AVEA dan SÜPER TARİFE

Kodla Büyü

tameru

Site Gezgini
Emniyet Genel Müdürlüğü için oluşturulmuş bir tarife. Biz öğretmeniz bize yaramaz demeyin. Eğer tanıdığınız EGM personeli varsa ve aşağıdaki paketlerden birini kullanıyorsa sizi referans gösterebiliyor ve sizde başka bir 3 kişiye referans olabiliyorsunuz. Paketler acayip uygun.

Arkadaşlar bu paketleri kullananlar varsa ve bana referans olurlarsa sevinirim. Referans olmak isteyen bana PM atarsa çok memnun olurum.

Referans olmak için arkadaşınızın tel nosunu örn: 5051112233 yazıp 6008 e mesaj atmanız yeterli. Ücretsizdir.

Mini Paket
Grup İçi :5400 Dakika
Her Yöne :250 dakika
SMS :250 SMS
İnternet :250 MB
12 Ay Taahhütlü : 15 TL
Taahhütsüz : 20 TL

Midi Paket
Her Yöne :250 dakika
SMS :1000 SMS
İnternet :1 GB
12 Ay Taahhütlü : 20 TL
Taahhütsüz : 25 TL

Maksi Paket
Her Yöne :500 dakika
İnternet :2 GB
12 Ay Taahhütlü : 25 TL
Taahhütsüz : 30 TL

Mega Paket :alkis: :+1:
Her Yöne :1000 dakika
İnternet :4 GB
12 Ay Taahhütlü : 27 TL
Taahhütsüz : 35 TL

SMS'ler her yöne. Grup içine kamu tarifeleri dahil.444 li aramalar da dakikalara dahil. Yani anlayacağınız 10 numara paket. Bu pakete polisler ve polis olan bir yakınını referans gösterebilenler dahil olabiliyor.

bu tarifeler ,hayal gibi...

valla çok güzelmiş. Kamu 300+ kullanıyorum 33 tl geliyor. İki mesaj atmaya çekiniyorsun. İnternetide yok.

Bizede böyle bişey olsa ne güzel

avea online servis içinde tarife ve paketlerde referans sistemi bölümü var. 3 kişiye referans olunabiliyor.

hocam GRUP İÇİ dakikaları kullanamayacağınız için tarife bana anlamsız geliyor. onun yerine avea nın akıllı kamusu çok daha mantıklı...

çok güzelde referans işi çok karışık arkadaşlar ben baya fatura ödedim geçmek için zor oldu ama geçince iyiydi

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam GRUP İÇİ dakikaları kullanamayacağınız için tarife bana anlamsız geliyor. onun yerine avea nın akıllı kamusu çok daha mantıklı...

Hocam bahsettiğin akıllı kamuya baktım, eğer yanlış tarifeye bakmadıysam bu tarifelerin yanından bile geçemez. Grup içini kullanamasak ne olur ki, 1000 dk her yöne var. 1000 sms, 4Gb internet

Şuanda kullandığım 500dk heryöne süper kamu diye bir tarife ve 30 tl ödüyorum, içinde ne sms ne internet var. mübarek günlerde, bayramlarda eşe dosta mesaj atacağız tanesi 41 kuruş. 20 kişiye attığın zaman fatura 40 tl yi buluyor.

Bu tarifelerde olan arkadaşlar varsa referans için yardımcı olurlarsa sevinirim.

akıllı kamuya göre çok süper bide öğretmenlere yapsalar....

parssan' Alıntı:

..
sms olayı artıık bitti gibi birşey. bayram ve kandiller dışında kullanan kalmadı. ki bir çok arkadaş artık sms yerine whats up tan atar oldu bu mesajları da

dakika olayına gelince GRUP tan kastı EMNİYET GRUBU bu gruptaki abone arkadaşlarınızın sayısı sanırım 10u geçmez şu şartlarda. yani 5400 dakika sizin için bi işe yaramıyor. geriye kaldı 1000 dk ve 4gb internet

peki benim elimde ne var avealılarla 3000 dk (bir çok öğretmen arkadaşımın avea hattı kullandığını düşünürseniz çatır çatır hepsini kullanıyorum) ayrıca 500 dk heryöne. ettimi 3500 dakika. 2gb da internetim var ay sonuna kadar dolduramıyorum bile.

