zorbeyburhan
Üye
Re: eyleme katılacak kişi sayısı
istanbul'da yapılacak bir eyleme katılacağım inşallah.
istanbul'da yapılacak bir eyleme katılacağım inşallah.
ahhh ben ellerinide öperim ama bak ankette 67 olmuşuz çoook mutlu oldummfk' Alıntı:50 kişiyi bulalım hakkaten tek tek alınlarınızdan öpeceğim.
Zonguldaklı mısınız?herohamster' Alıntı:ahhh ben ellerinide öperim ama bak ankette 67 olmuşuz çoook mutlu oldummfk' Alıntı:50 kişiyi bulalım hakkaten tek tek alınlarınızdan öpeceğim.
asıl ben senin gibi şükürsüz ve bereketsiz insanlardan utanıyorum. böyle gereksiz anket ve araştırmalar yapmak yerine işimizi daha verimli nasıl yaparız bunları konuşsak daha verimli olur kanımca. yok ben kasamı tamir etcem, yok şunu mu yapacağım, bu benim işim değil demek mantıklı değil bence. yapacağız tabi, sen ben yapmıyacağız o kasayıda kim yapacak. tersi düşünen arkadaşlar akşam yastığa başını koyunca rahat uyuyorlar mı acaba. ben her şeyden önce şöyle düşünürüm. devlet bana 2000 tl para veriyor benim devlete en az 2000 tl lik iş yapmam lazım. kusura bakmayın ama bizim meb de yaptığımız bu işe özel sektör 200 tl vermez.herohamster' Alıntı:senin gibi düşünen biri ile aynı işi yaptığım için utanıyorum...tek kelime ilemetelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
Her ay sizin devlete 1800 TL bağış yapmanız lazım. Sen bir öğretmensin savunduğun şeylere bak. Ev kiran nekadar, yakıt paran nekadar , kapıcıya her ay ne veriyorsunuz, aylık nekadar telefon parası geliyor, internet ücreti nekadar ödüyorsun, telefon ve suya nekadar gidiyor...,bir takım elbiseyi kaça alıyorsun, marketten yaptığın sadece 1 haftalı yiyecek masrafın nekadar, araban var ise bu arabaya aylık nekadar yakıt alıyorsun...ben bir kaçını yazdım sen daha detaylıda cevap verebilirsin.metelf' Alıntı:asıl ben senin gibi şükürsüz ve bereketsiz insanlardan utanıyorum. böyle gereksiz anket ve araştırmalar yapmak yerine işimizi daha verimli nasıl yaparız bunları konuşsak daha verimli olur kanımca. yok ben kasamı tamir etcem, yok şunu mu yapacağım, bu benim işim değil demek mantıklı değil bence. yapacağız tabi, sen ben yapmıyacağız o kasayıda kim yapacak. tersi düşünen arkadaşlar akşam yastığa başını koyunca rahat uyuyorlar mı acaba. ben her şeyden önce şöyle düşünürüm. devlet bana 2000 tl para veriyor benim devlete en az 2000 tl lik iş yapmam lazım. kusura bakmayın ama bizim meb de yaptığımız bu işe özel sektör 200 tl vermez.herohamster' Alıntı:senin gibi düşünen biri ile aynı işi yaptığım için utanıyorum...tek kelime ilemetelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
hasari' Alıntı:Her ay sizin devlete 1800 TL bağış yapmanız lazım. Sen bir öğretmensin savunduğun şeylere bak. Ev kiran nekadar, yakıt paran nekadar , kapıcıya her ay ne veriyorsunuz, aylık nekadar telefon parası geliyor, internet ücreti nekadar ödüyorsun, telefon ve suya nekadar gidiyor...,bir takım elbiseyi kaça alıyorsun, marketten yaptığın sadece 1 haftalı yiyecek masrafın nekadar, araban var ise bu arabaya aylık nekadar yakıt alıyorsun...ben bir kaçını yazdım sen daha detaylıda cevap verebilirsin.metelf' Alıntı:asıl ben senin gibi şükürsüz ve bereketsiz insanlardan utanıyorum. böyle gereksiz anket ve araştırmalar yapmak yerine işimizi daha verimli nasıl yaparız bunları konuşsak daha verimli olur kanımca. yok ben kasamı tamir etcem, yok şunu mu yapacağım, bu benim işim değil demek mantıklı değil bence. yapacağız tabi, sen ben yapmıyacağız o kasayıda kim yapacak. tersi düşünen arkadaşlar akşam yastığa başını koyunca rahat uyuyorlar mı acaba. ben her şeyden önce şöyle düşünürüm. devlet bana 2000 tl para veriyor benim devlete en az 2000 tl lik iş yapmam lazım. kusura bakmayın ama bizim meb de yaptığımız bu işe özel sektör 200 tl vermez.herohamster' Alıntı:senin gibi düşünen biri ile aynı işi yaptığım için utanıyorum...tek kelime ilemetelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
Dışardan bir geliriniz yoksa böyle tok tok konuşmasınız. eee boşuna dememiş atalarımız "tok açın halinden ne anlasın!"
