sökedeki tek sınavlı lise. orta halli öğrencilerin olduğu bir liseSokedeki meslek lisesi için kararsız kaldım, Söke de çocuklarım için Sınavli Okul ve ilkokul durumunu merak ediyorum
Hocam bende yazmayı düşünüyorum puanınız kaçSokedeki meslek lisesi için kararsız kaldım, Söke de çocuklarım için Sınavli Okul ve ilkokul durumunu merak ediyorum
Karpuzluyu da yaz hocam biri yazsınHocam bende yazmayı düşünüyorum puanınız kaç
Ben yazarsam meslek lisesi yazacamKarpuzluyu da yaz hocam biri yazsın
ciddi misin hocam arkadaşla görüşebilir miyim sana çiçek sepetinden hediyeni atayım318 puanlı biri Karpuzluyu yazmış hocam. Rahat olun.
Yanlış bakmışım hocam. 260 puanlı bir arkadaş ama o da kesin degilmis. Facebook grubunda gördüm. Belki de sizsinizdir o. Bilemedim.ciddi misin hocam arkadaşla görüşebilir miyim sana çiçek sepetinden hediyeni atayım
Haklısınız malesef.farklı gruplardaki puan paylaşımlarına çok itibar etmeyin.doğru olanıda var yanıltıcı olanıda.ben de zamanında yaklaşık 14 yıl ömce bu puan muhabbetini yaşamıştım.hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin
Allahtan hayırlısı hocam Bursa da çok memnunum ama bi tercih vermiş olduk verilmiş bi sözüm vardı vazgeçemedim inş başkaları yazmıştır.Hocam ben yazdım ama birinci tercihim değil. 243 puanım var. Önceki 4 tercihim gelmezse orası gelir. Tabi bana kalırsa.
Nerde yazıyorDidim mtalde ihtiyaç listesinde 4 kişi yazıyor ama il dışı için kaç kişi alacaklar belli değil.
4 kişi birden alırlar mı acaba?
Ayrıca nasıl oluyor da 4 ihtiyaç olabiliyor.
Nerde yazıyor
İnşallah tayinin çıkmaz hocam . Çünkü Bursa gibi yerden tekelere gelmek hayal kırıklığı. Köy maalesef bildiğin dağbaşıUmarım benden yüksek puanlı biri yazar Karpuzlu yu
Okulun dersliği az.. Web sitesinde 4 derslik 50 öğrenci gözüküyordu. BTR görevi verilmez diye yazmadım o okulu..Ataeymirde 2006-2008 arası çalıştım.kucuk şirin bir kasaba.koyde kalabilirsiniz yada Karacasu merkezden gidip gelebilirsiniz.karqcasudan geyreye kadar belli saatlerde minibüs vardı.geyre karacasusu ile ataeymir arasinda.simdi minibüs durumu nasıl bilmiyorum.çok otostop çekmiştim.ataeymire minibüs yoksa aracınız yoksa yazmayın derim.
İnş çıkmaz hocam (İnşallah tayinin çıkmaz hocam . Çünkü Bursa gibi yerden tekelere gelmek hayal kırıklığı. Köy maalesef bildiğin dağbaşı
Hocam Söke liyim. Eğitim için Söke yi tercih etmenizi öneriyorum şiddetle. Zaten Didim den Söke ye okumaya gelen oluyor.Söke ve Didim, kışın yaşamak için nasıldır? Kendi çocuklarımızın eğitimini düşündüğümüzde eğitim seviyesi ne durumdadır? Söke deki sınavli okul Yavuz Sultan Selim AL hakkında bilgisi olan var mı?
Karacasu Aydın ın küçük bir ilçesi. Açık görünen yerler hakkında az çok bilgi verebilirimAçılan yerlerin çoğu sıkıntılı yerler. Uzak ve kırsal bölgeler.. Didim ve Karacasu ile ilgileniyordum. Ancak bugün yaptığım araştırma sonucu Didim'den vazgeçtim. Sanırım tek tercih Karacasu yazacağım. Puanım 250. Tercih yapacak herkes puanını paylaşırsa en azından fikir sahibi oluruz. Aydın'ı yazacak herkesin hakkında hayırlısı olsun..