arkadaşlar aranızda formatörlük yapmayan varmı ?

Kodla Büyü

ivanovic

Üye
seçmeli bt dersininin seçilip pazartesinden itibaren derse girecek olanınız var mı ?
mesela : 25 saat ders alıp normal öğretmen gibi derse girecek olan , aynı durumda olanlar var mı ?

Evet var , çünkü henüz Antalya' da formatörlük yazısı gelmediği için formatörlükler başlamadı.

evet var bugün program belli olmuş sayın personelimiiz pazartesi 5. saat dersiniz var 11 de okulda olunuz diye cep telefonuna mesaj geldi. 15 saat ders var.

Ben varım su an 6 7 8 lerden 18 saat dersim var. 5 ler belli değil ama onlardan da gelir. 5 ler 8 şube 16 ekstra yapar fakat hepsi de isterse.

Evet ben de formatör olamadım bu sene. 22 saat toplam dersim var. Hayırlısı olsun inşaallah. Ha bir de şube rehber öğretmenliğim var. Toplam 24 saat dersim var bu dönem. iyi uzun süredir derslere konsantre olamıyordum. Şimdi derslere tam gaz. Aslında değişiklik iyidir. Öğretmenliği özlemiştim :)

bende mudur v oldugum ıcın olamıyorum hakkımızda hayırlısı (lab yok artık bızdede)

ben de yeni okulumda 30 saat ders buldum elhamdülillah 5 yıl sonra lab kokusuna kavuştum :) :)

peki bu şartlarda yani formatör olmayıp 25 saat derse girerkeen , ocak 2013 yada şubat 2013 de ; 6 aylık formatörlük görevlendirmesi gelirse okullara ben istemiyorum ! halimden memnunum , derse girmeye devam edecegim. Demek gibi bi hakkımız var diil mi arkadaşlar ?

ben de formatör olmadım 19 saat ders var dediler 1 saat sınıf vereceklermiş.. ben ek ders istemiyorum sadece maaş karşılığı girmek istiyorum artık 21 saat mi maaş karşılığı 15 saat girsek olmuyor muydu

Bende formatör olmadım, 14 saat dersim var. Pazartesi verilecek program, belki biraz daha olurmuş.

ivanovic' Alıntı:
seçmeli bt dersininin seçilip pazartesinden itibaren derse girecek olanınız var mı ?
mesela : 25 saat ders alıp normal öğretmen gibi derse girecek olan , aynı durumda olanlar var mı ?
:)

İzmirde de formatörlük olmadığı için bende derse giricem 10 şubeli bir okulda çalışıyorum, 7-8 lerde sosyal bilgiler öğretmenleri için ek ders olsun diye hal kültürü seçildi 6 larda sadaka gibi seçtiler benim dersi, 5 lerde çocuklara formlar dağıtıldı, formları sınıf sınıf ayırıken idare yardım istedi bizden bizde birkaç arkdaş yardım ettik ve bu sırada gördüm ki sınıflarda çoğunluk dersimizi seçmiş ben bi sevindim tabi 10 şube 5 demek 20 saat ders demek ama cuma günü tam bir şok yaşadım o formlara rağmen sadece 3 şubede bilgisayar seçilmiş yani 6 saat ders geldi bana böyle birşey nasıl ve neden?! yaptılar bilemiyorum hakkım yeniliyor resmen ne yapmalıyım şimdi ben!formları gözlerimle gördüm madem kafana göre seçiseksin dersi neden o kadar formlarla uğraştıysk.hep moral bozukluğu dersi seçseler bile idareye kalıo iş bazılarını memnun etmek için seni yok sayıyorlar!

ivanovic' Alıntı:
peki bu şartlarda yani formatör olmayıp 25 saat derse girerkeen , ocak 2013 yada şubat 2013 de ; 6 aylık formatörlük görevlendirmesi gelirse okullara ben istemiyorum ! halimden memnunum , derse girmeye devam edecegim. Demek gibi bi hakkımız var diil mi arkadaşlar ?
Çıkacak olan görevlendirmede Valinin kararında olan bir durum bu. İsteğe göre ya da resen de yapılabilir. Bu da valiye sunulacak olur metnine bağlı arkadaşlar. O metni de İL MEM belirliyor. Dolayısıyla bunlar olmadan evvel görüşlerinizi İl MEM ile paylaşmanız iyi olur.

