Hocam sen 10 köye gidip 10'una da cillop gibi format atsan yine norm fazlası olursun. Okul ya da ilçe yönetimiyle alakalı değil senin normunun ayarlanması. Bölgeye ve bölgedeki ders saati sayısına göre hesaplıyor.hurriyet19' Alıntı:hocam benim niyetimde diş göstermek ama işte norm fazlalığı olaylarımız falan var bu kez halletsem ileride başka sorunlar çıkaracaklarbeskaza' Alıntı:Büyük ihtimal onu demek istiyor hocam. Sizin oraya gitmiyorum deme hakkınız mevcut her ne kadar ucu açık gibi görünsede sizin yapacaklarınız ve yapmayacaklarınız aslında belli. Aramızda ses çıkarmayıp kuzu kuzu bu böyle işleri yapanlarda var gözünü karartıp yapmayanlarda var. Ben yapmam mesela uyarı kınama her ne haltsa alacağımı bilsem gelip bana o işi yaptıramazlar Tecrübeyle sabittir genelde diş gösterince çoğu zaman geri adım atan onlar oluyor çünkü bizimle ilgili prosedürleri bilmiyorlar çoğu zaman acaba yanlış mı yaptık diye düşünüp geri vites yapıyorlar. 5 yılda 2 kez tecrübe ettim hatta bir idarecimin masasına görev tanımlarımı yazan kağıdı bile attım uyarı almak pahasına sonra herşey süt liman
baynadir' Alıntı:formatör öğretmenin görevleri başlıklı eğitek 2009 yazısını ilgi tutarak, ilgi yazı gereği görevlendirmemin olduğu okuldan başka bir okulda görevlendirilemeyeğimden ve belirttiğiniz görevler formatör öğretmen görevleri arasında olmadığından şahsıma tebliğ olunan oluru kabul etmiyorum. gereğini bilgilerinize arz ederim... diyerekten yaz ve okul üst yazıyla ilçeye göndersin... başka birşey yapmanıza gerek yok...
kendinizi çocuk oyuncağı gibi oynatmayın... yazın bu şekilde sonra bırakın kendileri uğraşsın...