Böteciler Teknikçi olup Meslek Lisesine atanırsa

Kodla Büyü
egelim83' Alıntı:
kbaltaci' Alıntı:
böteci nedir teknikci nedir ya bu nasıl bir başlık. Kendinize saygı duyun biraz. :verymad:
Karakter meselesi diyeceğim onuda yanlış anlayacaksınız. Daha fazla harf(karakter) almadığından konu başlığı öyle kısaltarak yazmak zorunda kaldım...
Eğer alternatif şu şekilde bir başlıkla açılması daha uygun derseniz düzeltelim...

Karakter meselesi olduğu belli oluyor.

kbaltaci' Alıntı:
Karakter meselesi olduğu belli oluyor.
Siz bu iğrenç espriyi yapmadan durumu açıkladım. Basit insanlar ancak eleştirir. Varsa yapıcı öneriniz uygulayalım yada yorum yapmak zorunda değilsiniz!..

TEF MEZUNLARINA mı sordun da BÖTE okudun. Okumadan önce hiç bakmadın mı BÖTE mezunları hangi okula atanıyormuş !!!!!
Sonra gelip BAŞKASININ HAKKINA GÖZ DİKİYORSUN !!!!!

https://edilekce.tbmm.gov.tr/VatandasKayit.aspx
TBMM e-dilekçe uygulamasına destek topluyoruz;
Sisteme üye olduktan sonra giriş yapılıp “Dilekçe komisyonu” butonuna tıklayıp, üst menüden “İmzalayabileceğim Dilekçeler” e tıklayıp.
Şu an 3. sayfasında Ömer Gündoğan,Ali Çimen ve Tahir KOĞU adına açılmış konuların İmzala olan kısmına tıklamanız yeterli, yapılacak tek işlem sadece bu kadar…

bundan sonra karar verdim bende dilekçe yazayım matematik fizik kimya derslerine gireyim hepsinde iyiyimdir. çokta iyi anlatırım hem dershanede çalışırım özel dersinde kralını veririm .... en iyisi diğer branşlar içinde dilekçe yazalım barbaryan hocam teknik öğretmenlik bana yetmiyor..... :idea: :idea: :lol:

parssan' Alıntı:
bundan sonra karar verdim bende dilekçe yazayım matematik fizik kimya derslerine gireyim hepsinde iyiyimdir. çokta iyi anlatırım hem dershanede çalışırım özel dersinde kralını veririm .... en iyisi diğer branşlar içinde dilekçe yazalım barbaryan hocam teknik öğretmenlik bana yetmiyor..... :idea: :idea: :lol:
.
benim üniversiteye hazırlanan öğrencilerde geometri sorularını bana soruyordu. Hocam çok güzel açıklıyorsunuz diyenlerde yok değil. Bende Dilekçe yazıyorum arkadaş GEOMETRİ ÖĞRETMENİ olacam. Meslek lisesinde çok para varmış ya. Geometri de 2 katı var. Hem LYS de hem YGS de çıkıyor. Neyimiz eskik. bizde matematik gördük. YGS - LYS konuları ne ki üniversitede öğrenciyken bile bu konulardan özel ders veriyorduk zaten :puhaha:

BaRBaRYaN' Alıntı:
parssan' Alıntı:
bundan sonra karar verdim bende dilekçe yazayım matematik fizik kimya derslerine gireyim hepsinde iyiyimdir. çokta iyi anlatırım hem dershanede çalışırım özel dersinde kralını veririm .... en iyisi diğer branşlar içinde dilekçe yazalım barbaryan hocam teknik öğretmenlik bana yetmiyor..... :idea: :idea: [emoji38]
.
benim üniversiteye hazırlanan öğrencilerde geometri sorularını bana soruyordu. Hocam çok güzel açıklıyorsunuz diyenlerde yok değil. Bende Dilekçe yazıyorum arkadaş GEOMETRİ ÖĞRETMENİ olacam. Meslek lisesinde çok para varmış ya. Geometri de 2 katı var. Hem LYS de hem YGS de çıkıyor. Neyimiz eskik. bizde matematik gördük. YGS - LYS konuları ne ki üniversitede öğrenciyken bile bu konulardan özel ders veriyorduk zaten [emoji14]uhaha:
Valla ben sizin kadar iyi değilim diğer derslerde. Az biraz bilgisayardan anliyom. Ben en iyisi Menemen yapmaya devam edeyim[emoji38]

Geri