ARALIK 2010 DA ATANAN ÖĞRETMENLERİN MAĞDURİYETİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blueand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bu rotasyon affını direten ve çabaları sonucunda getiren paradan başka birşey düşünmeyen karakter fakiri sendikalardır.
(Eğitim bir-sen, Türk eğitim sen)

Batıdaki öğretmen sayısı doğudakinden fazla olduğu için doğudaki öğretmeni gözden çıkardılar.
Sonra da dalga geçer gibi yalandan yürütmayi durdurma davaları ayaklarına girdiler.
Tabii ki amaçları sadece doğudaki öğretmeni kaybetmemek için göz boyamak yada diğer ifadeyle geri zekalı yerine koymak..

Ben şunu anladım ki, doğuda öğretmenseniz ya da bilişim teknolojileri öğretmeniyseniz durumunuz kötü, her ikisiyseniz haliniz berbat..

Cümlemi bağlamak gerekirse mağduruyetiniz için sakın sendikalara güvenmeyin ve umut bağlamayın...

Unutmayın ki batıdaki öğretmenin zararına olacak hiç bir şey yapmazlar.

tayinci42' Alıntı:
btcikız' Alıntı:
zibula' Alıntı:
hocam sizin mağduriyetiniz falan yok..bizim gibi olsaydınız napardınız. h.çelik döneminde 1 yılı 1 haftayla kaçırırdık ve 1 sene daha beklerdik tayin için..ben 1,5 yıl eşimle ayrı illerde, 1.5 yılda ayrı ilçelerde görev yaptım hep bu takvim oyunlarından dolayı..biz zorunlu hizmeti bile 4 yıl yapmamız gerekirken 5 yıl yaptık,bu takvim meselesinden..yetmedi birde zorunlu hizmet affı getirdiler ve bizim gibi doğuda fazlasıyla görev yapmış arkadaşlar batıya gelemedi.Sebebi batıda merkez okullara sözleşmeli öğretmen görevlendirip sonrada aynı okullarına kadro verdiler.biz doğuda kalakaldık..

Beterin beteri var..ama ben yaşadıklarımın haksız olduğuna değil doğu hizmeti yapmamış olanların bizlerin moralimizi bozduğuna inanıyorum..
Bence her öğretmen 4-5 yl doğuda çalışmalı,sonra batının belde-köylerine sonrada merkeze gelmeliler.yani herkese eşit olmalı..saygılar..
hocam siz daha büyük mağduriyete uğradınız diye bizlere mağduriyetiniz yok diyemezsiniz. ben de eşimle 1 yıldır 50 km uzaktayım ve bu yüzden 1,5 yıl daha o yolları çekmek zorunda kalıcaz. Eş durumundan onun olduğu ilçe açılmıyor. Bırakın aynı ilçeyi yakın ilçeye bile razıyım bu yüzden il içi atamadaki hakkımı istiyorum ki ben zaten sözleşmeli çalışmışım kendi puanımla kadroya geçtim diye bunu kabullenmem.. sıfırdan ilk atama olsam hadi neyse dicem o da değil.. siz zorunlu hizmeti 4 yapmanız gerekirken 5 yapmışssınız ben de 6 yapmam gerekirken 7 yapmış olucam.. ben mağdur değilim şimdi öyle mi? 3 yılım dolmuş olmasına rağmen dolmamış gözüküyor ve tayin isteyemiyorum. ben çektim sizde çekin mantığı hoş değil.. saygılar..

50 km lik yolu günlük gidip gelebilirsiniz. büyük bir ihtimallede böyle yapıyorsuınuzdur zaten.
burda söz konusu km değil hocam, benim hakkımı istiyorum. budur..birbirlerine köstek olan bir meslek grubu daha yoktur sanırım..

böyle bir mağduriyetimin olmamasına rağmen 2010 da atanan arkadaşlar için desteğe hazırım...gerekli yerlere mail atacağım...

Aralik 2010 da aatanip suan tayin isteyecek arkadaslar zorunlu hizmetleri yapilmis sayilmiyor mu? Zorunlu hizmet suresi 3 veya 4 yil olanlardan tayin isteyip zorunlu hizmeti yapmis gorunen var mi? :shock: Tayin hakki taniyip zorunlu hizmeti saymamalari sacma degil mi :?

Geri