Atandık, Tayin çıktı şimdi ne yapcaz?

Kodla Büyü

trinomnom

Site Gezgini
Tayinimiz oldu bundan sonrası nasıl oluyor bilenler sizlere zahmet anlatıverseniz. malumunuz yıllardır pek fazla bilişimci tayin olmadı.

1. ADIM

OKULA KARARNAME GELİR.. SİZE TEBLİĞ EDİLİR.. (bunun için okula gitmeniz gerek veya noterden vekaletle bir başkası)

2. ADIM

TAYİNİNİZ ÇIKTIĞI BELLİ OLUNCA BU BELGEYİ ALINIZ...Yolluk için otogar müdürlüklerinden ve Türkiye Otomobilciler ve Şöförler Odasından gideceğiniz mesafeyi gösteren ve bilet ücretini gösteren rayiç bedel yazısı alınacaktır. bUNU BAZI MEM'LER İSTEMEMEKTEDİR.BU BELGEYİ ATAMANIZ ÇIKINCA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.. BU BELGEYE YAZILACAK MESAFE ESKİ OKULDAN - YENİ OKULADIR.

3. ADIM

OKUL PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİ DOLDURUR(5-6 TANE).BU BELGENİN İMZALARINI YA MEMUR YA TAYİNİ ÇIKAN ÖĞRETMEN DOLAŞTIRIR. OKUL MÜDÜRÜ - ŞUBE MÜDÜRÜ- İLÇE MEM MÜDÜRÜ-MAL MÜDÜRÜ BU PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİNİ İMZALAR.İMZALAR ATILDIKTAN SONRA MALMÜDÜRLÜĞÜ 1 TANESİNİ ALIR. 2 TANE İLÇE MEME 1 OKULA 1 SİZE. BU BELGE YOLLUK İÇİN GEREKLİ.. BAŞKA NE İŞE YARAR... ESKİDEN AYRILMANIZA YENİYE BAŞLAMANIZA YARAR. KAYBETMEYİNİZ TAHRİP ETMEYİNİZ GÖZÜNÜZ GİBİ BAKINIZ.

4. ADIM

YOLLUĞU KİM HAZIRLAR

GENELDE İLKÖĞRETİMLERDE OKULUN BİR ÜSTÜ KİM İSE (İL İLÇE MEM) , ORTAÖĞRETİMLERDE OKUL YAPAR.YOLLUK İÇİN BİZİM YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK

5. ADIM

ÖĞRETMENİN SGK ÇIKIŞI YAPILIR İL İLÇE MEMDE..

6. ADIM

YOLLUĞUN YAPILDIYSA PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİN ELİNDEYSE

7. ADIM

YENİ YERİME NE ZAMAN BAŞLAYABİLİRİM.. AYNI GÜN BAŞLAYABİLRSİNİZ.. EN GEÇ 15 GÜN İÇERİSİNDE BAŞLAYINIZ.

Kararnamen gelir yolluğunu alırsın göçü yüklersin gelir yeni okuluna başlarsın hocam hayırlı olsun.

sağolasın hocam. inşaallah herkese hayırlı olur. aldığımız promosyonları geri mi vereceğiz öyle bir duyum aldım da ben. bir de işlemleri tamamlayabilmek için atandığımız yere hemen ikametgahı almamız mı gerekiyor?

kararname ilçeye gelir oradan okula ama sen direk elden kararnameni alırsın okulunla ilişiğini keserler. kararname ile

yeni okuluna gidersin. ildışı tayinler yeni okuluna başlamak için 15 gün süre verirler. o sürede yeni okuluna başlarsın.

ama ben hiç o süreyi kullanmıyorum yapabilirsen aynı gün olmazsa ertesi gün başlatıyorum arada geçen sürede hizmet puanı alamıyorsun :(

kararnameler gelmeden ilişik kesemiyormuyuz, birde il dışı için kararnameler kaç gün içinde gelir arkadaşlar

Kararnameler eski okulumuza mı geliyor, geldiğini nasıl anlıyoruz? Kaç gün içinde kararnameler okula gider? Bilen birileri paylaşabilir mi?

antipc' Alıntı:
Kararnameler eski okulumuza mı geliyor, geldiğini nasıl anlıyoruz? Kaç gün içinde kararnameler okula gider? Bilen birileri paylaşabilir mi?

