Bugün o kadar hevesle bekledim hiç bir sonuç yok. Meb de ilan edilen hiç bir tarihe takvime uyulmamasına alıştık.isikayhan' Alıntı:istanbul il içi sonuçları yarın 9:00 civarında öğrenilebilecekmiş: https://twitter.com/DrMuammerYildiz
09:00 = saat dokuzozkansedef' Alıntı:Hani nerde 9 u da geçtik. Bari saat vermeyin.
boss2' Alıntı:Allah bunları ıslah etsin. En laşka kurum. Niye yetiştiremediler diye soruşturma açsalarya. Bulunduğum ilde okul müdür yardımcısı norm göstermemiş ama il meb açık kontejanlarda boşluk var diye yazmış. Bir okul var 10 tane 9.sınıfları var 2 saatten 20 saat ders var 2 tane açık göstermiş yani oraya gitsem hizmet puanım düşük diye yine rezil olacak benim ama yanlış yapan adamlara birşey olmayacak.
O yüzden artık peygamber efendimiz gibi dua edeceğim. "Allah bunları ıslah oluyorlarsa ıslah etsin olmuyorlarsa belalarını versin" amin.
Gök_Tuğ' Alıntı:Ömrümüz beklemekle geçiyo şu güzelim şehirde yaa... Uykuyu da böldüm ortada birşey yok hala....
ozkansedef' Alıntı:Gök_Tuğ' Alıntı:Ömrümüz beklemekle geçiyo şu güzelim şehirde yaa... Uykuyu da böldüm ortada birşey yok hala....
Dr. Muammer Yıldız @DrMuammerYildiz 22m
Arkadaşlar bilgisayarın başında sistemin açılmasını bekliyorum. Açılır açılmaz açıklayacağız.
Hocam biz uyumaya devam edelim. Klasik Türkiye gerçeğiyle karşılaşıyoruz yine: "Sorun biz de değil sistem çalışmıyor."
biltek99' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Gök_Tuğ' Alıntı:Ömrümüz beklemekle geçiyo şu güzelim şehirde yaa... Uykuyu da böldüm ortada birşey yok hala....
Dr. Muammer Yıldız @DrMuammerYildiz 22m
Arkadaşlar bilgisayarın başında sistemin açılmasını bekliyorum. Açılır açılmaz açıklayacağız.
Hocam biz uyumaya devam edelim. Klasik Türkiye gerçeğiyle karşılaşıyoruz yine: "Sorun biz de değil sistem çalışmıyor."
Herhangi bir kurumun herhangi bir işi başaramadığında suçu sisteme atmasına sinir oluyorum. Sistem dedikleri sanki insanüstü bir varlık.O ne zaman isterse işler o zaman yürüyor.Tövbe tövbe sabah sabah sinir ediyorlar insanı.
İnisiyatifim olmayan bir konuda sizlere gün ve saat vererek hata yaptım.Sizleri beklettim.Hepinizden özür dilerim.
:+1: Evet ancak bu şekilde suçu üzerimize alabiliriz )idril42' Alıntı:Bunca yıldır mebdeyiz , durmuş saat bile iki kere doğru zamanı gösterirken MEB'in bir kere bile zamanında atama işlemlerini yaptığını hiç ama hiç görmedim..
Biz de bunu bile bile heyecan yapıyoruz,bizde de suç var