Hocam aynı soruyu bende çok sordum aralık ayında benzer bir durumu yaşayınca. Görüştüğüm kişin karakteri, ahlakı, hayat görüşü, beğenileri bana çok benziyordu. mevlananın dediği gibi aynadaki yansımamı bulduğumu düşünüyordum telefon görüşmelerimizde. Biz telefon görüşmelerimiz sonrasında kanaatimiz olumlu olunca yüzyüze görüştük yani görücü usulü oldu biraz. Ama ben onu ilk görünce hiç birşey hissedemedim. Çok karıştı kafam böyle olunca. Bunu onunla da paylaştım. O da zamana bırakalım bazı şeylerin emeğe ihtiyacı vardır dedi. kestirip atamayacağımı düşündüm ve görüşmemeizi sürdürdüm. Eğer süreç içerisinde hala kalbi birşey oluşmazsa o zaman daha sağlıklı bir karar alırız düşüncesiyle bütün önyargılarımızdan arınarak görüşmemelerimizi sürdürdük. Yüzyüze dördüncü görüşmemizde ben birşeyler hissetmeye başladığımı fark ettim. Şu an nişanlıyız.Onu çok seviyorum. Hamdolsun Rabbime önyargılı davranmadığım için diyorum şimdi. herkesin farklı farklı tecrübeleri olabilir ama iyi ölçüp tartmnızı tavsiye ederim.