Aziz yıldırıma paralel kumpas

Kodla Büyü
her birşey söyleyenin dediğine inanırsan işin zor be hocam.. yani şu böyle dediydi de bu böyle yaptıydı da bunlar boş altı dolmayan laflar.. ülkemizi sabah birşeyleri "okuduğunu" basın toplantısında söyleyen öğleden sonra "bilgim yok" diyen bir cumhurbaşkanımız varken öyle kayıtsız kayutsuz bilgiler sadece akıl bulanmasıdır.. bunu samimi bir şekilde vicdanınıza seslenerek yazıyorum. "paralel"in şu an çiftlikte at koşturduğunu göremeyenimiz var mı Allah aşkına??

kimse hırsızlık varsa, birilerinin hakkı yenmiş de geri ödenmiyorsa bunu örtbas edin demiyor. çalan varsa (soru, devlet hakkı, ... vb) bunların cezasını verebilecek tarafsız bi adaletimiz mi kaldı... birşeyleri bahane edip yanlış olan şeyleri yanlışlarla düzeltemeyiz..

atandım2014' Alıntı:
paraleli savunmak adına şahsımı hedef alanlardan ricam bu iddialara ilişkin bir cevabınız varsa onu yazın. yoksa maskara oluyorsunuz farkında olmadan. :puhaha:

söylediğin gibi iddia.yani senin yada senin gibi bi iki kişinin uydurduğu bişey.kanıtın ne.şahsın hedef alınmamış oda bişey iddia etmiş.sen şimdi ozaman bu iddia yı ıspatla.

Buda yeni kurtulma yöntemi önce beraber yap sonra bizi kandırdılar onlar yaptı de. Ne güzel yahu. Ortaçağ tarzıyla yaklaşım.
Bu gibi durumlara en güzel cevapları ilber hoca veriyor.

Fenerliyim. Bize kumpas kurulmuş da olabilir, paralel de yapmış olabilir. Evet ama ben her duyduğuma inanmam. Hiç bir ispatı belgesi olmayan tamamen beyana dayalı şeyler. Bu adam çıkıp yarın bir gün tam tersi şeyler söylese inanacakmısınız? Mesela yolsuzluk var şu var, bana şu kişi söyledi dese inanacakmıyız? Yolsuzluk vardır yoktur bilemem ama tapelere, resmi takiplere vs inanmayıp beyanlara inanmak da bi tuhaf geliyor bana. Biz 2010 2011 de kpss genel kültürde g.doğu da 10 il, ilk 10 da çıktığında araştırılsın dedik kimse ses etmedi o zaman. Neyse İşin özü Kimi savunursanız savunun, kimden nefret ederseniz edin ama her duyduğumuza da inanmayalım. Bi dayanak olmalı. Sadece beyanla iş mi yürür.

ben sorarım hükümete eğer paralel dedikleri yapı varsa ve bunları yaptılarsa hükümet dediğimiz yapı neredeydi bostan korkuluğumu idi de bunları görmedi. eğer gördü ise neden bugüne kadar seslenmedi de şimdi merdivene işeyen köpeği bile paralelci ilan ederek komik duruma düşüyor.keşke bize birileri bunu izah etse. ne istediler de vermedik derken aslında bi halt yenilmiş ise beraber yenildiği, erdoğan bayraktarın dediği gibi bi halt etmişsem hepsinin altında tayyip beyin imzası yada talimatı vardır gerçeğini görmeyen ülkem insanı neden bu kısımları atlıyor.

