yakuphan' Alıntı:Sayın hocam, o kadar parayı bir heyecan uğruna harcamayın.
3D yazıcı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sağlayacağı fayda, maliyetine değecek mi? Yazıcıyı aldıktan sonra sarf malzemelerini (plastik, silikon vb.) karşılamak için ödeneğiniz devam edecek mi?
Bir zamanlar bir Okul Müdürüm vardı.. Bilişim Bölümünün ne kadar gereksiz olduğunu söylerdi.. Gerek yok derdi.. Bir an aklıma o adam geldi.. Ne günlerdi..yakuphan' Alıntı:Sayın hocam, o kadar parayı bir heyecan uğruna harcamayın.
3D yazıcı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sağlayacağı fayda, maliyetine değecek mi? Yazıcıyı aldıktan sonra sarf malzemelerini (plastik, silikon vb.) karşılamak için ödeneğiniz devam edecek mi?
Diğer yanlış anlayan ve hemen saldıya gecen arkadaslar gibi. Bakın hoca ne diyor;dengem' Alıntı:Bir zamanlar bir Okul Müdürüm vardı.. Bilişim Bölümünün ne kadar gereksiz olduğunu söylerdi.. Gerek yok derdi.. Bir an aklıma o adam geldi.. Ne günlerdi..
Heyecan diyor, bir yol haritanız yoksa diyor, sırf almış olmak için alma diyor...yakuphan' Alıntı:Sayın hocam, o kadar parayı bir heyecan uğruna harcamayın.
3D yazıcı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sağlayacağı fayda, maliyetine değecek mi?
@cyln, anlayışınız için teşekkürler.cyln' Alıntı:@dengem hocam
Bu yorumunuzla @yakuphan hocaya haksızlık ediyorsunuz.
Diğer yanlış anlayan ve hemen saldıya gecen arkadaslar gibi. Bakın hoca ne diyor;dengem' Alıntı:Bir zamanlar bir Okul Müdürüm vardı.. Bilişim Bölümünün ne kadar gereksiz olduğunu söylerdi.. Gerek yok derdi.. Bir an aklıma o adam geldi.. Ne günlerdi..
Heyecan diyor, bir yol haritanız yoksa diyor, sırf almış olmak için alma diyor...yakuphan' Alıntı:Sayın hocam, o kadar parayı bir heyecan uğruna harcamayın.
3D yazıcı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sağlayacağı fayda, maliyetine değecek mi?
dengem' Alıntı:@cyln hocam o zaman o müdür de yeni çıkan bilgisayara, yeni oluşacak bölüme karşı çıkmıştı.. aynı bu sizin cümleleri kurmuştu.. uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.. ben herkes kullansın diye almam zaten.. kendimi geliştireyim, eğer olur da ki kesin yarayacak bir yerde kullanayım diye yine alırdım.. sponsor dediğimiz destekçi bulurum. ayrıca şunu da belirteyim sayın hocam kendim 3D modelleme çalışıyorum hani konuya yabancı değilim... siz sanırım şekil olsun diye almayı düşündüğümü sanıyorsunuz.. beni sizi tanımadığım gibi siz de beni tanımıyorsunuz.. özetle imkanları varsa alsınlar belli mi olur bugünler de 3D yazıcıdan çıkan protez vücut uzuvlarından bahsediliyor, hatta otomobil bile üretilmişti.. tamam onlar kadar ileri boyutta çalışma yapılmaz ama ne bileyim en azından bir yerden başlansın.. ben geride kalmaktan nefret ediyorum.. derdim o. yoksa ne sizi ne de @yakuphan hocaya "saldırmak" değil.. Bunu neden yazdım yukarıda saldırmışsınız demişsiniz.. Saldıracak bir şey yok Sayın Meslektaşım.. Biz burada bir aileyiz..
esenordelarthe' Alıntı:şirketler var belgeyi iletiyorsunuz çıktısını kargoluyorlar