şimdi kıyaslayalım
1000dk + 4gb = 27 tl (taahhüt verdiğinizi kabul edelim)
3500dk + 2gb = 38 tl (bayramlarda - kandillerde ortalama 5tl de sms ücreti)
...
kullanamadığınız dakikalar için boşuna para vermenin anlamı yok.

eşim için 1000 dk ailesi ile maşşallahı var :D
internet benim için çoğu zaman yetmiyo sınırsız olmadığı için evde...insan film izlemek de istiyor :D
ayrıca okulda da kullanıyorum......hotspot sağolsun bilgisayarda da kullanmak için...
mesajlar arada lazım oluyor...niye 10 lira fazla ödeyeyim

ve 27 lira..

şuan 657 kamu kullanıyorum 1 gb yetmiyor...

bana 500 dk konuşma yetiyor, 3500 olmuş 1000 olmuş önemli değil, sms ve internet olması ve bunlara sahip olurken şuanda ödediğim faturadan daha ucuza sahip olabilmem çok güzel. sms atılmıyor diyorsun ama yinede benim için önemli. bahsettiğin programları kullanan arkadaş sayısı az, ben dahil olmak üzere. biraz basite kaçıyorum ama sms daha kolay bence yada alıştığımız için öyle geliyor.
bu arada yukarıdaki hesabına göre 38 + 5 tl 43tl oluyor ve internetin 2gb :)
Sende kabul et bu tarife gerçekten iyi. (BarBarYan Hocama :) )

Arkadaş, Cep telefonundan interneti napıyorsunuz anlamadım.
Hadi 1 gb neyse (Ben 500mb dahi bitiremedim)
Abartalım gece ve gündüz cepten interneti kullanan birisiniz 2 GB belki.
PEKİ
Napacaksınız 4 GB interneti kim neyapar nasıl bitirir bu kadar cep telefonu kotasını?
Bir anlatın varsa bir sırrı bizde yazılalım.

Re: Ynt: AVEA dan SÜPER TARİFE

COBOL' Alıntı:
Arkadaş, Cep telefonundan interneti napıyorsunuz anlamadım.
Hadi 1 gb neyse (Ben 500mb dahi bitiremedim)
Abartalım gece ve gündüz cepten interneti kullanan birisiniz 2 GB belki.
PEKİ
Napacaksınız 4 GB interneti kim neyapar nasıl bitirir bu kadar cep telefonu kotasını?
Bir anlatın varsa bir sırrı bizde yazılalım.

Hocam bilgisayarda internet ile neler yapıyorsan akıllı telefonlarlada aynısını yapıyorsun eksiği yok. O yüzden 2gb kota bazen yetmiyor :)

parssan' Alıntı:
eşim için 1000 dk ailesi ile maşşallahı var :D
internet benim için çoğu zaman yetmiyo sınırsız olmadığı için evde...insan film izlemek de istiyor :D
ayrıca okulda da kullanıyorum......hotspot sağolsun bilgisayarda da kullanmak için...
mesajlar arada lazım oluyor...niye 10 lira fazla ödeyeyim

ve 27 lira..

şuan 657 kamu kullanıyorum 1 gb yetmiyor...

ilk cümlene katılıyorum :d :d

kullandığın cep telefonuna göre değişir. Özellikleri yüksek ve geniş ekran bir android işlemcili bir telefonun varsa 4 gb az bile gelebilir. 6 ay önce tablet aldım ve sadece oyun oynanır dedim. Şimdi birçok uygulamayla ne kadar kullanışlı olduğunu gördüm. yani cep telefonuyla sadece maillere bakmak ve sosyal medyaya girmekle 4gb bitmez. Oyun ve video (film, canlı tv, ip tv vs) işin içine girince 4 gb kesinlikle yetmez.

