Aynı isimli kullanıcı hatası...

Kodla Büyü

desertrose

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BT sınıfındaki bir bilgisayara kurtarma cdsinden işletim sistemini kurdum. Sonra diğer programları da (office, net support, svirüs programı , junior scheriff) kurup imajını aldım ve bu imajı tüm bilg.lara yükledim. Sonra Bilgisayar adını değiştiriyorum ama yine administrator kalıyor hepsi ve uyarı veriyor sistem hatası diye. Denetim masasından kullanıcı hesaplarından da değiştiremiyorum aktif değil. Ne yapmam gerekiyor? Bir de netsupportu imagedan sonra tek tek mi kurmam gerekiyordu? Bilgisayarlarım exper..

ayarları değiştirmeden önce güvenlik kartının korumasını kaldırıyormusun?

güvenlik kartın aktif ise ondan olabilir. devre dışı bırakıp ayarlarınızı yapın sonra tekrar aktif edin

hocam yeni kullanıcı oluştur. Öğrenci 1, Öğrenci 2 ...... şeklnde her bilgisayara tek tek denetim masası kullanıcı hesaplarından. kullanıcı bilgisayar yöneticisi olsun sonra bilgisayarı yeniden başlat senin oluşturduğun hesaptan açar

bilgisayarların adı ogr1 , ogr2 .. gibi farklı olmalı.. bilgisayarım > özelliklerden dediğiniz gibi yapabilirsiniz.

denetim masasından kullanıcı hesabı olarak da ogrenci adıyla sınırlı hesap açabilirsiniz.

bu şekilde herhangi bir sorun çıkmaması lazım.

net op schooll u imajları bastıktan sonra mı kuracacağız tek tek yoksa imajın içinde olsa da sorun olmaz mı acaba?

teşekkürler arkadaşlar. bunları yapmayı denemiştim ama olmamıştı. güvenlik kartının driverını yüklemiştim ama kart takılı değildi. onu silip deneyeyim söylediklerinizi bir de

BBNET
Geri