antalya formatörlük başvuruları...

Kodla Büyü

arwen

Aktif Üye
biraz önce okuldan müdür yardımcısı aradı.9 eylüle kadar formatör başvuruları var formu dolurmam gerekiyormuş. ben formatörlük istemiycem dedim. norm durumundan dolayı kıyı köşe bir okula gidersin sonra dedi. size sorum formatörlük norm durumunu etkiliyor mu? istemesem ne olur başka okula mı giderim? okulda 9 saat dersim var. bir de bizim okula misafir bir okul geliyor. onlar öğleci biz sabahçı. formatör olursam öğlene kadar mı okula gitmem gerekir? ne çok soru sordum :)

formatör olursan norm fazlası diye başka biryere göndermezler,formatör olmazsan başka okula da görevlendirirler ve ekders alamama sıkıntın olabilir.sabahçı öğlenci olan okullar sabah 08:30-17:00 açılıyor genelde..tabii müdürünün inisiyatifine bağlı,isterse 9-16 çalış der..

yazıda özellikle belirtilmiş norm fazlası öğretmenlerin basvuru yapması için ben de basvuru yapıyorum zaten okulum 8-15 idareciler de 3 de çıkıyor öğle tatilim var bu yıl formatörlük ilk defa ben,m için olumlu olacak :)

neşem' Alıntı:
yazıda özellikle belirtilmiş norm fazlası öğretmenlerin basvuru yapması için ben de basvuru yapıyorum zaten okulum 8-15 idareciler de 3 de çıkıyor öğle tatilim var bu yıl formatörlük ilk defa ben,m için olumlu olacak :)
saat 15 te çıkabiliyorsan süper iş bence..zaten en zor yanı 17:00 ye kadar okulda beklemek.şanslıymışsın hocam..

bizim idareye saatler konusunda belli olmaz okul bitse de kal diyebilirler.bu yüzden ben de başvuru yapmak istemiyorum ama yapmasam ne olacağı da belli değil. saat konusnu açık açık konuşmak gerek sanırım...
bir de internetten form doldur dedi müdür yardımcısı ama bulamadım ben..

gitarist6207' Alıntı:
arkadaşlar başvuru formlarını okuldanmı aldınız, yoksa net üzerinde var mı bu formatörlük başvurusu ile ilgili evrak?

okuluna resmi evrak olarak gitmiştir hocam.

arkadasım idareciler haber vermedi yazı ne zaman geldi ve içeriği nedir acıklarmısınız. yada fotokibisi varsa elinizde eklermisiniz.

arkadaşım yazı ne zaman geldi ve içeriği nedir acıklarmısınız. yada fotokibisi varsa elinizde eklermisiniz.

arwen' Alıntı:
biraz önce okuldan müdür yardımcısı aradı.9 eylüle kadar formatör başvuruları var formu dolurmam gerekiyormuş. ben formatörlük istemiycem dedim. norm durumundan dolayı kıyı köşe bir okula gidersin sonra dedi. size sorum formatörlük norm durumunu etkiliyor mu? istemesem ne olur başka okula mı giderim? okulda 9 saat dersim var. bir de bizim okula misafir bir okul geliyor. onlar öğleci biz sabahçı. formatör olursam öğlene kadar mı okula gitmem gerekir? ne çok soru sordum :)

bende haziran ayında gelen yazı ile sırf kıyıda köşede bir okula gönderirler diye tayin istedim norm fazlası oldugum için..üstelik formatördüm..yazıda açıkca yazıyor istememeniz halinde valilikçe uygun görülen okullara atamaları isteklerine bakılmaksızın yapılacak diye..eğer yapılmıyorsa biz boşunamı tayin istedik yani?

ben de tayin isteyip istememe konusuna çok kararsız kalmıştım hocam? bilgisayar öğretmenine ihtiyacı olan okul varmı onu da bilmiyoruz? nereye gönderebilirler ki? o kadar büyük okul yok antalyada

bizim okullara liste gönderildi listede ismi olanlar tayin zamanı internetten 5 tercih yaptı..merak etmeyin hocam bir çok okul var bahaneleri çok

bu basvuru yazısı halen bize ulasmadı neden acaba.
demrede görev yapıyoruz. bizlere herhangi bir yazı gelmedi de.

yazıyı okumam çok iyi oldu.başka okula istiyecem inş. olumlu sonuçlanır..ekleyen arkadaşa çok tşk ederim

bu yazının okulumuza gelmiş olması şart mı? yani çıktısını alıp müdüre imzalatmamız yetmez mi? birde arkadaşlar benim müdür biraz cins, bu formu imzalamıyorum görev almanı istemiyorum deme yetkisi var mı?

ben de dün doldurdum mdr yard. biz kendimiz götürecez milli eğitime dediler son anda birşeyler karıştırmazlarsa teslim ettik formu bakalım sonucu hayırlısı...

Arkadaşlar Antalya MEM de formatörlük konusunda kiminle iletişime geçmemiz gerekiyor acaba bilen varmı? İl formatörü v.s isim alabilirmiyim?

ne zaman sonuçlanır acep, haftayı geçerse başka okula da gideceğim,rehberlik , nöbet vs.vs. işler karışacak :(

arkadaşlar antalya formatör görevlendirme sonuçları hakkında bilgisi olan varsa haber verebilir mi okula gelen yazıda 13ü son gündü. Çoğu bilişim teknolojileri öğretmeni gibi benimde 6 saat dersim var ve artık derdim norm fazlası olup olmamak değil yerimizi yurdumuzu bilmek.

Nefret ediyorum evet nefret ediyorum bizi bu duruma düşüren zihniyetten. :verymad:

Formatörlükle, norm kadro arasındaki ilişkiyi ilgili bir yönetmelikle açıklayabilecek biri var mı? Benim bildiğim norm fazlasıysanız norm fazlasınızdır. Norm kadro yönetmeliğinde formatörlükle ilgili bir madde okumadım ben. Ya da şöyle bir simülasyon yapalım;
A okulunda iki bilişim öğretmeni olsun. Bu öğretmenlerden bir tanesi de norm fazlası olsun. Norm fazlası olan öğretmene formatörlük görevini verelim. Şimdi bu duruma göre herhangi bir resen atamada formatör öğretmen mi okuldan gönderilir, yoksa diğeri mi? Bu sorunun cevabı norm fazlalığı ile formatörlük arasındaki ilişkiyi açıklar diye düşünüyorum.

Geri