Arkadaşlar bizde böyle tarife istiyoruz bizi de bu tarife kapsamına alın ve bizi referans olayından kurtarın diye avea online işlemlerden müşteri hizmetlerine mesaj attım. İşe yarar mı bilinmez ama herkes mesaj atarsa belki dikkate alırlar. Bize sunulan tarifelerde böyle cazip bir tarife yok. Biz kamu değilmiyiz. Eğer avedan dönüt alırsam paylaşırım.

tameru' Alıntı:
Arkadaşlar bizde böyle tarife istiyoruz bizi de bu tarife kapsamına alın ve bizi referans olayından kurtarın diye avea online işlemlerden müşteri hizmetlerine mesaj attım. İşe yarar mı bilinmez ama herkes mesaj atarsa belki dikkate alırlar. Bize sunulan tarifelerde böyle cazip bir tarife yok. Biz kamu değilmiyiz. Eğer avedan dönüt alırsam paylaşırım.

Aveada okadar çok kampanya var ki kafa karışıyor.
Bize her yöne 500 dk, 2gb internet , 50 sms, avea içi 3000 dk verse yeter. kullanacağım bu kadar

utf8' Alıntı:
tameru' Alıntı:

Aveada okadar çok kampanya var ki kafa karışıyor.
Bize her yöne 500 dk, 2gb internet , 50 sms, avea içi 3000 dk verse yeter. kullanacağım bu kadar
Doğru söylüyorsun hocam. Benim içinde verdiğin değerler aynı sadece sms daha fazla olabilir 500 ve üstü, bir bayram tebriğini tüm telefon rehberine atmak güzel olur.

bi tanıdık vardı hattı değiştirmiş yardımcı olacak arkadaş varsa mesaj atabilir mi?? :oops:

tameru' Alıntı:
bana 500 dk konuşma yetiyor, 3500 olmuş 1000 olmuş önemli değil, sms ve internet olması ve bunlara sahip olurken şuanda ödediğim faturadan daha ucuza sahip olabilmem çok güzel. sms atılmıyor diyorsun ama yinede benim için önemli. bahsettiğin programları kullanan arkadaş sayısı az, ben dahil olmak üzere. biraz basite kaçıyorum ama sms daha kolay bence yada alıştığımız için öyle geliyor.
bu arada yukarıdaki hesabına göre 38 + 5 tl 43tl oluyor ve internetin 2gb :)
..
Maksi Paket
..
hocam kıyasladığın paket sanırım bu oluyor 500dk yetiyor dediğin paket için konuşuyorum.
500 dk + 1000sms + 2gb internet = 25 TL
3500 dk + 2gb internet = 38 TL
..
kıyaslamayı tekrar yap istersen. sizi bilmem hocam ama benim AVEA GRUP konuşmalarım nerden baksan 2000 - 2500 dk yı buluyor. diğer öğretmen arkadaşlarla bazen okuldaki zümrelerimle abartabiliyorz :)

internete gelince evde wifi var, okulda wifi var, e wifi varken cepten nete ne gerek var?.
..
herkes kendine uygun tarifeyi önerir. size 500 dk yettiği için size 25 tl lik (12 ay taahhütlü) tarife yetiyor olabilir ama benim gibi konuşma süresi uzun kişiler için şu anda en mantıklısı akıllı kamu

birçok öğretmen arkadaşım da bu tarifeye geçmiş durumda ve şu ana kadar internet kotasını doldurduğunu söyleyeni daha duymadım...

BaRBaRYaN' Alıntı:
tameru' Alıntı:
bu arada yukarıdaki hesabına göre 38 + 5 tl 43tl oluyor ve internetin 2gb
..
Maksi Paket
..
hocam kıyasladığın paket sanırım bu oluyor 500dk yetiyor dediğin paket için konuşuyorum.
500 dk + 1000sms + 2gb internet = 25 TL
3500 dk + 2gb internet = 38 TL
..
kıyaslamayı tekrar yap istersen. sizi bilmem hocam ama benim AVEA GRUP konuşmalarım nerden baksan 2000 - 2500 dk yı buluyor. diğer öğretmen arkadaşlarla bazen okuldaki zümrelerimle abartabiliyorz :)

internete gelince evde wifi var, okulda wifi var, e wifi varken cepten nete ne gerek var?.
..
herkes kendine uygun tarifeyi önerir. size 500 dk yettiği için size 25 tl lik (12 ay taahhütlü) tarife yetiyor olabilir ama benim gibi konuşma süresi uzun kişiler için şu anda en mantıklısı akıllı kamu

