Atandık, Tayin çıktı şimdi ne yapcaz?

Kodla Büyü
arkadaşlar kararname çıktıktan 15 gün içinde göreve başlamak zorunda mıyız. Okulla ilişkiyi kesmek için bazı arkadaşlar 31 ağustosa kadar süren var dediler okulla ilişki kesildikten sonra 15 gün içinde yeni görevine başlamak zorundasın diyorlar . yani kararname çıktıktan sonramı yoksa okulla ilişki kesildikten 15 gün içinde mi göreve başlamak zorundayız.

İl dışı tayini çıkan ilişik kestikten sonra 15 gün içinde yeni yerinde göreve başlamalıdır.

ilişik kesme işlemi kaç gün sürüyor hocam peki kaç gün içinde ilişik kesme zorundayız

ben tef mezunuyum atandığım ilk yıl hangi kademeden başlayacağım ? mühendislik tamamlama yapınca onun da kademe artışına bir etkisi olacak mı ?

gizemli090' Alıntı:
ben tef mezunuyum atandığım ilk yıl hangi kademeden başlayacağım ? mühendislik tamamlama yapınca onun da kademe artışına bir etkisi olacak mı ?
8/1 den başlıyorsun diye biliyorum hocam..

gizemli090' Alıntı:

8/1 başlayacaksın. Mühendislik tamamlamanın şu an bir etkisi yok...

teknogenclik' Alıntı:
en_nomad' Alıntı:
kararname geldikten sonra ben istediğim zaman ilişki kesebilir miyim? yani bayram sonuna.
+

Kararnameler ne zaman gelir , en erken ne zaman ilişiği kesip yeni yerde başlarız

Ayın 15inde yeni yerde maaşı alabilecek miyiz?

Ek olarak kararnameler çarşamba çıksa bizler en geç kaç gün içinde ilişik kesebiliriz. Yani kararnamemiz çıktıktan sonra eski okulumuzdan ilişiğimizi kesmemiz için kaç gnümüz var...

Yeni okulumuza gitmeden halledebilir miyiz? Posta veya bir arkadaş aracılığıyla?

hocam vekalet er bı arkadaşına 54 tl ye eger ılgılı bırıyse 1 günde halleder mıllı egıtım malıye falan

ş(s)ehven' Alıntı:
roninalp' Alıntı:
Bir soru da benden.. Bu sene banka promosyonu alan varsa onun prosedürü nedir bilen var mı? Geri ödeyeceğiz de
bu geri ödeme olayı kadar saçma bişey yok bir il anlaşma yaparken geri ödeme maddesi koyar geri ödersin tayinin çıkan ildede anlaşmayeni yapılmıştır gelene yok diye ordan da bu yüzden alamazsın. ne saçma sapan iş.
bence en güzeli geri ödeme olmasın gittiği ilde de alamayan laf yapmasın çünkü kimse aldığınız ilde geri ver demeyecek sizde orda anlaşma yapıldıysa idare edin ben öyle düşünüyorum çünkü öbür türlü bir çok ilde alanlar geri vermeyecek hatta gideceği illerde yeni anlaşma ypacak olanlar olacak onlardan tekrar alacak olanlarda çıkacak .

hocam ilçe mem den yada ilçede yetkili sendıkadan sorun yada sözleşmenın bir örneğini isteğin bulundugum ilçede tayini çıkanlar geri iade etmeyecek dıye sözleşmeye kondu

Arkadaşlar okulumuza kararname geldikten sonra biraz oyalansak olmuyor mu. Ben bayramdan sonra yeni görev yerime taşınmak istiyorum.

Memurlar.net haberine göre kararname gelmesini beklememize gerek yok..İstediğimiz zaman gidip başlayabiliyoruz.2 Eylül tarihine kadar herkesiin başlaması gerekiyor.Tebligat olarak atama.meb.gov.tr deki sonuç yeterlidir diyor yanlış anlamadıysam.
Ben bugün gideyim yarında ilişiği keseyim diyorum bakalım..

Re: Ynt: Atandık, Tayin çıktı şimdi ne yapcaz?

Olursa haber verin bizede :grin:

bizim şimdi ilişik kesip göreve başlamak için 1 eylüle kadar süremiz mi var? eş durumu tayini cıkınca eşle beraber gidip göreve başlasak oluyor mu?

yeni görev yerimize kendimiz gitmek zorundamıyız yeni görevi başlatmak için

6fatma8' Alıntı:

Noterden vekalet verebilirsiniz bu durum için. Ya da ahbap çavuş iliskileriniz var ise okul ile o zaman da hallolabilir. Birde banka hesabı isterlerse onun icinde bir tanıdık ayarlarsan hepsi hallolur :)

okulla ilişkiyi kestiğiniz gün zaten yolluğunuz da yapılır...en geç 2 gün içinde hesabınıza yatar..hatta aynı gün bile yatabilir...

nosTRa' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:

Noterden vekalet verebilirsiniz bu durum için. Ya da ahbap çavuş iliskileriniz var ise okul ile o zaman da hallolabilir. Birde banka hesabı isterlerse onun icinde bir tanıdık ayarlarsan hepsi hallolur :)
yok hocam tanıdık nerdeeee

Geri