Hocam benim puan 106 ama aydın . Burası daha hareketli diye sordumboteningulu_44' Alıntı:Mezbele hocam sizin puan kac nereleri dusunuyosunuz
Hocam benim puan 106 ama aydın . Burası daha hareketli diye sordumboteningulu_44' Alıntı:Mezbele hocam sizin puan kac nereleri dusunuyosunuz
Hocam imam hatip in öğrencileri biraz daha saygılı olur kanısındayım. o açıdan isteyebilirsiniz. tabi mesafe yakınsaboteningulu_44' Alıntı:Faruk tugayoglu ve emekevler nasil aslanlar var bide ama orasi bana cok uzak imamhatip bende istemiyorum caglayan lisesivar bide biraz problemli ama yazmakta kararsizimpaladin13' Alıntı:hocam demirgül aman derim... tüm okullardaki problemli tipler nakille oraya yollanıyor. Ünsan hakkında bir bilgim yok. Kazım şanöz muratpaşa yazsada gazi bulv. dibinde yani aslında kepez sayılır..... nebi güney imam hatip sıfır bina ve para bu okullara akıyor ulaşımı kolay yerde... şahsen ben yazmıcam okul türü sebebiyle ama isteyen tercih edebilir...bunların dışında varsa merak ettiğiniz bildiğim kadarı ile cevaplayım..... not: varsak şelela ve varsak uzakta olsa ulaşımı kolay tek otobüs ben yazıcam ( meydan aktarma merkezinden direk otobüs var ) bu arada memurlar.net tercih robotunda 2 kişi var biri 160 diğeri 12 puandı sanırım ve merkez istiyorlar
Hocam sizin puan kac
Kepez İmam Hatip Ortaokulu
Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi
Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi
Kepez İmam Hatip Ortaokulu
Perihan-Esat Aral Ortaokulu
Ünsal Ortaokulu
Varsak Ortaokulu
Faruk Tugayoğlu Ortaokulu
Levent Aydın Anadolu Lisesi
arkadaslar bu okullar hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
Arkadaşlar fen lisesi listeden kalkmış sizde görünüyor mu ?
İsteyecek kişi benimle beraber 1 kişi sanırım ?