Bize gelinmeyecek dediler
alkışArkadaşlar ben geçen seneki gibi yine 18 saat ek dersimi alıp okula gitmeyip uzaktan destek sağlayacağım benim görevlendirmem bu şekilde gitmek isteyen itiraz edemeyenlere kolay gelsin boş okullarda otururlar
neye göre gitmeyeceksin gelen yazıyı okudun muArkadaşlar ben geçen seneki gibi yine 18 saat ek dersimi alıp okula gitmeyip uzaktan destek sağlayacağım benim görevlendirmem bu şekilde gitmek isteyen itiraz edemeyenlere kolay gelsin boş okullarda otururlar
gönder hocam yazıyı biz farklı mı okuyoruz acaba okulda bulunacaklar yazıyor mu bi bakayımneye göre gitmeyeceksin gelen yazıyı okudun mu
neye göre gitmeyeceksin gelen yazıyı okudun mu
idarede var dun okudum geri verdim,okulunuza da gelmiştir yada gelmesi gerekYeni bir yazı varsa yollar mısınız hocam.
neye göre gitmeyeceksin gelen yazıyı okudun mu
evet buydu yazıEkli dosyayı görüntüle 68398
bakanlık yazısında 1. madde, mersin il bunu dikkate almadan ara tatillerde görevlendirmeleri olmaz gibi yazmış ama hata yapmış. bundan başka yazı varsa bilmiyorum ama bu yazıya göre ara tatillerde 18 saat alırız ve btr yiz. okula da gitmemiz gerekiyor mecburen. ilden ile, okuldan okul fark olabilir, tabi ki öğrenci yok, ders yok okulda olmamız çok saçma ama yapacak bişey yok resmiyette. işinize geldiği gibi hareket etmek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 68398
bakanlık yazısında 1. madde, mersin il bunu dikkate almadan ara tatillerde görevlendirmeleri olmaz gibi yazmış ama hata yapmış. bundan başka yazı varsa bilmiyorum ama bu yazıya göre ara tatillerde 18 saat alırız ve btr yiz. okula da gitmemiz gerekiyor mecburen. ilden ile, okuldan okul fark olabilir, tabi ki öğrenci yok, ders yok okulda olmamız çok saçma ama yapacak bişey yok resmiyette. işinize geldiği gibi hareket etmek lazım
Düşmanlıkla ne alakası var hocam. İşleyiş tektir. Sizin kendi fikirlerinize ve yorumlarınıza göre olacak diye birşey yok. Sizi bir öğretmen olarak ve meslektaşım olarak karşınızdaki kişiyi düşman etme düşüncenizden dolayı kınıyorum. Aklınızda soru var ise İl kordinatörünüzü arayın onlar yardımcı olurlar.YENİ YAZI DEDİĞİNİZ YAZI ŞUBATTA ÇIKMIŞ YAZI VE BÜTÜNLÜK SAĞLAMAK ADINA YAZILMIŞ KİM HANGİ AKLA OKULA GİDECEĞİZ DİYE YORUMLAMIŞSA BENCE TÜRKÇESİ YOK.
BTR GÖREVLENDİRMESİ Fatih projesinde öğretmenlere rehberlik etmek için yapılan bir görevlendirme kime reheberlik edeceksiniz tatilde duvarlara mı yoksa idarecilere mi?
Şu yazıyı hala okula gideceğiz diye yorumlayanlar bence kendi görevlendirme mantığı hala kavrayamamıştır.
Nisan 2020'deki ara tatilde neden okula gitmedik? durduk yere bu yazıyı neden yağlandırıp ballandırıp ortaya çıkartıyorsunuz bence bunlar böte düşmanı tek kelime
Hocam normal zamanda deiliz her gün yeni önlemler açıklanırken btr okula gelecek saçma gelebilir ama sizin mantiginizla illaki btrye özel yazı lazım.rehber öğretmen öğretmen BTR rehber öğretmen gibi deilmi?Düşmanlıkla ne alakası var hocam. İşleyiş tektir. Sizin kendi fikirlerinize ve yorumlarınıza göre olacak diye birşey yok. Sizi bir öğretmen olarak ve meslektaşım olarak karşınızdaki kişiyi düşman etme düşüncenizden dolayı kınıyorum. Aklınızda soru var ise İl kordinatörünüzü arayın onlar yardımcı olurlar.
YENİ YAZI DEDİĞİNİZ YAZI ŞUBATTA ÇIKMIŞ YAZI VE BÜTÜNLÜK SAĞLAMAK ADINA YAZILMIŞ KİM HANGİ AKLA OKULA GİDECEĞİZ DİYE YORUMLAMIŞSA BENCE TÜRKÇESİ YOK.
BTR GÖREVLENDİRMESİ Fatih projesinde öğretmenlere rehberlik etmek için yapılan bir görevlendirme kime reheberlik edeceksiniz tatilde duvarlara mı yoksa idarecilere mi?
Şu yazıyı hala okula gideceğiz diye yorumlayanlar bence kendi görevlendirme mantığı hala kavrayamamıştır.
Nisan 2020'deki ara tatilde neden okula gitmedik? durduk yere bu yazıyı neden yağlandırıp ballandırıp ortaya çıkartıyorsunuz bence bunlar böte düşmanı tek kelime
3 saat fazla almak için 40 takla atar bunlar hocam. Pandemide seminerler neden uzaktan yapılıyor kendilerine sormazlar.okula gitmek isteyen işgüzarlar gidebilir ama kalkıp burada gitmek zorundayız demelerinin anlamı yok
aynen hocam.başka zaman idareciler bunara görevi olmayan iş yüklediklerinde de tıpış tıpış yaparlarGecen
3 saat fazla almak için 40 takla atar bunlar hocam. Pandemide seminerler neden uzaktan yapılıyor kendilerine sormazlar.