8/1 den başlıyorsun diye biliyorum hocam..gizemli090' Alıntı:ben tef mezunuyum atandığım ilk yıl hangi kademeden başlayacağım ? mühendislik tamamlama yapınca onun da kademe artışına bir etkisi olacak mı ?
gizemli090' Alıntı:ben tef mezunuyum atandığım ilk yıl hangi kademeden başlayacağım ? mühendislik tamamlama yapınca onun da kademe artışına bir etkisi olacak mı ?
sorumu cevaplıcak kimse yokmu6fatma8' Alıntı:ilişik kesme işlemi kaç gün sürüyor hocam peki kaç gün içinde ilişik kesme zorundayız
burda ilişik kesme sürecinden bahsetmemişbayos' Alıntı:Ben bi başka kaynakta bir şeyler buldum. Doğru mudur bilmem. Paylaşayım gene de: :+1:
http://www.ogretmenplatformu.com/tayini ... apacaklar/
teknogenclik' Alıntı:+en_nomad' Alıntı:kararname geldikten sonra ben istediğim zaman ilişki kesebilir miyim? yani bayram sonuna.
Kararnameler ne zaman gelir , en erken ne zaman ilişiği kesip yeni yerde başlarız
Ayın 15inde yeni yerde maaşı alabilecek miyiz?
ş(s)ehven' Alıntı:bu geri ödeme olayı kadar saçma bişey yok bir il anlaşma yaparken geri ödeme maddesi koyar geri ödersin tayinin çıkan ildede anlaşmayeni yapılmıştır gelene yok diye ordan da bu yüzden alamazsın. ne saçma sapan iş.roninalp' Alıntı:Bir soru da benden.. Bu sene banka promosyonu alan varsa onun prosedürü nedir bilen var mı? Geri ödeyeceğiz de
bence en güzeli geri ödeme olmasın gittiği ilde de alamayan laf yapmasın çünkü kimse aldığınız ilde geri ver demeyecek sizde orda anlaşma yapıldıysa idare edin ben öyle düşünüyorum çünkü öbür türlü bir çok ilde alanlar geri vermeyecek hatta gideceği illerde yeni anlaşma ypacak olanlar olacak onlardan tekrar alacak olanlarda çıkacak .
6fatma8' Alıntı:burda ilişik kesme sürecinden bahsetmemişbayos' Alıntı:Ben bi başka kaynakta bir şeyler buldum. Doğru mudur bilmem. Paylaşayım gene de: :+1:
http://www.ogretmenplatformu.com/tayini ... apacaklar/
+1Aliosman_eser' Alıntı:yolluk elden mi ödeniyor arkadaşlar...
yoksa maaşla birlikte ayın 15 inde bankaya mı yatıyor...
6fatma8' Alıntı:yeni görev yerimize kendimiz gitmek zorundamıyız yeni görevi başlatmak için
yok hocam tanıdık nerdeeeenosTRa' Alıntı:6fatma8' Alıntı:yeni görev yerimize kendimiz gitmek zorundamıyız yeni görevi başlatmak için
Noterden vekalet verebilirsiniz bu durum için. Ya da ahbap çavuş iliskileriniz var ise okul ile o zaman da hallolabilir. Birde banka hesabı isterlerse onun icinde bir tanıdık ayarlarsan hepsi hallolur