Hocam, bu konuda size katılmıyorum. Parası veya makamı olmayanlara hiçbir zaman kıymet verilmiyor. İster dindar olsun istersede asil olmasın. Ben parası,makamı olmayan ama dindar görünüp adil olmayanın kıymetli birisini hiç görmedim. Bence sizde görmediniz.zech' Alıntı:Günümüzde dindar görünüp adil olmayan; adil olup dindar olmayandan daha kıymetli...
şu parti işini bırak iki dakika..ttalan46' Alıntı:Sizce muhalefetteki partilerin iktidarki partiden farkı varmı hocam? Belki farkı şu şekilde olur? O da muhalefetin iktidardaki partiden daha kötü olduğudur.mutlucan' Alıntı:ttalan46' Alıntı:Ben hem mevcut hemde daha önceki uygulamaları eleştiriyorum. Ben hem iktidardaki partiyi hem de muhalefeti eleştiriyorum. En iyisini istiyorum.
öyle yapmıyorsunuz..
yukarıda yazdığınız "bundan başkası farklı bişey mi yapıyor" mealli cümleniz bu yapılanları meşruulaştırmaya yönelik cümlelerdir sayın hocam..
Galiba yanlış anlaşıldım. Ben siyasetçileri kastettim. Dünyanın her yerinde örnekler vardır. Adamlar müslüman olmadığı halde ülkelerini o kadar güzel ve adil yönetirler ki o ülkede yaşayan müslümanlar bile onlardan çok memnundur.ttalan46' Alıntı:Hocam, bu konuda size katılmıyorum. Parası veya makamı olmayanlara hiçbir zaman kıymet verilmiyor. İster dindar olsun istersede asil olmasın. Ben parası,makamı olmayan ama dindar görünüp adil olmayanın kıymetli birisini hiç görmedim. Bence sizde görmediniz.zech' Alıntı:Günümüzde dindar görünüp adil olmayan; adil olup dindar olmayandan daha kıymetli...
Kesinlikle size katılıyorum hocamzech' Alıntı:Galiba yanlış anlaşıldım. Ben siyasetçileri kastettim. Dünyanın her yerinde örnekler vardır. Adamlar müslüman olmadığı halde ülkelerini o kadar güzel ve adil yönetirler ki o ülkede yaşayan müslümanlar bile onlardan çok memnundur.ttalan46' Alıntı:Hocam, bu konuda size katılmıyorum. Parası veya makamı olmayanlara hiçbir zaman kıymet verilmiyor. İster dindar olsun istersede asil olmasın. Ben parası,makamı olmayan ama dindar görünüp adil olmayanın kıymetli birisini hiç görmedim. Bence sizde görmediniz.zech' Alıntı:Günümüzde dindar görünüp adil olmayan; adil olup dindar olmayandan daha kıymetli...
mustafatoker' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, o paralarla kiralanacagina, alınmasi daha mantıklı. Haber yanlış ise inanarak yorum yapanlar kefal mi yoksa sazan mı olmuş olacak?
Bu kira bedelleri meclis kayıtlarına bile geçti. olay akp olunca milleti sazan görmek ne güzel.
Teşekkür ederim.ttalan46' Alıntı:Kesinlikle size katılıyorum hocam
MHP’li Türkkan, Dışişleri Bakanı’na 49 bin olduğu söylenen konut kirasını kimin ödediğini sordu.serkanaytekin' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, o paralarla kiralanacagina, alınmasi daha mantıklı. Haber yanlış ise inanarak yorum yapanlar kefal mi yoksa sazan mı olmuş olacak?
Bu kira bedelleri meclis kayıtlarına bile geçti. olay akp olunca milleti sazan görmek ne güzel.
hocam şu tutanakları bizde görsek.
Doğru ve yerinde bir soru önergesi. Sorulmalı, soruşturulmalı ama üzerine gidilmeli. Yoksa sadece iş olsun, muhalefet olsun diye sorulduğu belli olur.mustafatoker' Alıntı:MHP’li Türkkan, Dışişleri Bakanı’na 49 bin olduğu söylenen konut kirasını kimin ödediğini sordu.serkanaytekin' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, o paralarla kiralanacagina, alınmasi daha mantıklı. Haber yanlış ise inanarak yorum yapanlar kefal mi yoksa sazan mı olmuş olacak?
hocam şu tutanakları bizde görsek.
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, daha önce de dile getirilen o iddiları TBMM gündemine taşıdı. Türkkan, soru önergesinde “Dışişleri Bakanlığı Konutu’nun aylık kirasının 49 Bin TL olduğu basında yer almış, konutun yüksek kira bedeli tartışma konusu olmuştur.” diyerek konuyla ilgili Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun yanıtlaması istemiyle 3 soru yöneltti.
Bakan Davutoğlu’na “Dışişleri Bakanlığı Konutu’nun aylık kirasının 49 Bin TL olduğu doğru mudur, eğer değilse kira bedeli ne kadardır?” diye soran MHP’li Türkkan, bu yüksek kira bedelinin kim tarafından ödendiğini de sordu. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yazılı soru önergesinde “Konutta kim ya da kimler ikamet etmektedir?” derken, “Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Dışişleri Konutu’nda ikamet etmiyorsa nerede kalmaktadır? “ sorusunun da yanıtını istedi.
Türkkan’ın soruları şöyle:
1- Dışişleri Bakanlığı Konutu’nun aylık kirasının 49 Bin TL olduğu doğru mudur, eğer değilse kira bedeli ne kadardır?
2-Dışişleri Konutu’nun kirası kim tarafından ödenmektedir?
3-Konutta kim ya da kimler ikamet etmektedir, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Dışişleri Konutu’nda ikamet etmiyorsa nerede kalmaktadır?