bekir özdoğan
Site Gezgini
arkadaşlar benim için araba büyük bir hobi.bu konuda bilgimde var.ayrıca araba alım satımıyla uğraşan çok fazla arkadaşlarım var.bu konuda araba alacak ve satacaklara yardım edebilirim.
dediğiniz gibi coğrafyaya katılıyorum ancak alacak arkadaş köydeyim diyede belirtebilir. o zaman saçmalıkta ortalıktan kalkar.bilgisayarbilisim60' Alıntı:arkadaslar benım nacızane gorusum bu paylasımın cok gereksız oldugu..
arabayı hangı cografyada hangı amac ıcın ve ne kadra sure kullanacagına gore arabanın ıyı ya da kotu olması belırlenır..
uzaktan sıparısle bu olur mu ya...
ornegın sız anadolunun koylerınde mercedes kullanamazsınız, satmaya kalksanız kımse de almaz.ama broadway ya da toros yok satar..
daha bır cok etken var.
bu paylasımı sacma buldum..
bekir özdoğan' Alıntı:bu fiyata dizel zor biraz daha 25.000 tl ye çıkmak faydalı olur.2. el dizelde çok dikkatli olmak lazım malum motor bakımı pahalı.25.000 civarında peugeot 307 nin dizelleri bulunabilir.iç ve bagaj hacmi iyi
bekir özdoğan' Alıntı:araba tercihlerin çok iyi ama ben olsam yedek parça ve bakım masrafları olarak vede 2. elide düşünerek Wv GOLF DÜŞÜNÜRÜM.AUDİ ÜST SINIF ARABA AMA BENCE GOLFÜN AVANTAJLARI DAHA FAZLA.FİYATLARI İSE GERÇEKTEN İYİ TAKİP ETMİŞSİN.26.000 TL PARAYA OPELİNDE BİRÇOK MODELİNİ FORDUN FOCUSUNUN 2005-2006 SINI ALABİLİRSİN AMA BEN GOLF DERİM.