metelf' Alıntı:asıl ben senin gibi şükürsüz ve bereketsiz insanlardan utanıyorum. böyle gereksiz anket ve araştırmalar yapmak yerine işimizi daha verimli nasıl yaparız bunları konuşsak daha verimli olur kanımca. yok ben kasamı tamir etcem, yok şunu mu yapacağım, bu benim işim değil demek mantıklı değil bence. yapacağız tabi, sen ben yapmıyacağız o kasayıda kim yapacak. tersi düşünen arkadaşlar akşam yastığa başını koyunca rahat uyuyorlar mı acaba. ben her şeyden önce şöyle düşünürüm. devlet bana 2000 tl para veriyor benim devlete en az 2000 tl lik iş yapmam lazım. kusura bakmayın ama bizim meb de yaptığımız bu işe özel sektör 200 tl vermez.
Ne fakir edebiyatı yapıcam yaa. Yalanmı söylüyorsuz kardeşim fiyatlardan haberin yok herhalde tuzun kuru boş boş konuşuyorsun.metelf' Alıntı:böyle fakir edebiyatını sadece levent kırca yapıyor bilirdim ama değilmiş. hocam devlet bu saydığın ihtiyaçlarını ödemek zorunda değil. günde 12 saat çalışan inşaat işçiside bu masraflarını kendisi karşılıyor ama kalkıp böyle senin gibi ağlamıyor. hocam altı üstü iki tornavida çevirmekle nazik elleriniz incinmez merak etmeyin.
metelf' Alıntı:asıl ben senin gibi şükürsüz ve bereketsiz insanlardan utanıyorum. böyle gereksiz anket ve araştırmalar yapmak yerine işimizi daha verimli nasıl yaparız bunları konuşsak daha verimli olur kanımca. yok ben kasamı tamir etcem, yok şunu mu yapacağım, bu benim işim değil demek mantıklı değil bence. yapacağız tabi, sen ben yapmıyacağız o kasayıda kim yapacak. tersi düşünen arkadaşlar akşam yastığa başını koyunca rahat uyuyorlar mı acaba. ben her şeyden önce şöyle düşünürüm. devlet bana 2000 tl para veriyor benim devlete en az 2000 tl lik iş yapmam lazım. kusura bakmayın ama bizim meb de yaptığımız bu işe özel sektör 200 tl vermez.herohamster' Alıntı:senin gibi düşünen biri ile aynı işi yaptığım için utanıyorum...tek kelime ilemetelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
amdturion' Alıntı:metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
sizin tuzunuz kuru galiba. ben 15 saati doldurmak için 5 farklı derse giriyorum. derdimiz para olayı değil. diğer öğretmenler sadece derse girip çıkıyor, bizim gibi ders saatleri elinden alınıp maaş karşılığını doldurmak için okul okul gezmiyorlar. bir de sözleşmeli olan öğretmenlerin haline bakın. formatör olamıyorlar norm fazlası olduklarında sözleşmenin feshi ile karşı karşıyalar. siz eyleme falan katılmayın. kimse kimseyi zorlamıyor. ama biz istediğimiz hakları alırsak en çok sevinenlerden birisi de siz olursunuz.
