Karalalböte
Üye
Böte 1. sınıf öğrencisiyim ileride beni neler bekliyor bişey olabilcez mi ?
bravehard2010' Alıntı:Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.. :idea:
Hocam hayallerin olmasın hedeflerin olsun hayaller hayal kırıklıkları yaşatır.Hedefler ise daha çok sonuca yaklaştır.Yani atanmadığın zman neler yapabileceğini düşün.Kendini geliştir.Sadece mebe güvenme.
ergun833' Alıntı:6 yıl önce taban puan 50 idi sanırım
vana atanan öğretmenlerde taban puan 88 sanırım var gerisini sen düşün.
şuan ki durum sınıfçılardan daha vahim. ama senin geleçek için umutlu isen yinede sen bilirsin.
ne yükseği hocam, bötenin ygs giriş puanları dibe vurdu. ben 2004'te kazandığımda türkiyedeki en kötü böte bile 35000 civarı sıralamadaydı. şimdi 100.000'i geçkin sıralamaya böteler var... balıkesir böteyi kazanmıştım 2004'te, şimdi o sıralamaya boğaziçi ve odtu böte geliyor, gerisini sen düşün hocam...gknerdogan' Alıntı:daha yenisin. bu kadar yüksek puanlı bir bölümü kazandıysan daha iyi bölümüde kazanırsın. hiç durma yeniden hazırlan. ve yerinde olsam kendi kendinin patronu olacağın bir bölümü seç. mesela avukat ol, mühendis ol ama bilgisayar öğretmeni OLMAAAAAAAAAAAA
Damla.' Alıntı:Merhaba ben de böte 1.sınıfım ama tum bunları okudukca moralim o kadar bozuldu ki..
hiç mi iyi bi yanı yok bt öğretmenliginin..hic kimse mutlu değil mi bu meslekten gercekten merak ediyorum.
bu bolumu secerken bi cok meslek grubuyla konustum annem babam muhendis beni muhendislige gondermek istemediler puanım yettigi halde bazı yerlere.fizik tedavi uzmanıyla konustum o onermedi meslegini cok zor diyerek..
yanı mesleginden hemen hemen kimse cok mutlu değil.bu meslek hakkında gercekten bu yorumlar tarafsız yorumlar mı yoksa sadece kisisel mutsuzluklar mı..yani 1.sınıf ögrencisine kolayca bolumunu degistir demek kadar kotu mu her sey ?