birçok öğretmen arkadaşım da bu tarifeye geçmiş durumda ve şu ana kadar internet kotasını doldurduğunu söyleyeni daha duymadım...
Haklısın, ihtiyaca göre değişiyor. Bana 500dk yetiyor, başkasına yetmeyebilir.
İnternete gelince benim evimde de okulda da kablosuz var sizin gibi. Ama beni sinir eden hiç olmadık yerlerde ihtiyaç oluyor ya ortamda kablosuz olmuyor yada bağlantı sorunu yaşıyorsun. Ondan dolayı zaten 30 tl öderken ve paketimde internet yokken neden 27 tl ödeyip internete sahip olmayayım ben o parayı zaten ödüyorum. birde avea nın internetinden bağlanmak zorunda kalıyorsun ve faturana şu kadar data indirdiiniz faturanıza 2 tl 3 tl ilave geldi olunca insanın canını sıkıyor.
sms e gelince. senin daha önceki yorumlarından smsi kullanmadığını biliyorum. Ama ben kullanıyorum. Kullandığım zamanda tanesine 0,41 kr ödemek delilik geliyor. 20 kişiye atsam 8 TL ye ödüyorum. 1000 sms im olsa tüm rehbere sms atmak isterim. senin bahsettiğin başka sms gönderme yöntemleri de var biliyorum ama benim için telefondan atmak daha kolay.

Şimdi 1000 dk heryöne, 1000 sms ve 4 gb internet benim için süper bir kombine. Şuanda ödediğim faturadan 3 tl daha ucuz ve en önemlisi 30 tl ödememe rağmen ne sms im var nede internetim.

Paylaşımın için teşekkür ederim Hocam. Bu arada ayda 2500 dk görüşme yapıyorum diyorsun :o . Dikkat et kendine. eminim kulaklık kullanıyorsundur. :)

ben de avea kamu 300 plus kullanıyorum
tarife içi sınırsız
tarife dışı avealılarla 3000 dk
diğer operatörlere 300 dk
sms ve internet yok
25 lira ödüyorum genelde.interneti telefondan kullanmıyorum zaten. mesaj da genelde çekmem sadece yılda bir kadir gecesine yakın sms paketi alıyorum bayramda da kullanıyorum ve 1 aylık olduğu için bundan sonra iptal ettiriyorum.çevre genelde avea olduğu için 3000 den yiyoz.
şu durumda en mantıklısı benim kullandığım gibi sanki.

BaRBaRYaN' Alıntı:
parssan' Alıntı:

..
sms olayı artıık bitti gibi birşey. bayram ve kandiller dışında kullanan kalmadı. ki bir çok arkadaş artık sms yerine whats up tan atar oldu bu mesajları da

dakika olayına gelince GRUP tan kastı EMNİYET GRUBU bu gruptaki abone arkadaşlarınızın sayısı sanırım 10u geçmez şu şartlarda. yani 5400 dakika sizin için bi işe yaramıyor. geriye kaldı 1000 dk ve 4gb internet

peki benim elimde ne var avealılarla 3000 dk (bir çok öğretmen arkadaşımın avea hattı kullandığını düşünürseniz çatır çatır hepsini kullanıyorum) ayrıca 500 dk heryöne. ettimi 3500 dakika. 2gb da internetim var ay sonuna kadar dolduramıyorum bile.

şimdi kıyaslayalım
1000dk + 4gb = 27 tl (taahhüt verdiğinizi kabul edelim)
3500dk + 2gb = 38 tl (bayramlarda - kandillerde ortalama 5tl de sms ücreti)
...
kullanamadığınız dakikalar için boşuna para vermenin anlamı yok.

şimdi kıyaslayalım:

500dk her yöne + 2gb = 38tl (avea içi olanı saymıyorum çünkü çevremde avea kullanan pek kimse yok)
1000dk her yöne + 4gb= 27tl

yani tam 2 kat hizmeti 11 tl ucuza alıyorum. mesajları saymadım bile. matematiksel olarak bu tarifede aldığım 1 birimlik hizmet için 1tl ödüyorsam, sizin tarifede nerdeyse 3 tl ödüyorum.

insanın şartlarına göre değişebilir tarife uygunluğu .........

bana referans olabilecek bi arkadaş var mı? acaba :D

Geri