ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR?

Kodla Büyü

bilisim_09

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR? DERS PROGRAMI ALLAK BULLAK OLDU NE ZAMAN BELLİ OLACAK :?

dün konuştum. belli olmuş. valilikten imzalanmış, ilçe mem lere gönderilmiş yazı. ama halen yazılar bize ulaşmadı.

Re: Ynt: ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR

Sadece liselere görevlendirme yapıldı. Degisiklik bekleniyor. Yetkiler sonradan ilçelere dağıtılabilir

Re: Ynt: ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR

Diyavol' Alıntı:
Sadece liselere görevlendirme yapıldı. Degisiklik bekleniyor. Yetkiler sonradan ilçelere dağıtılabilir
Hocam sizin nereden haberiniz oldu :?: herhangi bir yazı var mı :?:

tcoalngsau' Alıntı:
son durum nedir acaba?
Kimse bişey bilmiyor hocam yaa haber bekliyoruz. ders programı da sıkıntı aman bee dersler başlamadan neden sonuçlanmıyor. idare sen BTR olacaksan 7 8 lerde ders seçmeyelimde, başka ders seçelim diğer öğretmenler girsin diyo :verymad:

bilisim_09' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
son durum nedir acaba?
Kimse bişey bilmiyor hocam yaa haber bekliyoruz. ders programı da sıkıntı aman bee dersler başlamadan neden sonuçlanmıyor. idare sen BTR olacaksan 7 8 lerde ders seçmeyelimde, başka ders seçelim diğer öğretmenler girsin diyo :verymad:

tebrik ederim idarenizi yapıcı tavırları varmış. Bu zamanda özler olduk böyle idarecileri

iyi yandan bakarsak, bakanlık btr görevlendirmeleri yapılması ile ilgili yazı gönderdi.yani bu ay sonuçlandırırlar bence..önceden antalyanın formatör görevlendirmeleri bütün iller yaptıktan sonra olurdu..

hocam il koordinatörüyle konuştuk. ardından ilçe milli eğitim müdürüyle. bir kaç ilçede ftih projesi kapamındaki okullara btr başvurusu olmayınca, sadece liselere görevlendirme yapılacağı söylendi. şuan kaşta btr öğretmenler görevlerine başlamış durumda, yazılar gelmediyse ilçe memlerle görüşün

Diyavol' Alıntı:
hocam il koordinatörüyle konuştuk. ardından ilçe milli eğitim müdürüyle. bir kaç ilçede ftih projesi kapamındaki okullara btr başvurusu olmayınca, sadece liselere görevlendirme yapılacağı söylendi. şuan kaşta btr öğretmenler görevlerine başlamış durumda, yazılar gelmediyse ilçe memlerle görüşün
Bu ne iş anlamadım..kepezde liseye görevlendirme yapılmamışsa kaş'ta ortaokullara görev çıkmıyor..bu sene zaten ortaokulda ders sayısı arttı..üstüne birde liseye gitmeyi kim istesin ki..beklemeye devam..

zibula' Alıntı:
Diyavol' Alıntı:
Bu ne iş anlamadım..kepezde liseye görevlendirme yapılmamışsa kaş'ta ortaokullara görev çıkmıyor..bu sene zaten ortaokulda ders sayısı arttı..üstüne birde liseye gitmeyi kim istesin ki..beklemeye devam..
+1

Bugün il formatörü ile görüştüm daha imzada olduğunu söyledi. Bekliyoruz artık. Ne zaman insanırsa?

bende 5 dakika önce serkan beyi aradım il formatorlerinden kendisi imzanın halen valilikte oldugunu 10 gündür beklediklerini söyledi. Vali beyin imzalamasını bekliyorlarmış anlıcanız. Bir kağıdı imzalamak çok zor bir şeymi. 10 gün uzun bir süre acaba bir pürüzmü çıktı demeden kendini alamıyor insan?

bazı ilçelerde okullara yeterince başvuru olmamış diye duyum aldık. Hayırlısı bakalım. :sleep:

Fatih projesi eğitimde teknolojinin kullanılması iken başvurusunu bile kağıtla elden alıyorlar :!:
Bu şartlar altında bu kadar saçmalık normal sanırım :sleep:

Geri