:++: sonunda az da olsa güzel şeyler olmaya başlıyor...seneye 6 7 8 lerde de seçmeli ders 2 şer saat olacak o zaman 30 saate yakın dersimiz olacak ve formatörlük tarih olacak inşallah.... şimdilik 6 7 8 lerde 1 er saat olmasına ragmen 22-23 saat ders varsa bile cok güzel bence . . .

bende formatör olmadım. karamam mem den ses seda yok. maaş karşılığı dolmadığı için türkçe dersi verdiler. zar zorda olsa doldurduk bakalım. hergün 5 e kadar durmak kadar sıkıcı bir şey yoktu. şimdi mutluyum. nöbetimle de, sınıfımla da normal öğretmen gibi hissediyorum kendimi. oh beee :)

11 saat dersim var başka okula görevlendirme istemiyorum formatörlük vermiyolar bu sene çokta sorun değil. labımı taşıdılar kütüphaneye kütüphane bekçiliği yapmak istemiyorum zaten

10 saat dersim var, formatörlük belirsiz, olsa da istemiyorum. bakalım artıkın !

kendi kendinizi kandırmayın arkadaşlar oh 22 saat dersim var,formatörlük yok gibisinden şeyler yazılıyor çiziliyor.bizler formatör olsakta olmasakta okul idaresinin istediği şeyleri yapmamak gibi bir lüksümüz yok.müdürüne hayır ben bu işi yapmam diyen oldu mu aranızda.sıkıysa diyin sene sonunda normlar düzenlenirken ne durumlara düşüyorsunuz. dersimiz seçmeli arkadaşlar okulda kalıp kalmayacağımız onların iki dudağı arasında. idarenin bir bilgisayarı arızalandığı zaman ben yapamam arkadaş diyen var mı aranızda. yada hocam şöyle bir iş var bi yardım etsen dedikleri zaman olmaz diyen oldumu aranızda.ikili ilişkilerde önemlidir arkadaşlar. ben okulun web sayfasını yapmam veya laboratuarda bilgisayar bozuldu ben yapmam teknik servis çağırın yaptırın diyen oldu mu aranızda. bir öğretmen arkadaşınız sınıfında bilgisayarında bir sorun olduğu zaman sizden yardım istese kusura bakma diyeniniz var mı varsa da çok nadirdir arkadaşlar.kendimizi kandırmayalım hepimiz bu camianın içindeyiz ve hepimiz bu durumlarla istesekte istemesekte karşılaşıyoruz. tüm bunları zaten yapıyorken bu işi formatör olarak yapmak ve azıcıkta olsa kaymağını yemek varken bu formatörlük neden kötüleniyor anlamadım ben. formatörlük tuuu kaaa. hoş bu iş mecburi bir iş değil gönüllülük esas. dilekçeni vermezsen bir Allahın kulu görevlendiremez seni. valilik oluru alınıyor arkadaşlar çocuk oyuncağı değil bu.kimse sizden zorla dilekçe alıpta başvuru yaptıramaz öyle şeyler yazılıyor ki sanki zorla formatör oluyorsunuz olmak isteyen olur olmak istemeyende saygı gösterir.formatörken 22 saat derse girdiğimi biliyorum hiçte gocunmadım. okulumda 7 saat ders var formatörlüğü bu kadar aşağılıyan arkadaşlarım söylesin bakalım ben ne yapayım.formatör olmayayımda ne yapayım.ek ders alabilmek ve maaş karşılığını doldurabilmek için 5 tane okul gezmem gerekiyor. bizler öğretmeniz arkadaşlar .hepimizin geliri belli.yapabileceğimiz işlerde belli.maaşımız ve ek dersimiz dışında bir çoğumuzun ek geliri yok eee bu durumda onuda alamazsak hele bir de eşimiz çalışmıyorsa vay halimize. bilişim öğretmenlerinin bu sorununa kesin, kat-i bir çözüm getirilmediği sürece bilişim öğretmeleri formatör olmaya mecburdur arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. 22, 25 saat giren arkadaşlar unutmayın ki istisnalar kaideyi bozmaz.herkese selamlar.

zysimsek' Alıntı:
:++: sonunda az da olsa güzel şeyler olmaya başlıyor...seneye 6 7 8 lerde de seçmeli ders 2 şer saat olacak o zaman 30 saate yakın dersimiz olacak ve formatörlük tarih olacak inşallah.... şimdilik 6 7 8 lerde 1 er saat olmasına ragmen 22-23 saat ders varsa bile cok güzel bence . . .
Hocam idarenin seçtirmemesi durumunu düşünebiliyor musunuz? Nasıl belirlenecek normlarımız? Okulda olmamız velinin/idarenin insafına bırakılıyor bunun neresi güzel ben anlamıyorum.... Bilmiyorum çok karmaşık bir yapının içine girdiğimizi hissediyorum Allah sonumuzu hayır etsin...

Norm ve ders sorunu çözülmeden yapılacak olan diğer her türlü çözüm geçici ve kendimizi kandırmaktan ibaret olacak...

9 saat dersim var ve formatörlüğüm yok.... :(

arkadaşlar bu 18-20-30 saat dersi olanlar
ortaokul mu okulunuz?

okulu ilkokul olanların 6-7-8 i eski sistem biliyorsunuz.
okulu ortaokul olan da
5 yeni sistem
6-7-8 eski sistem

bu ne iş yaw... bende 0 ders... formatörlük de yok... boş boş oturuyorum

bu gün nihatet kesinleşti. rehberlik dersi ile bereber 27 saat dersim var.

Geri