Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şöyle birşey yapmak istitorum olur mu?Aracımın her 2 kapısına da mesafe sensörü koyup 2 taraf da eşit olacak şekilde park etmek istiyorum olur mu böyle bir proje?
8. Ses yüksekliği göstergeci- Aşağıdaki ürünün daha büyüğü örneğin 2 metre yüksekliğindeki hali gece lambalarıyla ya da güçlü lambalar ve renkli camlarla oluşturulup, arduino ile vumetre yaparak fuarlarda öğrenciler için bir çığlık atma yarışması yapılabilir. Sanırım aklımdakini anlatabildim.
3. Processing denilen bir uygulama ve dil yardımıyla oluşturulan program kullanılarak RGB ledde istenilen rengin oluşturulması projesi. http://arduinoturkiye.com/arduino-ve-pr ... -kontrolu/ Bunun yerine 3 renk (kırmızı, mavi, yeşil) için 3 potansiyometre kullanarak, üzerilerine kartondan ya da tahtadan onları çevirecek kol yapsak, öğrenci bu renkleri karıştırarak nasıl bir renk ortaya çıktığını RGB led üzerinden görse, nasıl olur?
2. Arduino ile boy ölçer yapma. Bu projede her ne kadar LCD'ye yazdırılmış olsa da fuarda falan kullanmak gerektiğinde bilgileri bilgisayar ekranında da gösterecek şekilde dönüşüm yapılabilir. Scratch ile ya da C# ile bir program oluşturulabilir. Sistemin mantığı çok basit. Hatta aynı sistem zıplama işlemini tespit etmede de kullanılabilir.