http://www.tepebasi.bel.tr/reklam/TepebasiAG.jpg
adresindeki resmi Photoshop ile açıp (bendeki photoshop hata verip, açmadı, resme sağ tıklayıp, kopyala/yapıştır diyerek aktarmak zorunda kaldım), ortadaki yazıyı silip, okulumun adını yazıp, pdf olarak yüksek kalitede kaydettim.
Ardından Adobe Reader programında açıp, Yazdır dedikten sonra, Poster seçeneğini seçip, Döşeme ölçeği kısmına 1300 yazdım, yönlendirmeyi yatay yaptım. Önizleme ekranında resmi kaç A4 sayfasına sığdıracağını gördüm. Ben de 12 sayfa kullanıldı.
Siyah beyaz yazıcıda yazdırdım. Ne yazık ki yazıcının yazdırılamaz boşluğu olduğu için her sayfanın kenarlarında beyaz alanlar oldu, onları da yarın okulda giyotin ile kesip, yanyana siyah bir zemin üzerine (siyah fon kartonu düşünüyorum) ya da bir duvara yapıştırıp, resmi oluşturacağım. Şimdilik yere koyup, birleştirip, uygulama ile baktığımda resmi tanıdı ve Atatürk görüntüsünü oldukça büyük bir şekilde gösterdi. Sanırım kenarlardaki beyazlıkları kestiğimde daha iyi olacak.
Yalnız yazdırırken yazıcının ayarlarından yüksek kalitede yazdıracak ayarları yaparsanız siyahlar daha siyah çıkar. Ben de bazı sayfalarda silik çıktı, sanırım onları da tahta kalemi ile boyayabilir ya da eğer siyah fon kartonu bulabilirsem, sadece resimdeki beyaz alanlar kalacak şekilde makas ile kesip, ardından kartona yapıştırarak daha iyi bir görünüm elde etmeye çalışabilirim.
Denemenizi tavsiye ederim.