antalya formatörlük başvuruları...

Kodla Büyü
Büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta açıklanır.
Geçen yıl 03.09.2010 tarihinde dilekçe verdik 20 Eylül de görevlendirme başlamıştı.

Arkadaslar bana 5 saat ders bir saat ders verdildi okula formatör gibi gidip geliyorum su anda acaba görevlendirme ayın kaçından itibaren baslar? bosu bosuna okula gitmeyeyim...

neşem' Alıntı:
Arkadaslar bana 5 saat ders bir saat ders verdildi okula formatör gibi gidip geliyorum su anda acaba görevlendirme ayın kaçından itibaren baslar? bosu bosuna okula gitmeyeyim...

neşem hocam ben geçen yıl formatörlük başvurusu yaptıktan sonra, okula formatör gibi gidip geldim.. yazı geldğinde eylülün 20 si yada 23 üydü.. idarecilerim bana yazı geldiği zamandan itibaren formatörsün, ekdersini o tarihten itibaren yazcaz dediler :!:

o yüzden ben bu yıl 9 saat dersim olmasına rağmen formatör gibi 5 e kadar kalmıyorum..gene okuldaki tüm işleri yapıyorum ama erken çıkıyorum diğer öğretmenler gibi :D dün müdür sordu eve mi gidiyorsunuz diye çıkarken ben de evet dedim :puhaha: yazı gelmedi daha dedim :puhaha:

neyse inş en kısa zamanda açıklanır sonuçlar :cry: :

ben dün antalya il form. aradım ve valilikten çıkmış onaylar.herkesi kendi kadrolu olduğu okula vermişler..ilçe memlere göndermişler yazıları.hayırlı olsun

bugün görevlendirme yazıları geldi.. Antalya genelinde 146 arkadaşımız formatör olarak görevlendirilmiş..istekli değiliz ama gene de herkese hayırlı olsun

RESMİ YAZILAR EKTE

Ekli dosyalar

• tara0001.jpg
    tara0001.jpg
    116.9 KB · Görüntüleme: 434
  • tara0002.jpg
    tara0002.jpg
    117.1 KB · Görüntüleme: 434
bizim okula gelmemiş neden acaba? geçen yıl görevlendirme yazıları çıkınca mail göndermişlerdi onu da yapmadılar. Elinde antalya genelinde kimler görevlendirildi tüm liste varsa yayınlayabilir mi?

Kaşta ki okullara yazı gelmedi galiba. neden böyle birşey yapılıyor anlamış değilim.

arkadaşlar formatörlük görevlendirme yazısı eline gelen varsa burada tam metni paylaşabilir mi? bizim okula yazı gelmedi. gerçi göreve başladım ama elinizde varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim :)

Geri