suatozt' Alıntı:
Aga duyan da bu tefliler Microsoft - Cisco işbirliğiyle yetiştirilip, çok üstün vasıflarla meslek liselerine atandığını zanneder. Açıyosunuz modülleri ezberden yaz oğlum, yap kızım. Ondan sonra yan gel Osman 2 dönüm bostan
Kavgaysa kavga arkadaş. Adamın biri vakti zamanında yönetmeliğe koymuş bi madde. Senelerdir devam edip gidiyor. Hakkını arayan da olmayınca Tef mezunu erkadaşlarımız kendilerini malesef üstün zümre, kalifiye öğretmen olarak görmeye başlıyor.
Hocam, bir teknik eğitim mezunu olarak, Böte mezunu arkadaşların, üniversite döneminde ders programlarının değiştirilerek, tüm okullara atanabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilişim teknolojleri alan öğretmenliği sadece eğitim fakültelerinde olmalı, teknoloji fakültesinden mezun olan kişiler mühendis olmalı, formasyon olayı kapatılmalı. bu sayede böte mezunu arkadaşların zorunları çözülmüş olur.
Ancak; " Açıyosunuz modülleri ezberden yaz oğlum, yap kızım. Ondan sonra yan gel Osman 2 dönüm bostan
" gibi bir düşünce herşeyden önce bir eğitimciye yakışmıyor. bir eğitimci, branşı ne olursa olsun, başka öğretmenler için bu şekilde düşünmememli. her meslek, bu şekilde inansalar olacaktır. öğretmenler arasında da(branşı ne olursa olsun), doktorlar arasındada, siyasetçiler arasında d, doktorlar arasında da, her meslek te, yan gelip yatan osmanlar var ve olacaktırda. ancak bu kişilere bakarak tüm camiaya bunu mal etmek yanlış olacaktır. kendimden örnek vermek gerekirse, haftada 42 saat fiili derse girip, ders anlatıyorum, herhangi bir koorrdinatörlük de yok. tüm dersler yoğun bir şekilde işlenmekte. şimdi bizdemi yan gelip yatan osmanlarda oluyoruz. Muhakkak sizin dediğiniz gibi olan öğretmenlerde var. Ama dediğim gibi Lütfen bunu tüm camiaya mal etmeyelim, zira bir öğretmene bu yakışmaz, diğerlerinde saygısızlık olur.