Arkadaşların bazıları hayal dünyasında yaşıyor galiba
En kral araçların 25 kuruş seviyelerinde olduğunu düşünüyorum. Bir kere Ankara'ya gittim, bi kere 1000 km yaptım, bi kere bakkala gittim den ziyade hava, yük ve karışık tüketimler göz önüne alınmalı.
benzinin litresi 5,60 lira ve benzinle de araba kullananlar olduğuna göre ve araçların km lerinin %80 inin de şehir içi kullanıldığına göre "en kral araçta 25 kuruş tüketim" biraz fazla iyimserlik ???ve gerçekle bağdaşmayan bir düşünce...hatta çok çok ütopik km de 25 kuruş için araba nın yaklaşık 4 litre civarı yakması gerekir!!!bu koşullarda şehir içi kullanımda yaktırabilen var mı????
LPG de yaklaşık 10 litre -benzinle kullanılsa en az 9 litre yakar .....4 litre civarı ŞEHİR İÇİ ne benzinli ne dizel mümkün değil.Benim aracın yakıt değerleri
benzinin litresi 5,60 lira ve benzinle de araba kullananlar olduğuna göre ve araçların km lerinin %80 inin de şehir içi kullanıldığına göre "en kral araçta 25 kuruş tüketim" biraz fazla iyimserlik ???ve gerçekle bağdaşmayan bir düşünce...hatta çok çok ütopik km de 25 kuruş için araba nın yaklaşık 4 litre civarı yakması gerekir!!!bu koşullarda şehir içi kullanımda yaktırabilen var mı????