E egeli_09 Aktif Üye Mesajlar 222 20 Mart 2016 #1 Arkadaşlar elimde bir dosya var açık mavi ve pembe renkler(dolgu olarak) kullanılmış?Uğraşmama rağmen ara renkleri elde edemedim nasıl yapılır?
Arkadaşlar elimde bir dosya var açık mavi ve pembe renkler(dolgu olarak) kullanılmış?Uğraşmama rağmen ara renkleri elde edemedim nasıl yapılır?
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 20 Mart 2016 #2 hocam ilk 3 ren sabit değiştirilemez. ancak sonraki renkleri değiştirebilirsiniz.
E egeli_09 Aktif Üye Mesajlar 222 20 Mart 2016 #3 bidene' Alıntı: hocam ilk 3 ren sabit değiştirilemez. ancak sonraki renkleri değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hay cok yasa hocam aldık bunu egıtımde ama 1 senedir acmıyordum unutmum tesekkur ederim...
bidene' Alıntı: hocam ilk 3 ren sabit değiştirilemez. ancak sonraki renkleri değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hay cok yasa hocam aldık bunu egıtımde ama 1 senedir acmıyordum unutmum tesekkur ederim...
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 20 Mart 2016 #4 egeli_09' Alıntı: bidene' Alıntı: hocam ilk 3 ren sabit değiştirilemez. ancak sonraki renkleri değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hay cok yasa hocam aldık bunu egıtımde ama 1 senedir acmıyordum unutmum tesekkur ederim... Genişletmek için tıkla ... eyw hocam. işlemeyen demir paslanıyor malesef
egeli_09' Alıntı: bidene' Alıntı: hocam ilk 3 ren sabit değiştirilemez. ancak sonraki renkleri değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hay cok yasa hocam aldık bunu egıtımde ama 1 senedir acmıyordum unutmum tesekkur ederim... Genişletmek için tıkla ... eyw hocam. işlemeyen demir paslanıyor malesef