ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR? DERS PROGRAMI ALLAK BULLAK OLDU NE ZAMAN BELLİ OLACAK :?
Hocam sizin nereden haberiniz oldu :?: herhangi bir yazı var mı :?:Diyavol' Alıntı:Sadece liselere görevlendirme yapıldı. Degisiklik bekleniyor. Yetkiler sonradan ilçelere dağıtılabilir
Kimse bişey bilmiyor hocam yaa haber bekliyoruz. ders programı da sıkıntı aman bee dersler başlamadan neden sonuçlanmıyor. idare sen BTR olacaksan 7 8 lerde ders seçmeyelimde, başka ders seçelim diğer öğretmenler girsin diyo :verymad:tcoalngsau' Alıntı:son durum nedir acaba?
bilisim_09' Alıntı:Kimse bişey bilmiyor hocam yaa haber bekliyoruz. ders programı da sıkıntı aman bee dersler başlamadan neden sonuçlanmıyor. idare sen BTR olacaksan 7 8 lerde ders seçmeyelimde, başka ders seçelim diğer öğretmenler girsin diyo :verymad:tcoalngsau' Alıntı:son durum nedir acaba?
Bu ne iş anlamadım..kepezde liseye görevlendirme yapılmamışsa kaş'ta ortaokullara görev çıkmıyor..bu sene zaten ortaokulda ders sayısı arttı..üstüne birde liseye gitmeyi kim istesin ki..beklemeye devam..Diyavol' Alıntı:hocam il koordinatörüyle konuştuk. ardından ilçe milli eğitim müdürüyle. bir kaç ilçede ftih projesi kapamındaki okullara btr başvurusu olmayınca, sadece liselere görevlendirme yapılacağı söylendi. şuan kaşta btr öğretmenler görevlerine başlamış durumda, yazılar gelmediyse ilçe memlerle görüşün
+1zibula' Alıntı:Bu ne iş anlamadım..kepezde liseye görevlendirme yapılmamışsa kaş'ta ortaokullara görev çıkmıyor..bu sene zaten ortaokulda ders sayısı arttı..üstüne birde liseye gitmeyi kim istesin ki..beklemeye devam..Diyavol' Alıntı:hocam il koordinatörüyle konuştuk. ardından ilçe milli eğitim müdürüyle. bir kaç ilçede ftih projesi kapamındaki okullara btr başvurusu olmayınca, sadece liselere görevlendirme yapılacağı söylendi. şuan kaşta btr öğretmenler görevlerine başlamış durumda, yazılar gelmediyse ilçe memlerle görüşün