Fen bilgisi müfredatından elektrik devrelerini paralel bağlama konusu çıkartılıyormuş. Ayrıca artık Karadeniz ve Akdenizde dağlar kıyıya paralel uzanmayacakmış. Paralel kenarın isminide değiştirilmesi düşünülüyormuş.

atandım2014' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
atandım2014' Alıntı:
paraleli savunmak adına şahsımı hedef alanlardan ricam bu iddialara ilişkin bir cevabınız varsa onu yazın. yoksa maskara oluyorsunuz farkında olmadan. :puhaha:

söylediğin gibi iddia.yani senin yada senin gibi bi iki kişinin uydurduğu bişey.kanıtın ne.şahsın hedef alınmamış oda bişey iddia etmiş.sen şimdi ozaman bu iddia yı ıspatla.

okuduğunu anlamadığın belli. 28 nisanda mahkemede konuşacağım bunları diyor. wow otelin kayıtlarına bakar mahkeme, ödemeyi kimin yaptığına bakar. adam isim isim tarih tarih vermiş. sizin korkunuzda bu zaten. bu denli delil varken gözü kör olan görmek istemez.

bunca delil diyorsun kayıt diyorsun sayın hocam bunca tape vardı da ne oldu hee o zaman kış uykusuna mı yattın?

atandım2014;

bu paralel olayı çıkmadan öncede nato ihalesinden çekilmesi adına işi yaptıranın taayip oldduğunu söylüyorlardı bu iddaa hakkındaki bildiklerin nedir sayın hocammm

Sabah sabah amacın ne. Git fanatikte köşe yazarlığı yap. Bu haber tam oraya göre.
Mahkeme olsun, karara bağlansın o zaman konuşalım.
Körü körüne gelmiş burda bi iddiayı savunup duruyorsun.

kgunduz' Alıntı:
atandım2014;

bu paralel olayı çıkmadan öncede nato ihalesinden çekilmesi adına işi yaptıranın taayip oldduğunu söylüyorlardı bu iddaa hakkındaki bildiklerin nedir sayın hocammm

yok öyle bir şey se ispat et.
senin bizden cevaplamanı istediğin de böyle bir şey.

bu arkadaşa ayrı bir forum açıverin adı yandaş medya olsun haberlerini orada yaysın gereksiz yere forumun diğer bölümlerini işgal etmesin :P

Adı üstünde Sayın Hocam paralel. Artık her ne konuda bunlarla ilgili bir metin yazılsa hemen muhalifler. Yeni ismiyle FETÖ.

Sadece bir soru soracağım, zira kumpas olasılığı bile olsa bu soruyu fenerbahçeli arkadaşlarımın cevaplamasını istiyorum...

O SEZON TRABZONSPOR ŞAMPİYON, FENERBAHÇE DE İKİNCİSİ OLSAYDI, SONRASINDA MAHKEME TRABZONSPORU ŞİKEDEN SUÇLU BULSAYDI , SONRASINDA İSE TRABZONSPOR BU İŞİ PARALEL YAPTI DESEYDİ İNANIR MIYDINIZ?. YOKSA ONURLU BİR ŞEKİLDE KUPA HAKKINIZI MI ARARDINIZ?

samimi cevap istiyorum..

atandım2014' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
ben sorarım hükümete eğer paralel dedikleri yapı varsa ve bunları yaptılarsa hükümet dediğimiz yapı neredeydi bostan korkuluğumu idi de bunları görmedi. eğer gördü ise neden bugüne kadar seslenmedi de şimdi merdivene işeyen köpeği bile paralelci ilan ederek komik duruma düşüyor.keşke bize birileri bunu izah etse. ne istediler de vermedik derken aslında bi halt yenilmiş ise beraber yenildiği, erdoğan bayraktarın dediği gibi bi halt etmişsem hepsinin altında tayyip beyin imzası yada talimatı vardır gerçeğini görmeyen ülkem insanı neden bu kısımları atlıyor.

din, iman sünnet ahlak diyalog diyenlerin ananas, rafineri, şantaj montrajla, kpss, ales sorusu çalmakla uğraştıklarını ben dahil bu ülke sonradan öğrendi. öğrendikte bildiği halde şakşakçılık yapanların olması bu saatten sonra ortaklık dışında bir sonuç çıkarmıyor ortaya. sende ortaksın anlaşılan bunca gerçeğe rağmen şakşakçısın.

sen ben hükümetle bir değiliz.biz altı üstü bir öğretmeniz.hükümetin senin benim çıkardığımız gazdan bile saniye saniye haberi varken senin ben bile bunu yeni öğrendim diyerek t.c hükümeti ile kendini aynı kefeye koyman hala uyuduğunun ve gafletinin devam ettiğinin göstergesidir.

only61' Alıntı:
Sadece bir soru soracağım, zira kumpas olasılığı bile olsa bu soruyu fenerbahçeli arkadaşlarımın cevaplamasını istiyorum...

