Asker Öğretmenlik Tekrardan Hizmetten Sayılmış

Kodla Büyü
designbote' Alıntı:
birşey aklıma geldi. bugüne kadar bu durum özellikle öğretmenliğe esastan sayılımıyordu.
acaba şu şübe müdürlüğü sınavı için bir düzeltme yapılmış olamazmı?
komplo teorisi ama aklıma gelmedi de değil. 6 yıldır hiç düzeltme yapılmamıştı bu aralar bu durumun oluşması açıkçası aklıma geldi.

Aynen öyle hocam. Birtakım Eğitim Bir Sen üyelerinin zaten şube müdürü olması kesin idi. Ancak 10 yıl süre şartını sağlamayanları da buşekilde hallettiler. Yani buradan şu sonuç çıkıyor, herkes kendi değirmenini döndürüyor. Her türlü hukuksuzluk ve kanunsuzluğu göze alarak.

Birtakım kişilerin menfaati için kanunun değiştirilmesi de kanunsuzluktur. Bu kişiler kanunlara uyuyoruz demesinler. Güzel memleketime öyle acıyorum ki.

Arkadaşlar benim mebbiste de kısa dönem öğretmenlikten sayılmış acaba bu süre zorunlu hizmetten sayılıyor mu ona göre 2014 yaza tercihte bulunmak istiyorum

bı sorum var askerlık sayılmıs yaa kademe derecemızı bız emeklılıge esastan mı yoksa memurıyete esastan mı alıyoruzzz

Asker öğretmenlik eğer zorunlu hizmet bölgesinde yapmış iseniz öğretmenlik yapmış gibi zorunlu hizmetten sayılıyor...

Arkadaşlar bendede sözleşmeli öğretmen günlerim sayılmamış.
19 aylık bir süre
daha önce mil.eğitime gittim bir sürü şey anlattı,ama anlamadım...en son bakanlık güncelleyecek dedi ve benden kurtuldu..
ne yapmam lazım.teşekkürler

Ekli dosyalar

• kademe.jpg
    kademe.jpg
    27.1 KB · Görüntüleme: 488
bilalca' Alıntı:
En sonunda düzelttiler yapılması gereken buydu.
"Yedek subay öğretmenlikte geçen sürenin öğretmenlikte geçen süreye eklenmesi konusunda" mahkeme kararları vardı,bu yüzden eklediler.

gozturkgs' Alıntı:
karinca_52 hocam;
01.09.2006 da göreve başladım.
Memuriyete esas,emekliliğe esas,meb de kadrolu öğretmenliğe esas:7 yıl 2 ay 26 gün
hizmetim var. Ben ne zaman alırım. Ayrıca dilekçeni de paylaşırsan çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler....

benim 8 yıl 2 ay vs... bakalım yazdım ne cevap gelecek hocam

arkadaşlar bilen varsa cevaplasın.Kısa dönem askerlik de eklendiğine göre 2014 yaza eş değer bölge ataması isteyebilir miyim ?

darkprog' Alıntı:
tekrardan silmişler bee askerliği nasıl bi iş bu yaaa
artık kimin süresi yetmiyorduysa onu tamamlamışlardır bir başvuru esnasında :D Şimdi ihtiyaç kalmadığından mütevellit hooop geri :D

bizim okulda da kısa dönem ve yedek subay yapanların silinmiş, ben asker öğretmendim benimki hala hizmetten sayılmış görünüyor.

Y edek subay öğretmenlik süresi (yedek subay okulu hariç) duruyor."yedek subay öğretmenlikte geçen sürenin öğretmenlikten sayılması" konusunda mahkeme kararı vardı zaten.Bu yüzden eklediler.Acemilik silinmiş sanki.

Geri