AVEA dan SÜPER TARİFE

Kodla Büyü
yesimk06' Alıntı:
Pttcell i değerlendirin derim ben. Mesela bu 14 liralık tarifesi internet sınırsız
http://www.pttcell.com.tr/Icerik/faturali-14-luk-tarife
14 lük az gelir ama 24 lük güzelmiş. 24 lük 20 tl olsaymış çok daha güzel olurmuş sebebi 14 tl den 24 tl çıkıyor ve tek fark hey yöne 300 dk fazla. 300 dakika için 10 tl göze batıyor, 20 TL olsaymış iyi olurmuş. hatta pazarlama mantığıyla 19,90 a gibi

Hocam ilgili paketlerin referans detaylari bölümünde şöyle bir ibare var.

"Kamu hatlarını, kamu çalışanı olmayanlar da kendi adları üzerine alabilecekler.
Kamu çalışanı olmayanlar, referansları hangi kamu tarifesinde ise o tarifeden yararlanabilecekler.
Bu sistemle, kamu aboneleri 3 kişiyi referans gösterebilirken, aynı zamanda kendi adlarına 5 hat alma hakları da devam edecektir."

Yani bize referans olan kişinin tarifesi ne ise bizimki de o oluyor. O farklı biz farklı olamıyoruz sanırım. Ama yine değerlendirilmesi gereken bir fırsat bence.

Bi arayin kamu mega egm tarifesine gecmek istiyorum deyin belki direk gecirirler :D :D

referans işini internetten yapıyoruz fakat hangi tarifeyi seçeceğimize nasıl karar vereceğiz. bu konuda bilgisi olan var mı? arkadaşar.

*Sınırsız internet , adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır.

referans için bir polis buldum. müşteri hizmetleri şunu dedi. önce tarifenden çıkacaksın. bir ay sonra referans ile yeni egm tarifesine geçebilirsin dedi.
ancak gurup içi 5400 dk egm için geöerli geriye sadece 500 dk kalıyor oda bana yetmez.

utf8' Alıntı:
referans için bir polis buldum. müşteri hizmetleri şunu dedi. önce tarifenden çıkacaksın. bir ay sonra referans ile yeni egm tarifesine geçebilirsin dedi.
ancak gurup içi 5400 dk egm için geöerli geriye sadece 500 dk kalıyor oda bana yetmez.
..
hocam seni AKILLI KAMU paklar.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... muTarifesi

3000dk avea
500dk heryöne
2gb internet

ben değiştirdim--

500 dk her yöne ve 4 gb 39 tl--12 ay mecburi...sırf iinternet için ..

süper ikili tarife referans falan yok...

Geri