dijitalyerli' Alıntı:Mebden geçen arkadaşlarımız var burada tabii ki. ama bildiğiniz gibi üniversite ortamı artı diğer kurumlardaki sorunlar burada da var. İdare ile sorun yaşayabilirsiniz, bölüm başkanınızla sorun yaşayabilirsiniz, öğrenci seviyeleri lise seviyesinde olabilir. Benim saydıklarım ihtimaller. Benim bu tip sorunlarım yok ama
Meb'den farklı olarak, yazın tatiliniz yok, memur gibi yılda 20 gün tatil hakkınız var, 8-17 çalışma saatleriniz, hafta sonu vizeleriniz olabilir, hafta sonu yapamayabilirsiniz, 2.öğretim derslerinden hiç bahsetmiyorum bildiğiniz için, yazın staj öğrencileriniz olabilir, tatile gidemeyebilirsiniz. tayin hakkınız olmuyor. Maaş konusu da arkadaşlar yazmış zaten. Meb'den üniye geçerken örneğin 9/2 deyseniz 7/2 olarak geçersiniz. 2 atlıyor. yine bir çok konu idarenize bağlı olarak değişiyor.
Öğrencilerin durumunu az çok biliyorum atanmadan önce myoda ek ders karşılığı çalışmıştım bir dönem ama malum dışarıdan geldiğim için haftada birgün çalışıyordum 10 saat derse giriyordum ve pek bir malumatım yoktu, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. şu an 8/3 deyim geçersem 6/3 olmuş olacağım anlaşılan. Sorun yaşayıp yaşamamak da karşılıklı ilişkilerle ilgilidir. Allah kimseyi sorunlu tiplerle karşılaştırmasın
Hocam siz Bilgisayar Programcılığı bölümünde misiniz?