merhaba öğretmenim. lütfen ramazanandirici@gmail.com adresine kurumsal mailden talepte bulunur musunuzteşekkür ederim hocam. paket yüklerken root şifresi istiyor. Zahmet olmazsa gönderebilir misiniz?
Rufus programı ile USB oluşturuluyor. Rufus İNDİR.hangi program ile flash diske yazıyoruz arkadaşlar?
1. Oluşturduğunuz USB belleğinizi tahtaya takın.hocam windows kurulu faz 2 akıllı tahtaya kurulumunu paylaşabilir misiniz.
- "Fatih Kalem" yerine "Eta Kalem" uygulaması var yeterince iş görüyor.Hocam fatih kalem ,Scratch vs. yüklü mü? Arayüz resminde göremedim.Birde arkaplan psd'sini paylaşabilir misiniz.
Herhangi bir program örneğin rufushangi program ile flash diske yazıyoruz arkadaşlar?
z-kitapların %90 ı sorunsuz çalışmakta.birkaç yayın evi hariç.hocam öğretmenlerin z kitapları sorunsuz çalışıyor mu?
iki tane link vermişsiniz.şifreli-şifresiz ayrımı nedir acaba?
powerpoint viewer çalışıyor mu ?
tşk ederim
hocam wine ile hangi kullanıcıda kurduysanız sadece onda çalışır office. ayrıca windows ta olduğu gibi programfiles tan ulaşabilirsiniz. /home/kullanıcı/.wine/arkadaşlar Pardus sistemine microsoft office kurmam gerekiyor, wine üzerinden kurulum yapıyorum sorunsuz kurulum bitiyor ama programları göremiyorum neden acaba, dosyaların üzerinde sağ tuş birlikte aç dediğimde de bulamıyorum, kurulan programların sitem dosyalarına nasıl ulaşılıyor pardusta?