O SEZON TRABZONSPOR ŞAMPİYON, FENERBAHÇE DE İKİNCİSİ OLSAYDI, SONRASINDA MAHKEME TRABZONSPORU ŞİKEDEN SUÇLU BULSAYDI , SONRASINDA İSE TRABZONSPOR BU İŞİ PARALEL YAPTI DESEYDİ İNANIR MIYDINIZ?. YOKSA ONURLU BİR ŞEKİLDE KUPA HAKKINIZI MI ARARDINIZ?

samimi cevap istiyorum..

hiç uğraşma renkdaş

görmezler böyle soruları

onların veziri azamı aziz, padişahı da tayyip dir

biltek01' Alıntı:
Aslında herkes paralel devlete inanıyor, ancak Erdoğan düşmanları birlik olup "haberim yokmuş gibi çek panpa" rolündeler. Bugün onlarla içli dışlı olanların mutlaka açıkları vardır ve şantajla iş bir yere kadar gider...
Bence geçmişte onlarla içli dışlı olanları da eleştirmek lazım. Ne istediler de vermedik... İstedikleri hukuksuz işlerse neden verdiler. Yok zaten yasal haklarsa neden vermesinler? Yolsuzluk olduğuna inanıyor musunuz? Cevabınız evet se bunu ortaya cıkarana kadar neden paralelle ilişkileri iyiydi?
17 aralıktan 2 gün sonra askere de kumpas kuruldu dediler. 2 gün içinde hangi delilleri inceletip de kumpas olduğunu anladılar? Yoksa önceden de kumpas olduğunu biliyorlarmıydı? Yoksa zaten kumpass değildi de mecburen mi öyle demek zorunda kaldınız? Hangisine inanıyosunuz

Arkadaşlar burada hükümet aleyhinde yazanları not alıyoruz. Siz zaten eğitim-bir-sen li falan da değilsinizdir. Yakında iş garantiniz kalktığında sözleşmeli bile olamayacaksınız. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

NEDEN AZİZ YILDIRIM SAVCILIĞA GİDİP : "BUNLAR BANA KUMPAS KURDU, BÖYLE BÖYLE TEHDİT ETTİLER " DİYE NEDEN DEMİYOR ?

atandım2014' Alıntı:
amacım bu yapıya hala gönül veren arkadaşlarla münakaşa etmek değil. bunu yaptığım zaman onların gerçekleri görme süresini uzatırım buda benim için vebaldir. o açıdan her türlü alaycı ifadelerine rağmen onlara çok cevap vermeyeceğim artık. hepimiz herşeyden öte müslümanız. birbirimizin gerçekleri görmesi adına kişisle takıntılardan uzak durmalıyız. herkese saygılar. çok gerekmedikçe ikili dialoga girmeyeceğim müsadenizle.

Mübarek, desen ki bu işlerde akpde suçlu, cemaatte suçlu, yazdıklarının bir zemini olur. Ama "bizin kandırdılar ühüüü üühhüü" deyip de olaylardan sıyrılınmaz. Yukarıda yazdıklarına bir de bu gözle bak. adamlar peçetelerle aklandı, paraları yardım parası olarak gösterip bir de üzerine faiz aldı. Önce bunları çöz sonra gel burada tarafsızlığını inandır. Emin ol ki burada yazdıklarına tepki gösterenler ne cemaati sever ne de akp'yi. Biz başından beri olduğumuz gibiyiz, olaylara taraftar gözü ile bakmadığımız için kandırılmıyoruz.

maalesef akepe toplumu kutuplaştırdığı ve her yalanına paralal maralel hikayesi uydurduyğu için yetenekleri gelişti . aziz yıldırımı indirip mehmet aydınları getirmek isteyen erdoğan ve avaneleri yine tosladı

Geri