zaten aldığımız derslerden belliydi uydurma bir bölüm olduğu...fizik kimya biyoloji matematik gördük....
photoshopu üniversitede açılan kursa giderek öğrendik!!!!!
web tasarımı derslerimizde hocamız erkek arkadaşlarla geyik muhabbeti yapmaktan başka bir şey öğretmedi sağolsun!
sadece bir dönem 3 kredilik ders olarak
DONANIM dersi gördük, onda da hocamız sağolsun kasaya ram taktırıp çıkartmaktan başka bir şey göstermedi!
varsa yoksa authorware denilen programı gösterdiler, hiç işime yaramadı atandığımdan beri!
kendimiz öğrenelim dedik, okulun teknik servisine gidelim dedik orda da sadece erkek öğrenciler çalıştırılıyordu..
ben kendi adıma gene pes etmedim, memlekette bir teknik servise gideyim dedim ücret bile almadan çalışayım yeter ki öğreneyim dedim, orası da kabul etmedi bayan olarak o kadar erkeğin olduğu ortamda çalışmamın zor olacağı söylendi!!
sonra ne oldu bu kadar bilgisizlikle atandım! her şeyi atandıkan sonra yaparak yaşayarak öğrendim! eğitim fakültelerinde zaten bize sürekli bu öğretilmemişmydi?
YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME...
6.yılımdayım akıllı tahtalardan da sıkıldım, bilgisayardan da...sadece derse girmek istiyorum...ama gene olmuyo, çünkü yeni atandığım okulumda 7-8 lere ders seçilmedi...5-6 larda ise sadece 12 saat ders var
yani her şey aynı atandığımdan beri nefret ettim böte den...