:alkis:rcandir' Alıntı:sakin ol hocam bu devletin memurusun seni hiç bir yere gönderemezler bırak akışına ne olacak sa olur strese gerek yok
:alkis:rcandir' Alıntı:sakin ol hocam bu devletin memurusun seni hiç bir yere gönderemezler bırak akışına ne olacak sa olur strese gerek yok
doğru değilmi ama evim ne olacak nerde yaşayacam diye düşünerek kendimi hırpalamanın anlamı varmı norm fazlasıyım ama şu an formatörden fazla ekders alıyrum yerim rahat yani herşey olacağına varıyorzaqwert' Alıntı:sen düşünme devlet düşünsün...
sağol hocam hocam cuma günü antalyada idim resen atama ypacakları için meslek liselerine bötelileri vereceklerini ima eden cümle kurdu şube müdürü o yüzden ikinci aşamada bence isteyin derim bentcoalngsau' Alıntı:fatih hocam meslek lisesine vermişler seni :S senmi sitedin..hayırlısı
ramazan hocam seninde hayırlı olsun halk eğitim
kerasus' Alıntı:Walla aramadim hic bi yeri hocam artik rahatliga bakmiyorum eger ona bakacak olursak ben yrimden memnundum. Sonucta herkes artik derslerin geri gelmeyecegini tahmin ediyor. Yasim gencken adam gibi derse girmek istiyorum. Daha 30 sene boyle diken ustunde cekilmez tabi bu benim sahsi gorusum.gecen sene sen ordaydin benden iyi biliyosun durumlari sen bana bi akil ver nasildi durumlar.
hocam ticarette akıllı tahta yok sanıyorsam tahta yoksa rehberlik yoktur zannedersem. ayrıca ders saati 15in üstüne çıkılmazsa zaten rehberlik istenir gerçi boş lise kaldı mı oda var hanitcoalngsau' Alıntı:hocam neden rehberlik vermesinler ki 15 saat girdikten sonra geriye kalana rehberlik verseneler fena olmaz. neyse hayırlısı olsun bakalım