hakanyandım
Üye
aydın ve muğla tercih edip de puan paylaşabilecek kimse var mı acaba?
yus2146' Alıntı:yok 500 puan arkadaşlar el insaf be bilgisayar öğretmenliğin ömrü ne kadar oldu ki 230 puanınız var. Bu kadar yalan söylenmez ki ya tamam 230 puanınız var şimdiye kadar neden beklediniz. tabi özel durum demi. Bırakın ya tamam ben istemiyorum hepsi sizin olsun.
Nerdeee sayın hocam benimkisi kinayecrasadure' Alıntı:Halit ALKAN hocam MATEMATİK branşı olarak baya bir puan toplamışsınız...bu puanla gidemeyeceginiz yer yoktur sanırım
çine güzel değil mi?hayat86' Alıntı:uzun düşünmeler sonucunda eşimle bu gidişle seneye buraları da bulamayız diyerek en azından il sınırlarına girelim mantıgı ile tercihlerim çine-karacasu-mentese...
çıksa bir dert çıkmasa bir dert çine dısında aslında istemiyorum aslında onu da istemiyorum ama hadi hayırlısı...memlekete giriş yaparız belki...
Aslında herkesin özlem duyduğu ama yapmadığı/yapamadığı şehirden uzak doğayla iç içe sakin güzel bir köy hayatı bulabilirsin çine de.furkan35' Alıntı:çine güzel değil mi?hayat86' Alıntı:uzun düşünmeler sonucunda eşimle bu gidişle seneye buraları da bulamayız diyerek en azından il sınırlarına girelim mantıgı ile tercihlerim çine-karacasu-mentese...
çıksa bir dert çıkmasa bir dert çine dısında aslında istemiyorum aslında onu da istemiyorum ama hadi hayırlısı...memlekete giriş yaparız belki...
OZOGUL' Alıntı:Aslında herkesin özlem duyduğu ama yapmadığı/yapamadığı şehirden uzak doğayla iç içe sakin güzel bir köy hayatı bulabilirsin çine de.furkan35' Alıntı:çine güzel değil mi?hayat86' Alıntı:uzun düşünmeler sonucunda eşimle bu gidişle seneye buraları da bulamayız diyerek en azından il sınırlarına girelim mantıgı ile tercihlerim çine-karacasu-mentese...
<<ZenFone2>>
karlar ülkesi filminden-olaf gibi yazı çok merak ediyorum ya- :mrgreen:hayat86' Alıntı:OZOGUL' Alıntı:Aslında herkesin özlem duyduğu ama yapmadığı/yapamadığı şehirden uzak doğayla iç içe sakin güzel bir köy hayatı bulabilirsin çine de.furkan35' Alıntı:çine güzel değil mi?hayat86' Alıntı:uzun düşünmeler sonucunda eşimle bu gidişle seneye buraları da bulamayız diyerek en azından il sınırlarına girelim mantıgı ile tercihlerim çine-karacasu-mentese...
<<ZenFone2>>
benim gecen yılki okulumda çineli sosyalci vardı kaç defa üst üste açıldı yazmadı kız , ayrıca yesil mesil değil aydın ın en bozkır ilçelerinden birisi ve ilçeden ziyade köy denebilir.
furkan35' Alıntı:karlar ülkesi filminden-olaf gibi yazı çok merak ediyorum ya- :mrgreen:hayat86' Alıntı:OZOGUL' Alıntı:Aslında herkesin özlem duyduğu ama yapmadığı/yapamadığı şehirden uzak doğayla iç içe sakin güzel bir köy hayatı bulabilirsin çine de.furkan35' Alıntı:çine güzel değil mi?hayat86' Alıntı:uzun düşünmeler sonucunda eşimle bu gidişle seneye buraları da bulamayız diyerek en azından il sınırlarına girelim mantıgı ile tercihlerim çine-karacasu-mentese...
<<ZenFone2>>
benim gecen yılki okulumda çineli sosyalci vardı kaç defa üst üste açıldı yazmadı kız , ayrıca yesil mesil değil aydın ın en bozkır ilçelerinden birisi ve ilçeden ziyade köy denebilir.