avea hangi tarife

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar avea da hangi tarifeyi kullanıyorsunuz benim eğitimciler tarifesi ve çok fazla geliyor şuan sınırsız kamuya geçmeye çalıştım fakat ona da izin vermedi neyi tavsiye edersiniz

ben 35 tl ya avea 3000 diğer yön 500 2 gb internet kullanıyorum. Sağolsun avea biraz yavaş ve her yerde çekmiyor ama iş görüyor.

bi dönem benim fatura da yüklü gelmeye başladı aradım turkcell e geçiyorum dedim %50 indirim yaptılar sabit ücrete bunca zaman kandırlmışım dedim yine de kabul etmeyip turkcelle geçmiştim

akıllı kamu ,500 her yöne, 3000 avea, kamulular beleş 2 GB internet 35 tl. %25 indirimim var taahhüt verdiğim için 27-28 arası fiyat geliyor memnunum

Bende vodafonedan aveaya geçmeyi düşünüyorum. Aylık 500 dk heryöne 500 sms 500 mb-1 1gb internet buna benzer bir paket arıyorum. Önerisi olan var mı?

ben akıllı kamu tarifesindeyim.500 dk. her yöne+3000 dk. avealılarla+2 Gb internet =35 TL

avea iyice cıvıttı. 8-9 senelik müşterisiyim bir iyiliği göremiyorum şuan Yeni Nesil 500 de 38-40 TL ödüyorum. Yok mu 20-25 liraya 500 dk heryöne ve 500 mesaj?

seraser' Alıntı:
avea iyice cıvıttı. 8-9 senelik müşterisiyim bir iyiliği göremiyorum şuan Yeni Nesil 500 de 38-40 TL ödüyorum. Yok mu 20-25 liraya 500 dk heryöne ve 500 mesaj?

Avea müşteri hizmetleri berbat. soru sormaya arıyorum, kadın vbana fırça atıyor. Faturalı hatlarına hele hiç yanaşmayın, istemeden servislere üye yapıyorlar.

Kontörlü avea var 19 TL 500 dk + 1000 SMS

Ben Kamu 657 Plus kullanıyorum heryöne 650+avea bireysel hatlarla (faturalı ve kontörlü) 3000dakika+ kamulularla sınırsız toplam 39TL bide bana indirimi var 30tl ödüyorum aylık :) sms ve internet yok

avea değilde vodafone kamuya geçtim. Tarife içi sınırsız konuşma ve mesajlaşma ile birlikte 500 dakika her yöne veriyor. Bana yetiyor

(telefonda uzun uzun konuşmayı sevmeyenlerdenim)

avea yeni nesil 500 kullanıyorum. üye alımına kapatılmış. her yöne 500 dakika, 2000 sms ve 2 gb dan sonra hızı düşen sınırsız internet. daha güzelini vereceklerini düşünmüyorum.

forumdas' Alıntı:
seraser' Alıntı:

Avea müşteri hizmetleri berbat. soru sormaya arıyorum, kadın vbana fırça atıyor. Faturalı hatlarına hele hiç yanaşmayın, istemeden servislere üye yapıyorlar.

bu hangi paket/tarife acaba? uygun gerçekten.

20 TL ye her yöne 300 dk ancak konuşabiliyoruz.

maalesef

Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifi, 18 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla, yeni müşteri alımına kapatılmıştır.

turkcell hepsi300 tarifesi.300dk+300sms+300mb 29 TL. yeni geçtim telsiz parasıyla 30 tl gelir.

BİMCELL'e geçtim..

herkese tavsiye ederim..

250 dk - 10 TL - 6 saniyede bir ücretlendiriliyor..
500 dk - 20
750 dk - 30
1000 dk - 40

şeklinde gidiyor..

çok konuşan biri değilseniz harika..

Seç 500 tarifesi, her yöne 500 dk, sınırsız internet paketini 10 tl ye aldım, , sms yok, taahhütsüz 25 tl, taahhütlü 19 tl (+10 tl internet paketi var)bugün ilk kez kullanıyorum, 1gb dan sonra hız düşümü var

Bende yıllardır kamu tarifesi kullanıyorum her yöne kamu, 30 tl idi, aynı tarifeden dedemde ve annemdede vardı. Geçen yıl dedemin avea hattını kapattırmak için aradık müşteri hizmetlerini, neden kapattırmak istiyorsunuz isterseniz 1 yıl başka bir operatöre geçmeme taahhütü verin 1 yıl indirimli kullanın dediler. Dedemin hattını kapattırmamız gerektiği için kapattırdık ama kend hatlarımız için, hatlarımızı kapattırmak istiyoruz deyip müşteri hizmetleriyle görüştük. Bu sefer görüştüğüm temsilci bize % 25 lik indirim teklif etti, yok başka opewratör daha avantajlı falan derken %50 indirim aldık iki hat içinde. Yani resmen pazarlık yapıyorsunuz. Hattınızdan mennunsanız sizde deneyin

DotCom' Alıntı:
forumdas' Alıntı:
seraser' Alıntı:

bu hangi paket/tarife acaba? uygun gerçekten.

20 TL ye her yöne 300 dk ancak konuşabiliyoruz.

maalesef

Avea bayiine yada TTnet'e sorabilirsiniz.

19 TL kontörlü 500 Dk 1000 SMS

Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifi, 18 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla, yeni müşteri alımına kapatılmıştır.

BBNET
Geri