Evet eski okulunuza gelir, arayıp sorarsınız. Kaç günde gelir belli değil, şahsi fikrim çarşambaya kadar gelir...

Teşekkür ederim hocam, sağolun. İlişik kesme işlemleri kaç gün içinde yapılması gerekiyor?

Bir soru da benden.. Bu sene banka promosyonu alan varsa onun prosedürü nedir bilen var mı? Geri ödeyeceğiz de

öncelikle atandığınız yerde tanıdıklarınız vasıtasıyla ev sorununu gitmeden önce halletirin. ondan sonra evde işe yaramayan bütün eşyalarınızı fakire fukaraya dağıtın işe yaramıyacağını düşünüyorsanız çöpe atın .
geriye kalan eşyanız kardoya verilebilecekse nakliye şirketleriyle hiç uğraşmadan kiralanmış olan eve gönderimini yapın. gideceğiniz ildeki yakınlarınıza eve eşyaları yerleştirmelerini kargodan almalarını sağlayın en kestirme en kolayı bu. Ben 3 İL değiştirmiş birisi olarak kolaylık olması açısından bunları öneririm. hatta bekarsanız vede doğuda iseniz koltuk kanepe eğer evlilik için almadıysanız direk çöpe atın. nakliyeye vereceğiniz paraya değmez. taşınırken bir çok yeri zaten kırılıp zedeleniyor birde evlilik falan düşünüyorsanız ileri vadede onları bir daha taşıma işi çıkacaktır onun için değmez.

roninalp' Alıntı:
Bir soru da benden.. Bu sene banka promosyonu alan varsa onun prosedürü nedir bilen var mı? Geri ödeyeceğiz de
bu geri ödeme olayı kadar saçma bişey yok bir il anlaşma yaparken geri ödeme maddesi koyar geri ödersin tayinin çıkan ildede anlaşmayeni yapılmıştır gelene yok diye ordan da bu yüzden alamazsın. ne saçma sapan iş.
bence en güzeli geri ödeme olmasın gittiği ilde de alamayan laf yapmasın çünkü kimse aldığınız ilde geri ver demeyecek sizde orda anlaşma yapıldıysa idare edin ben öyle düşünüyorum çünkü öbür türlü bir çok ilde alanlar geri vermeyecek hatta gideceği illerde yeni anlaşma ypacak olanlar olacak onlardan tekrar alacak olanlarda çıkacak .

arkadaşlar biz de bu sene şubata falan promosyan aldık...geri ödeyecek miyiz? nerden öğrenirim bunu?

Bizim ilçede martta banka anlaşması yapıldı. İlçe milli eğitim gidenden promosyon geri alınmayacak, gelene promosyon verilmeyecek diye madde koydu. Sanırım anlaşmalardaki maddelere göre her yerde farklı uygulamalar yaşanacak.

Benim atandığım yerde de ihale yenilenmesi yapılmış, gittiğim yerde promosyon alaır ıyız peki? Önceli çalıştığım yerde de almıştım, 5 senelik bir anlaşmaydı 3. senesinde ben yer değiştiriyorum

sivasta anlaşmalar yeni yapılmıştı zaten uzun vadeye yaymışlar ama henüz hiç almadık şimdi manisaya atandım nasıl olacak alabilecekmiyiz aceba yeni gittiğimiz yerde

Arkadaşlar bu banka promosyon olayında (geldim ama yeni almışlar gibi) fazla şikayet yada dava olursa, aylık ödeme gelir.
Ondan sonra promosyon ödeme sistemi aylık 15 tl civarı olur.(bu şekilde alan ilçelerden biliyorum)
Hukuken çokta adil olur ve Ondan sonra herkes çok ama çok mutlu olur.Açıkçası kuyumuzu kazıyoruz.
Doğrumu değilmi? Siz ilçe MEM müdürü olsanız, ancak bu şekilde çözersiniz.Promosyon Aylık olur.Dilekçe dava vs (Yorgan gider, dava....)biter. :cry:

en_nomad' Alıntı:
kararname geldikten sonra ben istediğim zaman ilişki kesebilir miyim? yani bayram sonuna.
+

Kararnameler ne zaman gelir , en erken ne zaman ilişiği kesip yeni yerde başlarız

Ayın 15inde yeni yerde maaşı alabilecek miyiz?

