Avea dan sevgilerle !

Kodla Büyü
Önce iadeli taahhütlü avea ya dilekçe yazın gelen cevaba göre BTK ya başvurun. Ve bundan sonra da benim yaptığım gibi telefondan ve internetten hiçbir sözleşmeyi onaylamayın. ttnet telekom avea hiç farketmez bunların fikir babaları bir...bunlar 40 haramiler.

kalelibilişim' Alıntı:
Hocam bahsettiğim olayın resmiyeti altta :

https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=84
Hocam Allah razı olsun bu kurul kararı beni kurtarır fakat "Taahhütlere ilişkin tüketicilerin yaşadıkları mağduriyetler dikkate alınarak 03.01.2013 tarihinde alınan 2013/DK-THD/14 sayılı Kurul Kararı'nın yürürlük tarihi, 20/03/2013 tarihli ve 2013/DK-THD/154 sayılı Kurul Kararı ile 01.07.2013 olarak belirlenmiştir.. " diyor. yani kurul kararı temmuzun 1 inden itibaren geçerli olacak sanırım :(

sayın hocam taahhüt almadan hiçbiri izin vermez o işe...hepsi aynı ve haklılar bence

Srebrenica' Alıntı:
Taahhütsüz indirim yapmazlarki hocam. Siz orada yanlışa düşmüşsünüz.
yapılıyor hocam arkadaşla aynı durumdayım %50 indirimim var ama taahhüt yok hocam.hatta 200 dk da ek dakikam var bunun için aradım herhangi bir taahhüt varmı diye yok dediler.

TAAHHÜTE HAYIR DİYORUM HOCAM.
GEÇEN GÜN ARADILAR AVEA DAN 1 YILLIK TAAHHÜT KARŞILIĞINDA SİZE ÖZEL KAMPANYA DEDİ BEN HEMEN TELEFONU KAPATTIM. :)
DEDEMİN BİR SÖZÜ VARDI:"OĞLUM ADAM ÖLDÜRECEKSEN, OKU KALEMLE ÖLDÜR. HIRSIZLIK YAPACAKSAN OKU, KALEMLE ÇAL. NE YAPACAKSAN OKU KALEMLE YAP."
SANIRIM DEDEMİN BU SÖZÜ DİNLEMEYE TAKILDI :)

digitürkte de aynı durum var hocam ben şu an kapattırmak istiyorum mesela 2 yıl taahhütün 14 ayı doldu. 10 ay kaldı.10 ayın parası ve süper final maçları için 180 tl ve diğer kampanyaların fiyatlarını istiyorlar.10 ay kaldı kapattıracağım diyorum kampanya yapalım dedikleri zaman. deli oluyorlar. :D

bende aveadan bimcelle geçmiştim faturalıdan faturasıza geçiş parası aldılar şikayetvar a ve btk ya yazdım aradılar paramı iade edeceklerini söylediler 10-15 gün içinde hesabıma yatıracaklarmış bakalım bimcell 10 tl 250 dk 19tl 250dk+500mb+5000sms bence çok uygun birdaha faturalı hat kullanmam

Evet arkadaşlar buraya kadarmış :roll: aradılar ve ses kaydının dinlendiğini benim taahhütlü bir işlem yaptığımın anlaşıldığın söylediler(daha önce hatırlamadığımı söylemiştim,ne kadar dürüstler bilemicem).Kalebilişim hocamın bahsettiği olayı sordum.siz o kanun çıkmadan önce tahhüt vermişsiniz sizi bağlamıyor dedi.Sanırım elimizden geleni yaptık fikir veren arkadaşlardan Allah razı olsun.Aleme ders olsun.Başımızın gözümüzün sadakası olsun...

Geri