Mebbis ekranında asker öğretmenlik hizmetten sayılmıyordu şimdi mebbise bakarken fark ettim tekrardan hizmetten sayılmış
tahtakama' Alıntı:Benim de öyle görünüyor, askerlik görev süresine eklenmiş sanırım.
8 yıla bir kademe olayında neler dikkate alınıyor acaba?
Bende meb de kadrolu öğretmenliğe esas süre 8 yıl 2 ay 21 gün olarak yazıyor. Bu süreye ilk yıl aday öğretmenlik de dahil, askerlik de dahil tabiki
Bu 8 yıl olayında bunlar sayılmıyor mu acaba
tcoalngsau' Alıntı:8 yıla bir kademeyi artık verilmiyor diye biliyorum? siz ne için verdiniz sicilden mi? 90 üstü not için mi yani
yuca' Alıntı:bende de öyle görünüyo ama yanlışlıkla mı oldu yoksa bi gelişme olduda haberimiz mi yok
omd' Alıntı:Eski sicil notlarımızı nasıl öğrenebiliriz İki üç tane notum var sanırım ama bilmiyorum
fatiha35' Alıntı:sizce bu hizmet süresinde bir problem var mı yok mu
resmini çektim...
designbote' Alıntı:birşey aklıma geldi. bugüne kadar bu durum özellikle öğretmenliğe esastan sayılımıyordu.
acaba şu şübe müdürlüğü sınavı için bir düzeltme yapılmış olamazmı?
komplo teorisi ama aklıma gelmedi de değil. 6 yıldır hiç düzeltme yapılmamıştı bu aralar bu durumun oluşması açıkçası aklıma geldi.
teksen' Alıntı:21.02.2006'da kadrolu oldum.
kanun 25/02/2011'de yürürlüğe girmiş.
buna göre 21.02.2014'te mi 1 kademe alacağım?
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
omd' Alıntı:kısa dönem askerlik de sayılmış. Emekliliğe sayılmamış bi tek
Hizmet Süreleri
Memuriyete Esas : 6 Yıl 9 Ay 5 Gun
Emekliliğe Esas : 6 Yıl 3 Ay 4 Gun
MEB de Kadrolu Öğretmenliğe Esas : 6 Yıl 9 Ay 5 Gun
2014'ün şubatında ben de alacağım yani,karinca_52' Alıntı:teksen' Alıntı:21.02.2006'da kadrolu oldum.
ben 2005 de başladım ...Dilekçemi verdim bakalım hayırlısı
karinca_52' Alıntı:fatiha35' Alıntı:sizce bu hizmet süresinde bir problem var mı yok mu
resmini çektim...
emeklilğe esasda diğerleriyle aynı olmalı normalde
teksen' Alıntı:2014'ün şubatında ben de alacağım yani,karinca_52' Alıntı:teksen' Alıntı:21.02.2006'da kadrolu oldum.
ben 2005 de başladım ...Dilekçemi verdim bakalım hayırlısı
di mi karinca_52 hocam?
hakansia' Alıntı:8 Yıla bir sicil için Toplam 9 yıl olamsı gerek Çünkü ben 28 şubat 2005 te göreve başladım. dolayısyla eski kanuna göre 28 şubat 2011 sicil alacaktım ama son maddenin bendine göre 1 yıldan az kalanlar 3 yıl sonra dediği için 2014 şubat ayında artık
fahrican' Alıntı:karinca_52' Alıntı:fatiha35' Alıntı:sizce bu hizmet süresinde bir problem var mı yok mu
resmini çektim...
emeklilğe esasda diğerleriyle aynı olmalı normalde
Bende de durum benzer. Arada 1 ay 6 gün fark var.
Asker öğretmenliğin acemiliği ve acemilikten sonra göreve başlayacağımız zamana kadarki süreyi saymamışlar. O arada maaş almadık emekli sandığı primimiz de yatmadı.
daha benim görevim çok bi samsuna gireyim de 8 yıla bir kademeyi de alırız sonrakarinca_52' Alıntı:omd' Alıntı:kısa dönem askerlik de sayılmış. Emekliliğe sayılmamış bi tek
Hizmet Süreleri
sen bahtsızsın dostum :mrgreen:
omd' Alıntı:daha benim görevim çok bi samsuna gireyim de 8 yıla bir kademeyi de alırız sonrakarinca_52' Alıntı:omd' Alıntı:kısa dönem askerlik de sayılmış. Emekliliğe sayılmamış bi tek
Hizmet Süreleri
sen bahtsızsın dostum :mrgreen: