E esmacan Aktif Üye Mesajlar 199 7 Nisan 2008 #1 müdür yardımcısının bilgisayarında başlat-> ara ile yardım ve destek çalışmıyor.sistem geri yükleme yapamıyorum çünkü oda çalışmıyor.ne yapabilim???
müdür yardımcısının bilgisayarında başlat-> ara ile yardım ve destek çalışmıyor.sistem geri yükleme yapamıyorum çünkü oda çalışmıyor.ne yapabilim???
F fercanx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 383 7 Nisan 2008 #2 başlat çalıştır regsvr32 HHCTRL.OCX bu olmuyorsa aşağıdaki dene bakalım hocam helpctr -regserver and Start/Run/CMD: regsvr32 /u hhctrl.ocx
başlat çalıştır regsvr32 HHCTRL.OCX bu olmuyorsa aşağıdaki dene bakalım hocam helpctr -regserver and Start/Run/CMD: regsvr32 /u hhctrl.ocx
F fercanx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 383 7 Nisan 2008 #4 Yukarıda yardım destek için komutlar çalışırsa register daki kayıtlar boluzmuş demektir.Ozaman aşağıdakileri arama için sırasıyla başlat çalıştırda kullan düzelir... regsvr32 wshom.ocx regsvr32 jscript.dll regsvr32 urlmon.dll
Yukarıda yardım destek için komutlar çalışırsa register daki kayıtlar boluzmuş demektir.Ozaman aşağıdakileri arama için sırasıyla başlat çalıştırda kullan düzelir... regsvr32 wshom.ocx regsvr32 jscript.dll regsvr32 urlmon.dll