Böte Mağdurları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mutluluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar ilk defa sanal ortamda Tefliler kendini savunabilmiş, çok mutlu oldum bir tefli olarak. Ben ne zaman bu konuyla ilgili yazsam hemen hakaretler yağmaya başlıyordu. Konuya yazan arkadaşlara teşekkürler

nurhayat' Alıntı:
zaten aldığımız derslerden belliydi uydurma bir bölüm olduğu...fizik kimya biyoloji matematik gördük....

photoshopu üniversitede açılan kursa giderek öğrendik!!!!!

web tasarımı derslerimizde hocamız erkek arkadaşlarla geyik muhabbeti yapmaktan başka bir şey öğretmedi sağolsun!

sadece bir dönem 3 kredilik ders olarak DONANIM dersi gördük, onda da hocamız sağolsun kasaya ram taktırıp çıkartmaktan başka bir şey göstermedi!

varsa yoksa authorware denilen programı gösterdiler, hiç işime yaramadı atandığımdan beri!

kendimiz öğrenelim dedik, okulun teknik servisine gidelim dedik orda da sadece erkek öğrenciler çalıştırılıyordu..

ben kendi adıma gene pes etmedim, memlekette bir teknik servise gideyim dedim ücret bile almadan çalışayım yeter ki öğreneyim dedim, orası da kabul etmedi bayan olarak o kadar erkeğin olduğu ortamda çalışmamın zor olacağı söylendi!!

sonra ne oldu bu kadar bilgisizlikle atandım! her şeyi atandıkan sonra yaparak yaşayarak öğrendim! eğitim fakültelerinde zaten bize sürekli bu öğretilmemişmydi?
YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME...

6.yılımdayım akıllı tahtalardan da sıkıldım, bilgisayardan da...sadece derse girmek istiyorum...ama gene olmuyo, çünkü yeni atandığım okulumda 7-8 lere ders seçilmedi...5-6 larda ise sadece 12 saat ders var :( yani her şey aynı atandığımdan beri nefret ettim böte den...

aynen katılıyorum hocam bizlerde yaşayarak öğrendik :alkis: :alkis:

TEF mezunu arkadaşlar bu meslek lisesi sevdası nedir anlayamıyorum.
BÖTE mezunu arkadaşları yetersiz bulanları hiç anlamıyorum.

Vatandaş hasbelkader BÖTE okudu diye bilgisayar öğretmeni sayılmıyor mu?

Hasbelkader TEF okuyan sınıf arkadaşlarınız yok muydu sizlerin?

Kimin neyi nasıl okuduğu bizi ilgilendirmiyor. ortada bir sorun varki atamalarda ve tayin ile yer değiştirmelerde BÖTE mezunu meslektaşlarımız haksızlığa uğruyor. Bu sorunu ortadan kaldırmanın yolu BÖTE mezunlarının meslek liselerine atanmasının engelini kaldırmaktır.

Değilse TEF li olanlara da diğer okullarda görev vermemek gerekir ki bu daha zordur ve bu durum şu anda BÖTE lileri meslek liselerine atamamak ne kadar anlamsız ise en az o kadar anlamsız olur.

Kısaca herkes öğretmen sonuçta. BÖTEli de öğretmen TEF lide. TEF li arkadaşların kompleks yapıp havaya girmeleri hiç hoş olmuyor bence. Zümrelerimize sahip çıkalım lütfen ve destek olalım.

Not: Meslek lisesinde çalışan TEF mezunu birisi olarak meslek lisesinde çalışmanın çok bir artısının olduğunu da düşünmüyorum. Şahsen BT rehberliğine kadro verseler bir gün durmam meslek lisesinde. Asıl sorun BT rehberliği görevinin havada olması ve derslerin seçmeli olması.

Hacker' Alıntı:
TEF mezunu arkadaşlar bu meslek lisesi sevdası nedir anlayamıyorum.
BÖTE mezunu arkadaşları yetersiz bulanları hiç anlamıyorum.

Vatandaş hasbelkader BÖTE okudu diye bilgisayar öğretmeni sayılmıyor mu?

Hasbelkader TEF okuyan sınıf arkadaşlarınız yok muydu sizlerin?

Kimin neyi nasıl okuduğu bizi ilgilendirmiyor. ortada bir sorun varki atamalarda ve tayin ile yer değiştirmelerde BÖTE mezunu meslektaşlarımız haksızlığa uğruyor. Bu sorunu ortadan kaldırmanın yolu BÖTE mezunlarının meslek liselerine atanmasının engelini kaldırmaktır.

Değilse TEF li olanlara da diğer okullarda görev vermemek gerekir ki bu daha zordur ve bu durum şu anda BÖTE lileri meslek liselerine atamamak ne kadar anlamsız ise en az o kadar anlamsız olur.

Kısaca herkes öğretmen sonuçta. BÖTEli de öğretmen TEF lide. TEF li arkadaşların kompleks yapıp havaya girmeleri hiç hoş olmuyor bence. Zümrelerimize sahip çıkalım lütfen ve destek olalım.

Not: Meslek lisesinde çalışan TEF mezunu birisi olarak meslek lisesinde çalışmanın çok bir artısının olduğunu da düşünmüyorum. Şahsen BT rehberliğine kadro verseler bir gün durmam meslek lisesinde. Asıl sorun BT rehberliği görevinin havada olması ve derslerin seçmeli olması.

+1 diyorum 2 de ekleme yapıyorum. birbirimizin hakkını alan veren bizler değiliz, burda ne kadar mücadele etsekde bir taraf tamamen kabul etsede hiç bir şey değişmeyecek :) . 2. olarak da beni üzen nokta(teflilerden ortada hiç birşey yokken maruz kaldığım hakaretleri görmezden gelerek yazıyorum) tefden elektronik mezunlarını bizden daha çok bilgisayar öğretmeni görmeleri, hatta onlarla hiç bir sorunları yok. asıl hak aramayı başka branştan atananlara karşı yapsak daha güzel olmaz mı? benim elektronik mezunlarıyla bi derdim sıkıntım yok sadece örnek veriyorum. çoğu meslek lisesinde zaten. olay yeterlilik de değil, sosyoloji bilimini kullanarak bakarsanız, lisans dönemlerinin zor geçmesi, hocalarıyla ve arkadaşlarıyla kapalı ortamda böte kolay, bötedekiler yatıyor. sizler bötedekilerden üstünsünüz gibi sohbetlere aşırı maruz kalmalarından kaynaklandığını düşünüyorum. üst bir statü oluşturmaya çalışmak çok yanlış. yine dayanamadım çok yazdım :) hoş görün. yazdığım yargılama değil, çözümleme olarak görün lütfen.

Geri