serci2001 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 12 Eylül 2008 #1 C:/Windows/system32/amvo1.dll uygulaması veya DLL”si, geçerli bir Windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın Arkadaşlar idare bilgisayarında yukarıdaki uyarı var ve silemiyorum yol gösterirmisiniz ne yapmalıyım
C:/Windows/system32/amvo1.dll uygulaması veya DLL”si, geçerli bir Windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın Arkadaşlar idare bilgisayarında yukarıdaki uyarı var ve silemiyorum yol gösterirmisiniz ne yapmalıyım
S shr7478 Üye Mesajlar 25 12 Eylül 2008 #2 Hocam benim bildiğim amvo bi bilgisayar virüsü. Bu konuyla ilgili forumda bilgi vardı diye hatırlıyorum. Yani nasıl silineceği ile ilgili. Yinede siz güncellenmiş bi virüs programıyla taratın bilgisayarı. İyi çalışmalar
Hocam benim bildiğim amvo bi bilgisayar virüsü. Bu konuyla ilgili forumda bilgi vardı diye hatırlıyorum. Yani nasıl silineceği ile ilgili. Yinede siz güncellenmiş bi virüs programıyla taratın bilgisayarı. İyi çalışmalar
Z zeki_47 Üye Mesajlar 7 16 Eylül 2008 #3 amvo.exe yaz googleden bi tane dosya var. onu kur hal olur.amvo virüsü ise tabi...