ANTALYA BTR SONUÇLARINDAN HABERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR?

Kodla Büyü
:?: yok yok böyle bir şey? Dönemin ortası gelecek sonra görevlendirme olur belki! Ayıp aya :verymad:

diğer illerde de durum aynı galiba. forumda gördüğüm kadarıyla herkes beklemede. bu işte bir iş var bence. herkes imza da diyor. bu fatih projesinin görevden alımları ile bir ilgisi var gibi :?:

bu olabilirmi neden?

Doküman Yönetim Sistemindeki teknik sorun sebebiyle sitemizde duyurulan BT Rehberliği onayı halen Valilik Makamında beklemektedir. Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştığında görev başlama tarihi 23 Eylül olacak şekilde İlçelere gönderilecektir.

(26.09.2013)

http://www.istbilfor.org/

istanbul bir açıklama yapmış bari. antalya tenezzül bie etmiyor. fakat il formatörü ile görüştüğümüzde görevlendirmelerin hazırlandığını valilikte 10 gündür imzada olduğunu söyledi. çelişkili durum var :?:

az önce okuldan aradılar ders tamamlamak için girdiğim seçmeli spor etkinliklerinden dolayı beden eğitimi öğretmeni ile birlikte toplantıya katılacakmışım bu nedir arkadaş rezill ettiler ayıp beee :verymad:

antalya meb in her zamanki tavrı budur arkadaşlar...bütün iller yapar, en sona antalya kalır..antalyada değilim artık ve görevlendrimem çoktan başladı

arkadaslar onay çıkmış Esref bey i aradım belli oldu dedi yazıları göndermişler bugün ben kendiminkini öğrendim Pazartesi inşallah gelir hepimize hayırlı olsun

jujum_07' Alıntı:
arkadaslar onay çıkmış Esref bey i aradım belli oldu dedi yazıları göndermişler bugün ben kendiminkini öğrendim Pazartesi inşallah gelir hepimize hayırlı olsun
hocam yazılar okulların maillerine mi gönderilmiş yoksa ilçelere mi?

Okulda 11 saat dersim var, 4 saat de başka bir okulda görevlendirme verdiler bu hafta. 15 saate tamamlamak için. BTR görevlendirmesi geldiğinde iptal olur mu diğer okuldaki 4 saat ders? Fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar..

yazı yok ortada herkes bişiler soyluyor. olan varsa paylaşsın yoksa demektir ki yazı daha çıkmamış. Boşuna milleti uğraştırmayın

Geri