Benden çok daha iyi arkadaşlar var ama maalesef bilgiyi kendilerine saklıyorlar.Hocam emeklerinize sağlık.Gerçekten çok güzel bir şey yapıyorsunuz ve bilginizi bizlerle paylaşıyorsunuz tekrar teşekkürler.
Hocam arkadaşların çoğu aslında paylaştıkları bilgilerinin takdir görmemesinden ve üzerine yenilerinin gelmemesinden şikayetçi. Haklı yanları da var muhakkak. Onun için de iyi işler yapan, faydalı bilgiler paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşşekkür etmek gerekli.Benden çok daha iyi arkadaşlar var ama maalesef bilgiyi kendilerine saklıyorlar.
Merhaba hocam,Hocam sp8266 hakkında da bir video yapabilir misin. Netteki kaynaklarla 3 gündür yapamadım.
Bizim iş biraz sabır işidir bazen anlam veremediğimiz şeyler çıkabiliyor. Sıkmayın canınızı.Hepsini inceledim. Bilirsiniz bazen ufak hatalar çok zamanınızı alır. Acaba ben nerede hata yapıyorum anlamadım. Tam işkence
Yapabilirsek mblock içinde çekeriz. Ama müthiş zaman alıyor. Video işleme için filmora kullanıyorum işimi görüyor.Ellerinize sağlık. Abone oldum. Takibe aldım. Keşke mBlock ile programlama olsaydı çocuklar için de daha öğretici olurdu.
Ayrıca bir sorum videoları ve text leri hangi programları kullanarak yapıyorsunuz? Görselliği beğendim.
Yararlı olmasına sevindim hocam.Teşekkür ederiz hocam, kanalınızı ilgiyle takip ediyorum, bize ve öğrencilere çok faydası oluyor.
Şu setlerden biri ile başlayın devamı gelecektir.Hasari hocam yine çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
Tüm videoları uygulamak için önerebileceğiniz arduino seti var mı?