Paralelci mi lazım hocam? :mrgreen:karçiçeği' Alıntı:
atandım2014' Alıntı:paraleli savunmak adına şahsımı hedef alanlardan ricam bu iddialara ilişkin bir cevabınız varsa onu yazın. yoksa maskara oluyorsunuz farkında olmadan. uhaha:
atandım2014' Alıntı:ilyas33' Alıntı:atandım2014' Alıntı:paraleli savunmak adına şahsımı hedef alanlardan ricam bu iddialara ilişkin bir cevabınız varsa onu yazın. yoksa maskara oluyorsunuz farkında olmadan. uhaha:
söylediğin gibi iddia.yani senin yada senin gibi bi iki kişinin uydurduğu bişey.kanıtın ne.şahsın hedef alınmamış oda bişey iddia etmiş.sen şimdi ozaman bu iddia yı ıspatla.
okuduğunu anlamadığın belli. 28 nisanda mahkemede konuşacağım bunları diyor. wow otelin kayıtlarına bakar mahkeme, ödemeyi kimin yaptığına bakar. adam isim isim tarih tarih vermiş. sizin korkunuzda bu zaten. bu denli delil varken gözü kör olan görmek istemez.
kgunduz' Alıntı:atandım2014;
bu paralel olayı çıkmadan öncede nato ihalesinden çekilmesi adına işi yaptıranın taayip oldduğunu söylüyorlardı bu iddaa hakkındaki bildiklerin nedir sayın hocammm
sen niye üzerine alındın yegenim,atandım2014' Alıntı:horoz_ali' Alıntı:sen çal sen oyna
biraz ileride oyna evladım
hadi baboşum hadi
çalıp oynaması gereken,ağlanacak haline gülen sensin. uhaha:
atandım2014' Alıntı:ilyas33' Alıntı:ben sorarım hükümete eğer paralel dedikleri yapı varsa ve bunları yaptılarsa hükümet dediğimiz yapı neredeydi bostan korkuluğumu idi de bunları görmedi. eğer gördü ise neden bugüne kadar seslenmedi de şimdi merdivene işeyen köpeği bile paralelci ilan ederek komik duruma düşüyor.keşke bize birileri bunu izah etse. ne istediler de vermedik derken aslında bi halt yenilmiş ise beraber yenildiği, erdoğan bayraktarın dediği gibi bi halt etmişsem hepsinin altında tayyip beyin imzası yada talimatı vardır gerçeğini görmeyen ülkem insanı neden bu kısımları atlıyor.
din, iman sünnet ahlak diyalog diyenlerin ananas, rafineri, şantaj montrajla, kpss, ales sorusu çalmakla uğraştıklarını ben dahil bu ülke sonradan öğrendi. öğrendikte bildiği halde şakşakçılık yapanların olması bu saatten sonra ortaklık dışında bir sonuç çıkarmıyor ortaya. sende ortaksın anlaşılan bunca gerçeğe rağmen şakşakçısın.
only61' Alıntı:Sadece bir soru soracağım, zira kumpas olasılığı bile olsa bu soruyu fenerbahçeli arkadaşlarımın cevaplamasını istiyorum...
O SEZON TRABZONSPOR ŞAMPİYON, FENERBAHÇE DE İKİNCİSİ OLSAYDI, SONRASINDA MAHKEME TRABZONSPORU ŞİKEDEN SUÇLU BULSAYDI , SONRASINDA İSE TRABZONSPOR BU İŞİ PARALEL YAPTI DESEYDİ İNANIR MIYDINIZ?. YOKSA ONURLU BİR ŞEKİLDE KUPA HAKKINIZI MI ARARDINIZ?
samimi cevap istiyorum..
0nursah' Alıntı:@atandım2014 ne boş adamsın sen birader
Not: paralelsporlu falan değilim.
Bence geçmişte onlarla içli dışlı olanları da eleştirmek lazım. Ne istediler de vermedik... İstedikleri hukuksuz işlerse neden verdiler. Yok zaten yasal haklarsa neden vermesinler? Yolsuzluk olduğuna inanıyor musunuz? Cevabınız evet se bunu ortaya cıkarana kadar neden paralelle ilişkileri iyiydi?biltek01' Alıntı:Aslında herkes paralel devlete inanıyor, ancak Erdoğan düşmanları birlik olup "haberim yokmuş gibi çek panpa" rolündeler. Bugün onlarla içli dışlı olanların mutlaka açıkları vardır ve şantajla iş bir yere kadar gider...
atandım2014' Alıntı:amacım bu yapıya hala gönül veren arkadaşlarla münakaşa etmek değil. bunu yaptığım zaman onların gerçekleri görme süresini uzatırım buda benim için vebaldir. o açıdan her türlü alaycı ifadelerine rağmen onlara çok cevap vermeyeceğim artık. hepimiz herşeyden öte müslümanız. birbirimizin gerçekleri görmesi adına kişisle takıntılardan uzak durmalıyız. herkese saygılar. çok gerekmedikçe ikili dialoga girmeyeceğim müsadenizle.