Böyle bir hakları var mı?

Kodla Büyü
böyle bir hakları yok.

Ek Görev Verilmesi

Madde 68 — Öğretmenler, eğitim- öğretim ve yönetim görevlerinden başka bir görev alamazlar, ancak kendi okulundan başka bir okulda mülkî amirin onayıyla ek ders görev alabilirler
10 günde 10 okulun bilgisayarına format atman zaten çok zor.

arkadaşım yaz dilekçeni ver okul müdürüne. de ki ben okul formatörü olarak okuluma atandım. diğer görevleri yapmak istemiyorum gereğini arz olur biter...

hocam buna benzer göreve ben 4 sene once gitmiştim. şimdi olsa yine giderim. ortamım guzeldi cunku.ama siz gitmek istemiyorsunuz 15 tatilde çalışmayın. nimet çubukçunun genelgesine dayanarak yada rapor alın.

kışın ortasında işmi şimdi bu kimin aklına gelmişse aferin ona kendini çok bişey yatpım sanıyodur.. çok açık art niyetli bi iş bu 10 köy ne la adammı sürüyon :o

hurriyet19' Alıntı:
beskaza' Alıntı:
Büyük ihtimal onu demek istiyor hocam. Sizin oraya gitmiyorum deme hakkınız mevcut her ne kadar ucu açık gibi görünsede sizin yapacaklarınız ve yapmayacaklarınız aslında belli. Aramızda ses çıkarmayıp kuzu kuzu bu böyle işleri yapanlarda var gözünü karartıp yapmayanlarda var. Ben yapmam mesela uyarı kınama her ne haltsa alacağımı bilsem gelip bana o işi yaptıramazlar :) Tecrübeyle sabittir genelde diş gösterince çoğu zaman geri adım atan onlar oluyor çünkü bizimle ilgili prosedürleri bilmiyorlar çoğu zaman acaba yanlış mı yaptık diye düşünüp geri vites yapıyorlar. 5 yılda 2 kez tecrübe ettim hatta bir idarecimin masasına görev tanımlarımı yazan kağıdı bile attım uyarı almak pahasına sonra herşey süt liman :)
hocam benim niyetimde diş göstermek ama işte norm fazlalığı olaylarımız falan var bu kez halletsem ileride başka sorunlar çıkaracaklar
Hocam sen 10 köye gidip 10'una da cillop gibi format atsan yine norm fazlası olursun. Okul ya da ilçe yönetimiyle alakalı değil senin normunun ayarlanması. Bölgeye ve bölgedeki ders saati sayısına göre hesaplıyor.

ilçe merkezleri hep sıkıntılı. önceden çalıştığım ilçede senin hakkın olan mazaret iznini bile kimseye vermiyorlardı.

formatör öğretmenin görevleri başlıklı eğitek 2009 yazısını ilgi tutarak, ilgi yazı gereği görevlendirmemin olduğu okuldan başka bir okulda görevlendirilemeyeğimden ve belirttiğiniz görevler formatör öğretmen görevleri arasında olmadığından şahsıma tebliğ olunan oluru kabul etmiyorum. gereğini bilgilerinize arz ederim... diyerekten yaz ve okul üst yazıyla ilçeye göndersin... başka birşey yapmanıza gerek yok...

kendinizi çocuk oyuncağı gibi oynatmayın... yazın bu şekilde sonra bırakın kendileri uğraşsın...

söylediğiniz köylere nasıl gidip geleceksiniz bu konuda bişey söylediler mi? araç tahsis edecekler mi? yolluk verecekler mi?

baynadir' Alıntı:
formatör öğretmenin görevleri başlıklı eğitek 2009 yazısını ilgi tutarak, ilgi yazı gereği görevlendirmemin olduğu okuldan başka bir okulda görevlendirilemeyeğimden ve belirttiğiniz görevler formatör öğretmen görevleri arasında olmadığından şahsıma tebliğ olunan oluru kabul etmiyorum. gereğini bilgilerinize arz ederim... diyerekten yaz ve okul üst yazıyla ilçeye göndersin... başka birşey yapmanıza gerek yok...

kendinizi çocuk oyuncağı gibi oynatmayın... yazın bu şekilde sonra bırakın kendileri uğraşsın...

Kaymakamlık oluru alınmış,nasıl olacak bu yazıyı hazırlatan şube müdürü ya da Milli Eğitim Müdürüyle konuşsan..

Yazı oluru alındığı için gitmek zorunluluk arz eder.Ben de öncesinde Milli eğitimde formatör olarak görevlendirilmek istememe rağmen ihtiyaca binaen Memde görevlendirilmiştim.Yani bence kaymakamlık yazısının üzerine ben bu görevi istemiyorum yapmam şeklinde bi dilekçe yazmak çok ta mantıklı olmaz.Sadece Milli >Eğitim Müdürüyle görüşüp durumu anlatın muhtemelen Eğitici de yoktur orada,Eğer warsa hata yapılmış.Çünkü İlçeye bağlı tüm köy okulları Eğiticilerin sorumluluğundadır.Bilginiz olsun.

Geri