Ben de aynısını yapıyorum ama çalışmadı. İnternet ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.etap usb programını kullandım. öncesinden eba'dan usb kayıt şifresi oluşturmalısınız. eba-kullanıcı işlemleri altında.
Ben de aynısını yapıyorum ama çalışmadı. İnternet ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.etap usb programını kullandım. öncesinden eba'dan usb kayıt şifresi oluşturmalısınız. eba-kullanıcı işlemleri altında.
Şifre ekranı geldikten sonra mı takıyorsunuz usb belleği tahtaya...Ben de aynısını yapıyorum ama çalışmadı. İnternet ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.
Flash bellek takılı iken kapatıp açıyorum. Çalışmıyor. Halbuki flash bellekte ilgili dosya da var. Anlamadım gitti.Şifre ekranı geldikten sonra mı takıyorsunuz usb belleği tahtaya...
Arçelik imajını hazırlayan öğretmenlerim forumu takip ediyor sanırım. Adobe air gerektiren yazılımlar için bir çözüm üretirseniz çok seviniriz. Teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.
Flash bellek takılı iken kapatıp açıyorum. Çalışmıyor. Halbuki flash bellekte ilgili dosya da var. Anlamadım gitti.
Windows mu ?Arçelik tahtalar için hazırlanan imaj şuan test aşamasında en kısa sürede paylaşacağız.
Tövbe de hocam
Pardus
Teşekkürler... Dört gözle bekliyoruz...Arçelik tahtalar için hazırlanan imaj şuan test aşamasında en kısa sürede paylaşacağız.
Evet hocam. İngilizce öğretmenlerimizin kullandığı yardımcı kaynak.Adobe air ile çalışan windows uygulamalarından mı bahsediyorsunuz ?
Evet hocam. İngilizce öğretmenlerimizin kullandığı yardımcı kaynak.
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz, Hocam yaptıklarınızı, nasıl yaptığınızı image ile paylaşırsanız iyi olur diye düşünüyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Bir kaç gündür wine ile uğraşıyorum başaramadım. İsterseniz yazılımı özelden atabilirim.Hocam wine ile ilgili ekleme yaptık şuan testler yapılıyo sahada , ok gelince yayımlayacağız
Hocam verdikleri kullanma kılavuzunda bios şifresi yazılı bakarsınız.Hocam bios da şifreli boot için elinde olan var mı
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz, Hocam yaptıklarınızı, nasıl yaptığınızı image ile paylaşırsanız iyi olur diye düşünüyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Bir kaç gündür wine ile uğraşıyorum başaramadım. İsterseniz yazılımı özelden atabilirim.
Hocam verdikleri kullanma kılavuzunda bios şifresi yazılı bakarsınız.
Faz 3 te z kitap çalıştıran oldu mu? Veya sanal makinede deneyen sanal makinede çalışmadı flash bellek görmedi
Flash bellekle boot olacak şekilde...Bu imajı yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyiz, adımları nasıl olmalı?
Şu anda Faz 3 veya sanal makinede çalışmıyor. Yakında imaj çıkacak...