av mevsimi izledim sanki!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün sinemamıza nihayet gelen av mevsimi filmini izlemeye gittik arkadaşımla. Salonun küçük olduğunu yan salondan seslerin gelebileceğinin farkında olarak olsun, idare ederiz dedik. Ama filmin en önemli sahnesini izleyemeyeceğimizi düşünmemiştik. Av mevsimi filminin sanırım düğümün çözüldüğü yaklaşık 15 dakikalık kısmını izleyemedik. Filmin son kısımlarında -izlemeyen arkadaşlar kızmasın- deli karakterinin öldüğünü söyleyen bi cümle geçti herkeste bi ses. Meğer o kısımları biz izlememişiz. Üstüne bi de eksik olduğunu anladılar mı bilmiyorum ama son 20 dakikayı tekrar izledik. Eksik kısmın yerine sanırım tekrar veriyorlar:) Çıkışta izleyen bi arkadaştan o bölümü dinledim de filmi tamamlamış oldum. Bi film izleme hevesim de böyle geçti.....

bende eve geldim yemek yedim tv izledim biraz şimdi de bilgisayardayım.
bu ne şimdi?

:) arkadaş berbat bir sinema deneyimi yaşamış ve paylaşmış. Zaten hevesi yeteri kadar kırılmış bi de siz üstüne gitmeyin lütfen.

zaten filmin bu tarihte gelemsinden belli o sinemamnın nasıl bir sinema oldugu (: ben ofilmi 20 gün önce izlemiştim..geçmiş olsun

şimdi bende daha yeni yemek yiyeceğim yeni çorba yaptım buyrun beraber yiyelim :puhaha:

yaka' Alıntı:
şimdi bende daha yeni yemek yiyeceğim yeni çorba yaptım buyrun beraber yiyelim :puhaha:

ne çorbası hocam? canım sıcacık tarhana çorbası çekti bak şimdi, bekar evinde sıcak tarhana çorbası hemde. (ne günlerdi bekarlık günleri)

:puhaha: :puhaha: işte ben buna olayı geyige sarma derim...... :puhaha: :puhaha:
bu rada hocam ben o filmi hiç begenmedim...çok şey kaybetmiş sayılmazsın....

yok hocam ne tarhanası yaw bekar evinde ne işi olur hele benim gibi yemek yapmaktan aciz birisinin :D domates çorbası içinde kaşarda ektim ohhhhhh hobaaa :D yanına da hazır sigara böreklerinden ohhhhh :puhaha:

BBNET
Geri