bölüm şefi haftalık ne kadar ders alır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam öncelikle görevlendirme önceliğinizin yani şefliğinizin ve maaş karşılığınızın verilmesi gerekir. şefliği fahri yapamazsınız. fahri derse girersiniz ama şeflik fahri olmaz. şöyleki; görevlendirme bir müdür yardımcısı, idarecilik görevini fahri yapabilir mi? hayır tabikide. sizin durumunuzda aynı. 44 saate kadar ders+şeflik+koordinatörlük yazılır. daha sonrası dersler fahri olabilir. ama şeflik fahri olmaz.
O zaman ders programımda şeflik için 10 saat ayırmaları lazım değil mi? Öyle çok doldurmuşlar ki şefliği koyacak yer kalmamış

Mesem derslerinin akşam veya hafta sonu olması durumunda maöl gibi +10 EK ders olarak verildiğini okumuştum.

Ama başka bir yerde de bakanlığın bu mesem derslerini maöl gibi +10 olarak veremeyeceğine dair bir yazı görmüştüm, burada da olabilir sanki emin değilim.

Her türlü 40 saat derste durabilirsiniz.

Ancak şeflik almak zorunlu mu bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Mesemi ➕ 10 olarak veremez diye biliyorum okumuştum yazısını. Şeflik dilekçe ile alınıyor o yüzden zorunlu değil ama tek öğretmenseniz sanırım müdür resen isterse verebilir diye biliyorum

O zaman ders programımda şeflik için 10 saat ayırmaları lazım değil mi? Öyle çok doldurmuşlar ki şefliği koyacak yer kalmamış
tabiki hocam şeflik dediğimiz görevde haftalık ders programımızda yer alması gerekir. Planlama,bakım ve onarım adı altında ders gibi dağıtılması gerekir. Hatta sadece şeflik değil koordinatörlük, derse hazırlık planlama ücreti de ders programına yerleştirilmeli.

Geri