metelf' Alıntı:amdturion' Alıntı:metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
sizin tuzunuz kuru galiba. ben 15 saati doldurmak için 5 farklı derse giriyorum. derdimiz para olayı değil. diğer öğretmenler sadece derse girip çıkıyor, bizim gibi ders saatleri elinden alınıp maaş karşılığını doldurmak için okul okul gezmiyorlar. bir de sözleşmeli olan öğretmenlerin haline bakın. formatör olamıyorlar norm fazlası olduklarında sözleşmenin feshi ile karşı karşıyalar. siz eyleme falan katılmayın. kimse kimseyi zorlamıyor. ama biz istediğimiz hakları alırsak en çok sevinenlerden birisi de siz olursunuz.
benim demek istediğim şükürsüzlük etmeyin. millet 500 tl maaşa çalışıyor sesi çıkmıyor. biz 2000 tl maaşımız var diye ağlıyoruz. niye 5000 tl olsun derse de girmeyelim yatalım, devlet bize her ay bu parayı versin. inan bu devlet 5000 tl versin 10.000 tl istersiniz.
şaka mısın?metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
metelf' Alıntı:benim demek istediğim şükürsüzlük etmeyin. millet 500 tl maaşa çalışıyor sesi çıkmıyor. biz 2000 tl maaşımız var diye ağlıyoruz. niye 5000 tl olsun derse de girmeyelim yatalım, devlet bize her ay bu parayı versin. inan bu devlet 5000 tl versin 10.000 tl istersiniz.
tdemirparmak' Alıntı:şaka mısın?metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
metelf' Alıntı:amdturion' Alıntı:metelf' Alıntı:benim demek istediğim şükürsüzlük etmeyin. millet 500 tl maaşa çalışıyor sesi çıkmıyor. biz 2000 tl maaşımız var diye ağlıyoruz. niye 5000 tl olsun derse de girmeyelim yatalım, devlet bize her ay bu parayı versin. inan bu devlet 5000 tl versin 10.000 tl istersiniz.
affedersin muhtarlık adaylığınmı söz konusu senin...yada müdür veya mdr yrd teklifimi aldınmetelf' Alıntı:tdemirparmak' Alıntı:şaka mısın?metelf' Alıntı:oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.
türkiyede formatörlüğün iptali istemiyle açılmış bir dava bile yoktur. çünkü kimsenin buna cesareti yok. forumdaki insanlara devlet şöyle bir teklif yapsa;
kardeşim size 2000 tl maaş ve şu durumda size verilen bu işleri yapacaksınız., kabul etmezseniz güle güle. bir kişi bu teklife yaklaşsın ben dediklerimi yalayacağım, sizlerden de özür dileyeceğim.
arkadaş...şu kararsız kısmını akldırsan..ne bu şimdilik elektrik alamadım daha ben bu eylemden düşüncesi ile kararsızlık...bas bas bağırıyoruz..haklarımız elimizden alınıyor..boğazımızda tüy bitti..ne yapalım bunu londra filarmoni orkestrası ilemi duyuralımbravehard2010' Alıntı:Arkadaşlar sayıyı net görmek adına bu anketi hazırladım.
herohamster' Alıntı:arkadaş...şu kararsız kısmını akldırsan..ne bu şimdilik elektrik alamadım daha ben bu eylemden düşüncesi ile kararsızlık...bas bas bağırıyoruz..haklarımız elimizden alınıyor..boğazımızda tüy bitti..ne yapalım bunu londra filarmoni orkestrası ilemi duyuralımbravehard2010' Alıntı:Arkadaşlar sayıyı net görmek adına bu anketi hazırladım.