirliği konusunda da bir sıkıntı YOK.

hozgulen' Alıntı:
kakababa' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:

Bi zahmet bunu polislere söyleyiver kamp yapar gibi eylem yapan, yiyip içen, eğlenen, kitap okuyan arasıra göstermelik yürüyüş yapan insanların üstüne gece yarısı tazdikli su sıkıp, gaz bombası atıp saldırmasın. Ben o görüntüleri ilk gün gördüm bu olay büyür dedim kapak oldu ne güzel. Polisler Adam olsunlar biraz.

Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine tarihi yine sosyal alanların yapılacağı bir çalışmayı sabote etmek ancak bu kadar masum anlatılabilir. O kitap okuyanlar kışkırtma amacıyla yaptılar her şeyi insanlar da faceden twitten okuduğuyla hurraaa koyun sürüsü gibi akın etti kimin neyi protesto ettiği belli değil amaç ülkeyi yıpratmak...Helal olsun iyi yaptılar işlerini....Milyonlarca Türk Lirası zarar ettik yaşasın özgürlük

'Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine' zaten bu değil ama 1 tane bile ağaç sökülse tepki vermeliyiz ne dersenmiz deyin bizde ağaç kutsaldır KIYAMET KOPACAĞINI BİLSENİZ BİLE AĞAÇ DİKİN ben bu görüşteyim ..ayrıca bu tepki bence başbakınım söylemlerine konuşmalarındaki kışkırtmalar yüzünden çıktı NE YAPARSANIZ NYAPIN dedi başbakann zaten kendi ağzıyla insanları gerdi ÇAPULCUlar filn ilk başta sadece tepkiyle başlayan olaylar artık bir insanın ölümüne yol açmıştır yazık yaa birileri ölür bu bütün arap baharı dönemindede oldu başlangıç bir işçinin kendini yakmasıydı...

Arkadasım elbette cevap sandıkta verilir fakat şunu anlamıyorsunuz.Bu uygulamayı istemediğini söylüyor halk ve sen bunu dikkate almam istediğimi yaparım diyorsun.Biraz bekleyelim dese ,öyle mi bi bakalım dese mevzu buralara gelmeyecek.Hala oraya bunu yapıcam şuraya şunu yapıcam diyor.Mevzu bu ,biraz ılımlı olsa belki bu insanlarda cevabı vermek için sandığı bekleyecek ama bu durumda istemediğin bir şeyi zorla yapmaya çalışırlarsa ne yapacaksın? İşler senin istemediğin hale geldikten sonra sandıkta cevap versen geri eski haline döndürebilir misin herşeyi??

Benim düşüncem bu tepkinin uzaması hükümete yarar...Etkisi sandıkta %50 aşılır..Çevremde bu seçimde ders olsun diye vermicem diyen o kadar çok kişi vardı..Velakin şu olaylar çıktıktan sonra milletinde görüşü değişti...

okadda' Alıntı:
Sayın öğretmenim,
Sözüm sana değil ,

Seçimlerde güvenlik ve dürüstlük zaafı var diyenlere diyorum ki,
a) Seçimlerde görev almadıysan, her türlü yalanı söyleyebilirsin, iftirayı atabilirsin, vs. vs.
b) Seçimlerde görev aldıysan prosedür yukarıdaki gibidir. Senin partinden adamlar var orada, yetmedi partinin gönderdiği gözşlemciler var, yetmedi medya ve ajans muhabirleri var.

Bu ortamda nasıl hile ve hurda dönebilir?
Varsa böyle bir hile YSK'ya başvurdun mu? Yok.
Ozaman seçimlerin güvenirliği konusunda da bir sıkıntı YOK.

En ufak bir başvuruda bile tekrar sayım yapılıyor seçimlerde hile olabilir diyenler 1946 seçimlerine baksınlar açık oylama kapalı sayım

unforgiven55' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
kakababa' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:

Bi zahmet bunu polislere söyleyiver kamp yapar gibi eylem yapan, yiyip içen, eğlenen, kitap okuyan arasıra göstermelik yürüyüş yapan insanların üstüne gece yarısı tazdikli su sıkıp, gaz bombası atıp saldırmasın. Ben o görüntüleri ilk gün gördüm bu olay büyür dedim kapak oldu ne güzel. Polisler Adam olsunlar biraz.

Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine tarihi yine sosyal alanların yapılacağı bir çalışmayı sabote etmek ancak bu kadar masum anlatılabilir. O kitap okuyanlar kışkırtma amacıyla yaptılar her şeyi insanlar da faceden twitten okuduğuyla hurraaa koyun sürüsü gibi akın etti kimin neyi protesto ettiği belli değil amaç ülkeyi yıpratmak...Helal olsun iyi yaptılar işlerini....Milyonlarca Türk Lirası zarar ettik yaşasın özgürlük

'Toplam 8-10 tane ağacın sökülüp yerinin değiştirileceği yerine' zaten bu değil ama 1 tane bile ağaç sökülse tepki vermeliyiz ne dersenmiz deyin bizde ağaç kutsaldır KIYAMET KOPACAĞINI BİLSENİZ BİLE AĞAÇ DİKİN ben bu görüşteyim ..ayrıca bu tepki bence başbakınım söylemlerine konuşmalarındaki kışkırtmalar yüzünden çıktı NE YAPARSANIZ NYAPIN dedi başbakann zaten kendi ağzıyla insanları gerdi ÇAPULCUlar filn ilk başta sadece tepkiyle başlayan olaylar artık bir insanın ölümüne yol açmıştır yazık yaa birileri ölür bu bütün arap baharı dönemindede oldu başlangıç bir işçinin kendini yakmasıydı...
sana başka kutsallar söyliyim hocam
cami kutsaldır ama camiye girip içki içildi,yine başka bir cami yağmalandı
alın teri emek kutsaldır insanların arabaları dükkanları yağmalandı
anne kutsaldır sokaklara başbakanın annesine sayısız küfür yazıldı

nasıl bakarsan öyle görürsün ha ayrıca ben ağaçları çok severim ama orda eylem yapanların belki dikili bir ağacı yoktur dünyada

hozgulen' Alıntı:
nasıl bakarsan öyle görürsün ha ayrıca ben ağaçları çok severim ama orda eylem yapanların belki dikili bir ağacı yoktur dünyada

benim var hocam.. köyde bir ceviz ağacım var..

Polis:mecburuz, emir kuluyuz.4 gundur uykusuzum.ver bana para sana calisayim.
ne hallere dusmusuz birbirine kirdirma.esede guluyorduk.

fatherboard' Alıntı:
Benim düşüncem bu tepkinin uzaması hükümete yarar...Etkisi sandıkta %50 aşılır..Çevremde bu seçimde ders olsun diye vermicem diyen o kadar çok kişi vardı..Velakin şu olaylar çıktıktan sonra milletinde görüşü değişti...
o zaman görüşleri saman alevinden ibaretti, kuyruk acısından bu sefer oy vermeyip cezalandıracaklardı
kimbilir bir barnak çam balı çalsalardı ağzına nasıl oy verme bi yana oy toplardı öyle kişiler.

Ekli dosyalar

• 903_10151627248093514_419532497_n.jpg
    903_10151627248093514_419532497_n.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 250
Geri