Bu nasıl bir usluptur ya. Yok cihaza zarar verecekmişte yok teknik şartnamede ne diyosa onu yapmak gerekiyormuşta. İdareciler Bill Gates'ler
Yahu sen şakamısın. Bilgisayarı hayatında görmedin mi? Sana anlayacağın dille anlatayım. Akıllı tahta dediğimiz cihaz masaüstü veya laptop dediğimiz teknoloji ile aynı. Sadece dev bir led ekranı var. Yani içinde anakart, ram, işlemci v.s. oluşan bir makine. buna windows yüklersen, ben özgür yazılımcıyım pardusum ben böyle yaparsan küserim demez bozulmazda.
Akıllı tahtalar öğretmenlerin dersi etkili ve daha anlaşılır hale getirmeleri için kullandığı bir araç sadece. Eğer öğretmenler bu aracı windows ile birlikte kullanmak isterse windows kurulsun yok pardus istiyorum diyorsa pardus kurulsun. Hatta 2 işletim sistemini birden kurarsan yine bozulmaz ve sana küsmezde. Bilgisayar bir makine ne yüklersen onu konuşur. çizik plak gibi aynı kelimeyi söyleyip durmaz senin gibi. Rahat ol ya bırak hocamız öyle uygun görmüşse windows(lisanssız) yüklesin. Sende windows yükleyebilirsin korkma windows yüklersen pardus seni rüyanda öpmez
)