Arkadaşlar gitmesek de bizim yerimize bi arkadaş gidip yerimize imza atsa olmaz mı? Çok büyük bi önemi var mı bu işlerin? Md. yrd. biz hallederiz gibi konuşmuştu tatile girmeden önce. :roll:

ya kımse senın ımzanı bılmez amenna fakat malıyede ımza falan ısı yoksa hıc problem cıkmaz cok dert ederlerse 54 tl hocam gonder bı vekalet olsun bıtsın ben ole yaptıracam hanıma oyle yapmıstık bı arkadasa vekalet gonderdık saolsun yazdı cızdı bozdu

Eşimle ayni ilin farkli ilcelerine tayinimiz cikti benim yanima es durumu isteyecek ama suan memleketteyiz ilisik kesme son gun ne zamandir bayrami burda gecirsek diyoruz ilisik kestik goreve basladik diyelim es durumu bayramdan sonra mi olur islemler es durumuna yetisir mi

promosyonda komisyon hangi kararı almışsa ona uymanız gerekir. sizden para isterlerse bunun komisyon kararında olup olmadığını öğrenin. istemezlerse sorun yok

şöyle birşey buldum umarım faydası olur

1. ADIM

OKULA KARARNAME GELİR.. SİZE TEBLİĞ EDİLİR.. (bunun için okula gitmeniz gerek veya noterden vekaletle bir başkası)

2. ADIM

TAYİNİNİZ ÇIKTIĞI BELLİ OLUNCA BU BELGEYİ ALINIZ...Yolluk için otogar müdürlüklerinden ve Türkiye Otomobilciler ve Şöförler Odasından gideceğiniz mesafeyi gösteren ve bilet ücretini gösteren rayiç bedel yazısı alınacaktır. bUNU BAZI MEM'LER İSTEMEMEKTEDİR.BU BELGEYİ ATAMANIZ ÇIKINCA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.. BU BELGEYE YAZILACAK MESAFE ESKİ OKULDAN - YENİ OKULADIR.

3. ADIM

OKUL PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİ DOLDURUR(5-6 TANE).BU BELGENİN İMZALARINI YA MEMUR YA TAYİNİ ÇIKAN ÖĞRETMEN DOLAŞTIRIR. OKUL MÜDÜRÜ - ŞUBE MÜDÜRÜ- İLÇE MEM MÜDÜRÜ-MAL MÜDÜRÜ BU PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİNİ İMZALAR.İMZALAR ATILDIKTAN SONRA MALMÜDÜRLÜĞÜ 1 TANESİNİ ALIR. 2 TANE İLÇE MEME 1 OKULA 1 SİZE. BU BELGE YOLLUK İÇİN GEREKLİ.. BAŞKA NE İŞE YARAR... ESKİDEN AYRILMANIZA YENİYE BAŞLAMANIZA YARAR. KAYBETMEYİNİZ TAHRİP ETMEYİNİZ GÖZÜNÜZ GİBİ BAKINIZ.

4. ADIM

YOLLUĞU KİM HAZIRLAR

GENELDE İLKÖĞRETİMLERDE OKULUN BİR ÜSTÜ KİM İSE (İL İLÇE MEM) , ORTAÖĞRETİMLERDE OKUL YAPAR.YOLLUK İÇİN BİZİM YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK

5. ADIM

ÖĞRETMENİN SGK ÇIKIŞI YAPILIR İL İLÇE MEMDE..

6. ADIM

YOLLUĞUN YAPILDIYSA PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİN ELİNDEYSE

7. ADIM

YENİ YERİME NE ZAMAN BAŞLAYABİLİRİM.. AYNI GÜN BAŞLAYABİLRSİNİZ.. EN GEÇ 15 GÜN İÇERİSİNDE BAŞLAYINIZ.

Geri